More

  ‘Big Brother 23’ Topp 6 maktrangeringer: Hvilket Cookout-medlem har best laget historie og hvis spill er over?

  The Cookout har oppnådd målet sitt om å bli en av de mest dominerende alliansene i « Big Brother »-historien og sikre at den første Black houseguest vinner CBS reality-TV-konkurransen 29. september. Denne torsdagen vil to medlemmer bli sendt til juryhuset i sesongens andre direkte doble utkastelse. Kyland Young trakk en strek i sanden etter å ha vunnet Head of Household og nominert Tiffany Mitchell og Hannah Chaddha for utkastelse. Den 29 år gamle kontosjefen inngikk en to siste avtale med Xavier Prather mens Azah Awasum og Derek Frazier (Big D) fortsetter å flyte gjennom dette spillet målløst.

  Kyland fulgte opp sin HOH-seier med en Power of Veto-seier og beholdt nominasjonene de samme. Etter å ha gjort et historisk løp, har Cookout oppløst og de gjenværende medlemmene har sett ut til å falle inn i en mer forutsigbar formel vi har sett sommer etter sommer: Menn vs. Kvinner. Hvem har nå størst sjanse til å vinne hovedpremien på $750 000 og bli den første svarte vinneren? Og hvem vil være de to første Cookout-medlemmene som setter seg ned med vert Julie Chen Moonves på torsdag? Se våre topp 6 kraftrangeringer nedenfor.

  1. Xavier Prather
  Xavier har posisjonert seg så godt i dette spillet at Kyland henvendte seg til ham for en to siste avtale til tross for at flere husgjester advarte om at Xavier vil vinne med et jordskred. Den 27 år gamle advokaten fra Milwaukee har gjort en fantastisk jobb når det kommer til juryledelse. Ingen i juryhuset hater Xavier, men de respekterer ham alle og kan ikke tro at han aldri har vært et ekte mål. I tillegg til sin to siste avtale med Kyland, har Xavier en tre siste avtale med Big D og Azah. Hvis Xavier sitter i de to siste setene, vinner han.

  2. Kyland Young
  Kyland er en utrolig konkurrent, men han kan ikke komme forbi sitt eget ego. Det ville vært én ting om han inngikk en falsk siste to-avtale med Xavier, men Kyland vil virkelig at det skal skje. Han ønsker å sitte i de to siste setene med den beste konkurrenten i huset. Den feilen vil garantere ham andreplassen. Det virker som om Kyland ønsker den typen maktallianse Derrick Levasseur og Cody Calafiore hadde i sesong 16. Problemet er at Kyland ikke skjønner at han er Cody og Xavier er boretårnet. Kylands eneste håp er om han lykkes og noen andre målretter Xavier før finalekvelden.

  3. Derek Frazier
  Big Ds tredjeplass har ingenting å gjøre med spillingen hans, men alt å gjøre med det faktum at han er en flyter mennene ønsker å dra til målstreken med dem. Han har ikke vunnet noe, men bare fire reelle konkurrenter er igjen i huset og to er på hugget denne uken. Hvis Xavier og Kyland lykkes med å fjerne Tiffany og Hannah fra spillet, er det mye mer sannsynlig at de tar Big D med på turen enn alternativ to.

  4. Azah Awasum
  Det bringer oss til alternativ to, Azah. Hun er også en flyter som blir dratt med fordi hun er lett å slå. Problemet er at hun kan være litt vanskeligere å slå enn Big D. Hvis Azah skulle gå videre til de tre siste, kan hun til og med ha en liten sjanse til å vinne den endelige HOH, og ingen av mennene vil ha skjebnen i hendene hennes . La oss være klare, hun har ingen sjanse til å vinne spillet med mindre hun havner i de to siste med Big D, og ​​selv da ville det ikke vært en slam dunk. Men mennene er overbevist om at kvinnene i juryen kanskje bare stemmer på at Azah skal vinne fordi hun er en kvinne.

  5. Hannah Chaddha
  Hannahs spill gikk ut av vinduet da Kyland valgte Xavier fremfor henne og Tiffany. Hun har virkelig ingen steder igjen å vende seg med mindre hun vinner neste HOH og klarer å få Xavier kastet ut. Sjansene for at det skal skje er små, men ikke umulige. Hvis Xavier ble eliminert fra spillet, ville Kyland vært mye mer villig til å jobbe med Hannah fordi han heller vil være på hennes side enn å være målet hennes. Hvis noen andre enn Xavier blir kastet ut under Hannahs hypotetiske HOH-regjeringstid, vil tiden hennes sannsynligvis bare strekke seg til en uke. Det er mer sannsynlig at Hannah blir det andre Cookout-medlemmet på vei til juryhuset på torsdag.

  6. Tiffany Mitchell
  Dronningen har falt. Hovedhjernen til Cookout-planen vil være den første som kommer inn i juryhuset og med god grunn. Hun er en smart, manipulerende og overbevisende spiller. Hun ville være en trussel i de to siste, og hun har ingen lojalitet på dette tidspunktet til andre enn seg selv. Tiffany hadde et minneverdig løp og fortjener alltid å bli betraktet som en all-star, men spillet hennes er over.

  Sørg for å lage dine « Big Brother »-spådommer for å påvirke oddsen vår for reality-TV-racerbane. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før utkastelsesepisoden sendes direkte på CBS. Du vil konkurrere om å vinne et $100 Amazon-gavekort og en plass på vår «BB23»-poengoversikt. Se konkurransereglene våre og hør med andre fans i vårt reality-tv-forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts