More

  ‘MasterChef: Legends’: Kelsey Murphy på å vinne sesong 11 og dommeren hun fryktet mest

  Sesong 11-finalen av «MasterChef» ble avsluttet onsdag 15. september med at Kelsey Murphy tok tittelen og pengepremien på $250 000 i den historiske finalen med tre kvinner. Den 32 år gamle fysioterapeuten fra Indiana beseiret Autumn Moretti og Suu Khin ved å vinne over verten Gordon Ramsay og dommerne Joe Bastianich< /strong> og Aaron Sanchez med sin moderne fire-retters meny og tekniske dyktighet. Se Kelseys eksklusive videointervju ovenfor.

  «Hjertet mitt slo så fort», husker Kelsey om øyeblikkene før Gordon kronet henne til vinneren. «Da jeg hørte navnet mitt ropt opp, kjente jeg at verdens tyngde ble lettet fra meg. Det er en kulminasjon av hardt arbeid, ofre, risiko, å forlate familien min og bare alle disse tingene. Å komme ut på toppen er prikken over i-en for hele denne opplevelsen.»

  Kelsey imponerte dommerne med sin forrett med hummer- og krabberavioli, men det var desserttallerkenen hennes med blåbær- og lavendelpannacotta som sannsynligvis satte henne over kanten. « Det er definitivt en rett som snakker til smakene familien min liker, » avslører hun. « Jeg konseptualiserte det basert på barna mine og rettene de liker og dessertene som mannen min virkelig liker. Så prøvde jeg bare å heve det og fokusere på teknikker og platingen. Da jeg fullførte den retten og den var vellykket, følte jeg meg oppstemt. Det spilte ingen rolle om jeg vant eller ikke, jeg fullførte den retten og jeg visste at den var perfekt.»

  Midtveis i sesongen fikk Kelsey et tilbakeslag da hun skar tommelen i skiver med en kniv under en av utfordringene. « Det endte opp med å bli mye verre enn vi visste på den tiden, » avslører hun. «På settet måtte vi bare ta vare på det slik at jeg kunne komme meg ut igjen og lage mat neste dag. Etter at jeg kom hjem fortsatte det å bli verre og verre og det endte med at jeg faktisk hadde skåret gjennom beinet. Det endte med at jeg måtte operere den for å reparere den. Det fungerer utmerket nå, kirurgen min gjorde en god jobb.»

  Denne « legendariske » sesongen hadde all-stars fra den kulinariske verden som gjestedommere og mentorer hver uke. Kelsey gir litt innsikt i hvem som var hennes favoritt «Legend» og hvem som gjorde henne mest nervøs. «Jeg likte virkelig Roy Choi,» sier hun. « Jeg har vært en fan av ham i veldig lang tid, ikke bare med alt arbeidet hans med Netflix, men han gjør så mange gode ting innen matverdenen. Og vi hadde også slike som Dominique Crenn og Niki Nakayama som kom inn. Disse sterke, uavhengige kvinnene som virkelig har banet vei i den kulinariske verdenen som er så sterkt mannsdominert.»

  Hvem fryktet hun mest? « Det er ikke det han sier, det er blikket han gir deg, » forklarer Kelsey om Joe som dømmer fra andre siden av bordet hver uke. «Du vet at noe kommer, og du vet ikke hva det er. Noen ganger er det bra, noen ganger er det dårlig, men det er det utseendet. Han er definitivt den mest skremmende. De to andre, Gordon og Aaron, er veldig søte og de er veldig hjelpsomme og oppmuntrende. De er gode mentorer og lærere i hjertet.» For Kelseys neste skritt vil hun slå seg sammen med Grubhub og andre « MasterChef »-aluner som bringer fan-favorittoppskrifter direkte til diners hjem eksklusivt på Grubhub.

  Latest Posts