More

  ‘The Crown’ og ‘Ted Lasso’ spådd å feie Emmys: Her er prisene vi tror de vil vinne

  «The Crown» og «Ted Lasso» vil være de klart største vinnerne på Primetime Emmys denne søndagen 19. september, når de presenteres ved en seremoni på CBS arrangert av Cedric the Entertainer. Det er i henhold til de kombinerte spådommene til tusenvis av Gold Derby-brukere. Rull ned for de fullstendige prognosene i alle 27 kategorier oppført etter program. Og lag eller oppdater dine egne spådommer her før helgens show for en sjanse til å vinne konkurransen vår.

  «The Crown» er favorisert til å vinne beste dramaserie for første gang etter fire sesonger på Netflix. Det ville også være den første seieren i den kategorien for den banebrytende strømmetjenesten. Men det er ikke alt. Vi satser også på å vinne skuespillerpriser for hovedrollene Emma Corrin og Josh O’Connor, pluss skuespillerinne Gillian Anderson, en forfatter. seier for sesongfinaleepisoden «War» og en regipris for «Fairytale». Kombinert med de fire prisene showet vant ved forrige helgs Creative Arts Awards, ville det bringe showet til 10 seire totalt for året. Det ville gjøre det til et av de mest prisbelønte dramaene gjennom tidene på et enkelt år, bak «Game of Thrones», som vant 12 ganger ved tre forskjellige seremonier.

  «Ted Lasso» er frontløperen for beste komedieserie og har vært det mesteparten av året, selv før nominasjonene ble offentliggjort. Den plukket opp 20 bud, mer enn noen førsteårsserie i historien. Av disse er det også tippet å vinne skuespillerutmerkelser for Jason Sudeikis, Brett Goldstein og Hannah Waddingham, pluss en skrivepris for pilotepisoden og regiprisen for Zach Braffs «Biscuits». Lagt til showets tre Creative Arts-seire, ville det bringe den totale til ni seire, og likte rekorden satt av « Schitt’s Creek », som vant ni ganger i fjor, mest for en komedie på ett år.

  Se hvem andre er favoriserte til å vinne søndag kveld nedenfor. Er du enig i disse spådommene? Hvem kan vi undervurdere? Bli med i diskusjonen om dette og mer med dine andre TV-fans her i forumene våre.

  “KRONEN”
  Beste dramaserie
  Beste dramaskuespillerinne – Emma Corrin
  Beste dramaskuespiller – Josh O’Connor
  Beste skuespillerinne i drama – Gillian Anderson
  Beste dramaregi – «Fairtytale»
  Beste dramaskriving – « War »

  “TED LASSO”
  Beste komedieserie
  Beste komedie skuespiller – Jason Sudeikis
  Beste kvinnelige birolle i komedie – Hannah Waddingham
  Beste komedie birolle – Brett Goldstein
  Beste komedieregi – «Biscuits»
  Beste komedieforfatter – «Pilot»

  “SISTE UKE I Kveld MED JOHN OLIVER”
  Beste Variety Talk-serie
  Beste skriving av varietéserier

  “MARE OF EASTTOWN”
  Beste film/Limited skuespillerinne – Kate Winslet
  Beste film/Limited Biroll – Evan Peters

  «DRONNINGENS GAMBITT»
  Beste begrensede serie
  Beste film/begrenset regi

  “WANDAVISION”
  Beste film/begrenset skuespiller – Paul Bettany
  Beste film/Limited Birolle – Kathryn Hahn

  “FEIRER AMERIKA: EN SPESIELL FOR INNVININGSKVELD”
  Beste variantspesial (Live)

  “HACKS”
  Beste kvinnelige komedie – Jean Smart

  “HAMILTON”
  Beste variantspesial (forhåndsinnspilt)

  «JEG KAN ØDELEGGE DEG»
  Beste film/begrenset forfatterskap

  “LOVECRAFT COUNTRY”
  Beste skuespillerinne i drama – Michael K. Williams

  «RUPAUL’S DRAG RACE»
  Beste konkurranseprogram

  «LØRDAG NATT LIVE»
  Beste Variety Sketch-serie

  Oppdatering: En tidligere versjon av denne artikkelen indikerte at « Ted Lasso » ble spådd å vinne fem priser, men siden publiseringen endret oddsen seg slik at serien ble favorisert til å vinne seks.

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre kjente fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Emmy-odds for beste dramaserie Vil ‘The Crown’ endelig seire?

  Latest Posts