More

  Oppsummering av «Big Brother 23» episode 30: Redde vetoretten Tiffany eller Hannah 15. september?

  Etter at Cookout hadde fullført oppdraget sitt om å bli finalen 6 på «Big Brother», var det nå på tide for alliansen å begynne å spise sitt eget. Kyland Young tok det første skuddet da han ble overhode for husholdningen ved å nominere Tiffany Mitchell og Hannah Chaddha for utkastelse, to personer han tilsynelatende var i en Finale 3 med. Men med Power of Veto som ennå ikke er spilt, var det fortsatt noens gjetning hvem som ville forlate huset på torsdag. (Og som vi vet, vil to personer faktisk forlate siden det er nok en dobbel utkastelse.) Reddet Veto Tiffany eller Hannah onsdag kveld? I så fall, erstattet Kyland dem med Azah Awasum, Derek Frazier og Xavier Prather?

  Nedenfor kan du lese minutt-for-minutt « Big Brother »-oppsummeringen av sesong 23, episode 30 for å finne ut hva som skjedde onsdag 15. september kl. 20.00. ET/PT. Så sørg for å gi lyd fra seg i kommentarfeltet om dine favoritt-« BB23 »-husgjester på CBSs reality-TV-program, hvem som irriterer deg mest og som du tror vil slutte seg til vinnerlisten for « Big Brother » og vinne hovedpremien på $750 000.

  Fortsett å oppdatere/laste inn denne livebloggen «Big Brother 23» for de siste oppdateringene.

  20:00 – «Tidligere på «Big Brother»!» I den 29. episoden vaklet huset fortsatt etter de doble elimineringene til Claire Rehfuss og Alyssa Lopez. Senere i bakgårdskonkurransen kom det hele til Kyland og Derek, med Kyland som sikret sin tredje HOH-seier for sommeren. Tiffany og Hannah følte seg dumt nok trygge, og trodde de hadde opprettet en Final 3-avtale med Kyland. Men han hadde andre planer, etter å ha gjort en Final 2-avtale med Xavier. Hvordan vil kveldens Veto riste opp kampen, om i det hele tatt? La oss gå!

  8:05 p.m. – Etter nominasjonsseremonien bekrefter Kyland at Tiffany er hans primære mål fordi han ikke kan stole på henne. Tiffany føler seg forrådt fordi hun trodde at hennes tre siste avtale med Kyland og Hannah var forseglet. Hun vet at hvis hun mister vetoretten, vil hun reise hjem. Derek er begeistret fordi han har ønsket Tiffany ut i flere uker. Xavier er enda mer begeistret fordi Kyland går etter Xaviers mål og han trenger ikke engang å få blod på hendene.

  20:07 – Hannah trekker Kyland umiddelbart til side for å spørre hva som skjer. Kyland forteller henne at det ikke er noe scenario der Tiffany og Xavier ville gå videre sammen. Hannah innser nå at gutta alle jobber sammen og Kyland er en tosk. Hun sier at hvis Kylands mål er å gi Xavier 750 000 dollar, gjør han en god jobb.

  8:10 p.m. – Derek virker fortsatt paranoid over at Kyland vil prøve noen « vanskelige ting », men jeg er ikke sikker på hvorfor. Derek har ingen sjanse til å vinne noe, jeg aner ikke hvorfor han tror noen ville bli truet av ham. Tiffany forblir rolig mens henne og Hannah diskuterer vetoretten. Hun vet at mennene jobber sammen, og hvis enten Tiffany eller Hannah kommer fra blokken, vil Azah være erstatteren.

  20:16 – Hannah spør Azah om hun ble overrasket over nominasjonene. Azah sier at hun ikke visste at Kyland ville målrette mot Tiffany. Hannah sier at hvis Tiffany drar hjem denne uken, kan hun ikke se en vei til slutten for henne eller Azah. Når hun blir stilt med det samme spørsmålet, sier Azah at hun bare kan komme til de to siste hvis hun vinner konkurranser, men hun har ikke klart det så langt. Hannah forteller Azah at gutta må jobbe sammen. Nå må Azah bestemme seg for om hun vil rulle med Big D og Xavier eller Tiffany og Hannah. Det spiller ingen rolle hva hun bestemmer seg for hvis hun ikke vinner Power of Veto.

  20:42 – Det er tid for Veto-konkurransen! En om gangen vil spillerne spille et klassisk «BB Comics»-spill der de zipline forbi et vindu med «BB Comics», memorere dem, matche 16 autentiske tegneserier plassert i riktig rekkefølge og ringe buzzeren deres. Den som fullfører dette på raskest tid vil vinne Power of Veto. Etter at hver gjest har konkurrert, avsløres tidene deres og Kyland har vunnet Vetokraften. Big D endte på andreplass etterfulgt av Hannah, Azah, Xavier og Tiffany.

  8:45 p.m. – Tiffany føler seg beseiret, men hun tror fortsatt hun kan overtale Kyland til å holde henne i huset. I mellomtiden fortsetter Big Ds paranoia mens han begynner å bekymre seg for at folk vil tro at han er et kompbeist nå som han har fått andreplass i to konkurranser. Lovlig! Kyland trekker Xavier til side og spør om han skal trekke Hannah ned for å få inn hennes gode nåder i tilfelle hun vinner neste HOH. Hvis han gjør det, ville han satt opp Big D som erstatningsnominert. Xavier fraråder det fordi hvis Big D ender opp med å forlate huset, må Xavier konkurrere mot alle jentene i neste HOH-konkurranse.

  20:54 – Tiffany drar til HOH-rommet for å snakke med Kyland. Hun ber Kyland om unnskyldning for alt hun har gjort for å miste tilliten hans. Hun erkjenner at spillet hennes er over med mindre han redder henne og lover hennes lojalitet. Tilbudet fascinerer Kyland, men han kjøper ikke det Tiffany selger. Neste morgen har Hannah sin egen prat med Kyland. Hun er forberedt på å tilby Kyland hva han vil i håp om at han vil trekke henne av blokken.

  20:59 – Ved veto-seremonien bestemmer Kyland seg for ikke å bruke Vetokraften. Enten Tiffany eller Hannah skal til juryhuset torsdag kveld. Ansiktet til Xavier er uvurderlig. Han ser på Kyland senke sitt eget skip med glede. Det går ytterligere to jurystemmer. Med mindre det skjer noen større hendelser, vil Tiffany bli det første Cookout-medlemmet som forlater « Big Brother »-huset.

  Sørg for å lage dine « Big Brother »-spådommer for å påvirke oddsen vår for reality-TV-racerbane. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før utkastelsesepisoden sendes direkte på CBS. Du vil konkurrere om å vinne et $100 Amazon-gavekort og en plass på vår «BB23»-poengoversikt. Se konkurransereglene våre og hør med andre fans i vårt reality-tv-forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts