More

  Vil ‘Pose’-finalen opprøre ‘The Crown’ for å skrive Emmy? Det ville ikke være første gang velgerne ble sentimentale

  Kunne «Pose» vinne beste dramaskriving på sin første og siste nominasjon? I år tok serien inn et bud på seriefinaleepisoden, skrevet av Ryan Murphy, Brad Falchuk, Steven Canals, Janet Mock og Vår Frue J. Den er i et tøft løp mot «The Crown» for sin fjerde sesongfinale, «War», skrevet av Peter Morgan. «The Crown» er den store favoritten til beste dramaserie, men dette ville ikke være første gang velgerne tar et godt farvel med et show ved å hedre den siste episoden.

  « The Sopranos » vant skriveprisen for sin seriefinale, « Made in America », i 2007 – men for å være rettferdig tapte « The Sopranos » bare ett skriveløp under hele løpet, så det var ikke som TV-en. akademiet gikk hardt ut for det. Men da «Friday Night Lights» vant i 2011 for sin avskjedsepisode, «Always», var det bare den andre nominasjonen showet noensinne mottok i løpet av sine fem sesonger, og slo et felt som inkluderte den berømte «Mad Men»-episoden. «The Suitcase», som var en dialogdrevet tohåndsspiller mellom Jon Hamm og Elisabeth Moss.

  « Breaking Bad » vant sin første forfatterpris i 2014 for sin siste sesong også, selv om den seiret for den klassiske episoden « Ozymandias » og ikke for finalen « Felina ». « The Americans » vant imidlertid for sin finale « START » i 2018 på sin fjerde strake nominasjon i kategorien. Så selv om et show aldri har vunnet før, er det ikke uvanlig at det når vinnersirkelen helt på slutten. Og med den to ganger regjerende mesteren «Suksession» ute av konkurransen i år, er døren åpen for «Pose» til å gjøre nettopp det, spesielt siden det ville være en mulighet til å hedre det kjerneskeive og transkreative teamet bak det banebrytende showet .

  Men « The Crown » ruver stort. Det er nominert for fjerde gang, men har ikke vunnet ennå, så det er også grunn til anerkjennelse, selv om det vil ha et par flere sjanser i fremtiden. Netflix-periodedramaet er frontløperen med ledende odds på 9/2 basert på de kombinerte spådommene til tusenvis av brukerne våre, men « Pose » er rett bak med 11/2 odds. Fem av ekspertjournalistene vi har undersøkt fra store medier sier at « Pose » vil få en perfekt 10 fra akademiets dommere: Eric Deggans (NPR), Kelly Lawler (USA) I dag), Nikki Novak (Fandango), Tom O’Neil (Gold Derby) og Matt Webb Mitovich (TV Line). Har de rett?

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts