More

  Finaleoppsummering av ‘Lego Masters’ sesong 2: Hvem vant brødrenes kamp?

  Den andre sesongen av « Lego Masters » kom ned til tre lag med brødre som tok den store premien på $100 000: Mark & ​​Steven, Caleb & Jacob og Zack & Wayne. På vei inn i sesong 2-finalen var Zack & Wayne i en liten ulempe da de bare hadde vunnet en enkelt utfordring gjennom hele konkurransen, sammenlignet med to seire hver for de andre settene med bros. For sin siste utfordring ga vert Will Arnett og Brickmaster-dommerne Amy Corbett og Jamie Berard duoene i oppgave å lage en mesterbygging som så annerledes ut i mørkt og i lyset. Så hvem vant dette episke slaget mellom brødrene?

  Nedenfor kan du lese minutt for minutt vår « Lego Masters » oppsummering av sesong 2, episode 12, med tittelen « Master Build – Day & Night », for å finne ut hva som skjedde tirsdag 14. september klokken 20.00. ET/PT. Så sørg for å gi lyd fra seg i kommentarfeltet om favorittbyggemestrene dine på Foxs reality-TV-program og hvem du tror har det som trengs for å bli med på vinnerlisten.

  Fortsett å oppdatere/laste denne livebloggen «Lego Masters» for de siste oppdateringene.

  20:00 – «Tidligere på «Lego Masters!» I den 11. episoden ble vennene Natalie & Michelle eliminert da deres barnlige pappslott ikke klarte å imponere dommerne. Zack & Waynes asiatisk-inspirerte slott ga dem en plass i de tre siste fordi det strakte seg lengst horisontalt. Caleb & Jacob ble snart med dem som de offisielle vinnerne av utfordringen, siden deres sammenleggbare vindebroslott hadde den beste estetikken. Mark & ​​Steven fullførte de tre siste takket være deres perlegruveslott, komplett med en sint drage. Hvilket av disse tre lagene vil ende opp som vinnerne av « Lego Masters » sesong 2? La oss finne det ut!

  20:06 — De tre siste lagene finner ut at den siste utfordringen i sesong 2 vil være å designe, konstruere og blåse dommerne bort med sin egen mesterkonstruksjon. De har 24 timer til å lage hva de vil! Det må bare være det beste noen av disse settene med brødre noen gang har bygget. Det er bare en hake. De må ha et dagsutseende og et nattutseende. Det skal se spektakulært ut i lyset, men wow Brickmasters med en overraskelse når lysene slukkes. Det bør også være deres største og beste bygg til nå. Den 24-timers masterbyggingen begynner nå!

  20:15 – Caleb og Jacob føler at de har forbedret seg hele sesongen og når toppen akkurat i tide. Selvtilliten deres har økt for hver utfordring, og Caleb gleder seg til å bruke premiepengene til å starte et nytt liv med forloveden sin. Zack & Wayne sier at foreldrene deres kom til USA for å gi familien en bedre mulighet. Hvis disse to vinner « Lego Masters » vil det være det mest spennende som kan skje i familien deres. Med riktig fokus tror Zack & Wayne at deres tekniske ferdigheter er uovertruffen. For denne utfordringen må de fokusere på historiefortellingen. Mark & ​​Steven har elsket lego siden de var små barn og har aldri sluttet å leke med dem. Å vinne denne konkurransen ville vært livets oppfyllelse. De vil bringe noen av sine beste barndomsminner til live i denne siste konstruksjonen.

  20:22 — Tre timer har gått og Zack & Wayne er den første duoen som viser bekymring. Dragen deres tar for mye tid å bygge, og de vurderer å gjøre den mindre. Brickmasters virker litt bekymret fordi Zack & Wayne har bygget en drage før, men brødrene er fast på at dette vil bli helt annerledes. Caleb og Jacob har en øyeblikkelig gjenkjennelig timeglassfigur som historien deres vil finne sted i. Det eneste problemet er at fordi de allerede har konstruert hovedkonstruksjonen, er de låst fast i skalaen til alle de andre elementene i denne konstruksjonen. Will kunngjør at vinnerstrukturen vil bli vist på Legoland Resort i Florida. På Mark & ​​Stevens stasjon begynner de å føle presset fordi de bruker noen nye teknikker de ikke er kjent med, inkludert hvordan de kan skape et utseende som vann i strukturen deres.

  20:33 — Amy sier at lagene må tenke nøye gjennom hvordan de vil vise frem en dag- og nattutseende. Hvordan vil de bruke lysene og hvordan vil de integrere dem i bygget? Tittelen er på topp! For å få lagene enda mer begeistret, lar Will hver av dem snakke med familiene sine. Det er en emosjonell Zoom-samtale for alle, men Caleb bryter fullstendig sammen når han ser forloveden sin, Audrey. Med ekstra inspirasjon og fulle hjerter kommer lagene tilbake til å bygge sine siste mesterverk.

  20:46 – Det er bare én time igjen av denne 24-timers utfordringen. Lagene prøver å sette sammen alt tilbehør som kan fremheve byggene deres. Mark & ​​Steven flørter med katastrofe når Steven snubler over ledningene for lyselementet deres. En ledning river av strømskinnen, men heldigvis ble en total krise avverget. Strukturen forblir intakt. Tiden går endelig ut og hvert lag har plassert sin siste kloss. Det er tid for den endelige dommen!

  20:48 – Zack & Wayne er først ute med «Pagoda of Our Lives». Det er fysisk den største strukturen av de tre. Det er fire scener med ninjaer, sushirestaurant, bueskyting og familieliv. Toppen er utformet i stil med en drageport og symboliserer toppen av denne reisen. Det er to drager, en svart og en hvit, for å reflektere balansen. For en nattlook lyser innsiden opp og symboliserer hvordan ting ser ut om natten når du tar deg tid til å lene deg tilbake og se på ting i et annet lys.

  20.50 — Mark & ​​Steven er de neste med sin «Warden of the Woods». Det er en 1000 år gammel skapning på 375 fot som streifer rundt i hver skog og vokter den. Mark & ​​Steven er i hendene hans etter å ha snublet over vaktmesteren. Natteutseendet inkluderer et lys i staven og lysende gule øyne. Det gir også inntrykk av rennende vann under føttene hans.

  20:51 – Caleb og Jacob er sist med sine «Lands of Time». Det er to forskjellige verdener, dagenes verden og nattens verden, som henger i balansen av et timeglass. Dagverdenen viser hverdagen og nattverdenen viser flaggermus og noen modige oppdagere. Om natten våkner flaggermusene og dagverdenen lyser opp i mørket.

  8:59 p.m. — Brickmasters har mye å tenke på. De bruker litt tid på å overveie og komme tilbake med en avgjørelse. Laget som havner på tredjeplass er Caleb & Jacob. Brickmasters elsker at de ser en verden av muligheter med hver utfordring de møter. Vinnerne av Lego Masters-tittelen, Lego-trofeet og en premie på $100 000 er Mark & ​​Steven. Brødrene brast i gråt og er tydeligvis begeistret. Det er vanskelig å se Zack & Wayne komme så nærme og avslutte på andreplass, men de sier at de ikke ville ha byttet denne opplevelsen for verden. Mark & ​​Steven sier å vinne « Lego Masters » er en utrolig bekreftelse og en kronen på verket. Gratulerer til Mark & ​​Steven!

  Latest Posts