More

  Seth Meyers hyller Norm Macdonald, hans største «Weekend Update»-innflytelse

  Norm Macdonald, den briljante, uforlignelige komikeren som forankret « Weekend Update »-segmentet på « Saturday Night Live » i tre sesonger på 1990-tallet og var uten tvil den største talkshow-gjesten noe sent på kvelden noen gang kunne intervjue, døde tirsdag etter en privat kamp med kreft. Han var 61.

  På tirsdagens «Late Night» hyllet Seth Meyers, som fulgte Macdonald ved ankerpulten til «Weekend Update», sin forgjenger. Meyers ble ikke sentimental, fordi det ikke var det Macdonald ville ha ønsket, og så verten delte bare noen flotte ting han hørte Macdonald si opp gjennom årene.

  Et minne var fra Meyers første sesong på « SNL » i 2001. Macdonald kom på besøk med sin unge sønn, og noen spurte ham hvordan det gikk med å bli pappa. « Det går bra, » svarte Macdonald. « Fortsatt ingen bortføringer. »

  Deretter delte Meyers sin « favoritt ‘Weekend Update’-vits gjennom tidene », som han beskrev som « en perfekt Norm-vits. » Meyers beskrev 10-årsdagen for Athena Onassis, datteren til en milliardær, og husket at Macdonald sa: «Hvordan er det å være den rikeste jenta i verden? Vel, for å gi deg en idé, på festen hadde de to kaker.»

  Meyers leverte vitsen i Macdonalds deadpan kadens og sa senere at da han begynte å gjøre « Weekend Update », måtte han jobbe hardt for å sikre at han ikke bare gjorde et Norm Macdonald-inntrykk fordi Macdonalds stil var så innflytelsesrik. Men det fungerte egentlig ikke; Macdonalds sønn så på Meyers på « SNL » og fortalte ham at han « snakket som Seth Meyers, » husket Meyers at Macdonald fortalte ham.

  Meyers husket at han stod ved siden av Macdonald ved « SNL » 40-årsfeiringen i 2015 da Macdonald gikk helt utenfor manuset i stedet for å lese de forberedte replikkene hans. « Jeg husker jeg lo veldig hardt, ikke av det Norm sa så mye som tanken om at noen av oss trodde at Norm ville spille etter noen andres regler, » sa han.

  Macdonald var « gullstandarden, » sa Meyers. Han oppfordret alle som så på, til å oppsøke Macdonald som forteller møllhistorien på «Conan» eller noen av hans andre ekstraordinære biter.

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre kjente fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts