More

  Seth Meyers laster av på « usammenhengende » Rudy Giuliani etter å ha « rasket » 9/11 minnesmerke

  For 20 år siden var Rudy Giuliani « Amerikas borgermester », en elsket skikkelse som ledet New York City etter 9/11. Men nå er han kjent som en vanæret advokat og uvitende «Borat»-punchline, hvis nylige bisarre opptreden på en minnemiddag 11. september gikk viralt i helgen. Under arrangementet benektet en vandretur Giuliani, apropos ingenting, til og med å tilbringe tid med Jeffrey Epstein-tilknyttet britisk kongefamiliemedlem, prins Andrew, som ingen spurte om. Han har det ikke så bra.

  Han er «i hovedsak en storfot i New York City som henger med østeuropeiske gangstere og trimmer tåneglene på Panera-badene», sa Seth Meyers på mandagens «Late Night».

  « I 2001 var han på første rad i Yankees sluttspillkamper, og nå er jeg ganske sikker på at han selger varer utenfor merket på fortauet utenfor stadion, » spøkte Meyers.

  Så på lørdag, « under en opptreden på det som tradisjonelt har vært en dyster begivenhet, » gikk Giuliani på en « usammenhengende rant » der han gjorde et inntrykk av dronning Elizabeth og avviste uoppfordret at han noen gang hang ut med prins Andrew og unge jenter .

  « Jeg sier ikke at Rudy var full, » sa Meyers etter å ha rullet noen utvalgte klipp fra Giulianis tale. « Men det er vanligvis når gutter fra Brooklyn begynner å prøve å etterligne dronningen av England. »

  Meyers spøkte med at Giuliani kan legge til dronning Elizabeth-inntrykket sitt hvis han noen gang prøver på «America’s Not Talent», og spilte deretter en samling av bisarre TV-inntrykk Giuliani har gjort gjennom årene, som inkluderer Mitt Romney og Robert Mueller og alle « høres ut som en tegneseriehund. »

  « Han høres ut som McGruff the Crime Dog ble slått ut av sinnet på en cola han konfiskerte fra en byste, » sa han.

  Under talen hans ville Giuliani at alle skulle vite at han ikke var full. « Og han ga beskjed til alle på en måte som er veldig ukarakteristisk for fulle gutter, og ga en rekke lange, slingrende svar der han gjentok seg selv og ga ingen mening, » sa Meyers. Deretter fortsatte han med å gjøre et beruset Giuliani-inntrykk mens han leste utskriften av et intervju Giuliani ga til Daily Mail. «Ja, jeg hadde en Scotch. Men jeg var ikke full. Det er et bevisst forsøk fra venstresiden på å male meg på den måten, sa Giuliani til Daily Mail. Han gjorde imidlertid ikke et inntrykk av dronningen.

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre kjente fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts