More

  Creative Arts Emmys 2021-vinnere: Beste prediksjonspoeng av våre eksperter, redaktører og brukere

  Gratulerer til brukeren vår Benjabobbler for den beste nøyaktighetsscore på 64 % når vi spådde 2021 Creative Arts Emmys-vinnerne på lørdag og søndag. Han er faktisk uavgjort på den prosentandelen med ecnorules, jsnappy og BNJP, men fikk flere poeng fordi han brukte sine to superspill (500 poeng hver) ) klokt og samlet 22 601 poeng.

  Nesten 1400 mennesker over hele verden spådde disse Emmy Awards-mesterne i løpet av helgen i mange håndverkskategorier, pluss gjestestjerner, TV-film, animasjon og mer. Toppscoreren vår fikk 16 av 25 vinnere riktige, med noen vanskelige valg som Courtney B. Vance (« Lovecraft Country ») for beste drama gjesteskuespiller, « Bo Burnham: Inside » for variert regi og skriving og « Boys State » for beste dokumentarspesial.

  Du kan se hvordan poengsummen din sammenlignes med alle andre i vår rangering på poengtavlen over alle deltakerne, som også inkluderer lenker for å se hver deltakers spådommer. For å se dine egne poeng, gå til brukermenyen øverst til høyre på hver side av Gold Derby når du er logget på siden. Bruk rullegardinmenyen for å gå til «Se profil», og se etter lenkene til «Award Show Scores». Gold Derby må evaluere hver potensielle vinners kvalifisering i henhold til konkurransereglene våre. Hvis den er kvalifisert, mottar førsteplassen et Amazon-gavekort på $100.

  For våre 12 Gold Derby Editors spådom, er Charles Bright på førsteplass med 56 % nøyaktighet. Uavgjort på 52 % er Paul Sheehan og Susan Wloszczyna. Neste med 48 % er Christopher Rosen. Følgende med 44 % er Riley Chow, Joyce Eng, Rob Licuria, Tom O’Neil og meg selv. Uavgjort på 40 % er Marcus Dixon, Daniel Montgomery og Matt Noble. Se redaktørenes resultater.

  Vi hadde totalt 11 eksperter som gjorde valg, inkludert Gold Derbys egne Eng, O’Neil, Rosen og Wloszcyna (se poengsummen ovenfor). I tillegg til dem er Ben Travers (Indiewire) på 52 %. Uavgjort til 48 % er Susan King (Gold Derby), Jazz Tangcay (Variety) og Kaitlin Thomas (Gold Derby). Ende på 44 % er Debbie Day (Rotten Tomatoes) og Shawn Edwards (WDAF). Clayton Davis (Variety) er på 32 %. Se ekspertresultatene.

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre kjente fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts