More

  Hvem vinner «Dancing with the Stars» sesong 30? Her er hva oddsene våre sier før « DWTS »-premieren

  Ingen har truffet dansegulvet på « Dancing with the Stars » ennå. Den 30. sesongen starter ikke før neste mandag, 20. september. Men brukerne våre lager allerede sine tidlige prognoser for hvem som er foran for å vinne hele konkurransen. Lag eller oppdater dine egne spådommer her i vårt spådomssenter før premieren, og kom tilbake hver uke for å satse på hvem som får høyest poengsum, hvem som får lavest poengsum, hvem som blir eliminert fra showet og mer.

  Når dette skrives, er Suni Lee favoritten til å vinne Mirror Ball Trophy med ledende odds på 69/20. Men hvordan, spør du kanskje, kan noen til og med gjette kvaliteten på dansesynet hennes usett? Vel, det er mye vi kan fortelle fra en kjendis basert på bakgrunnen deres. I Lees tilfelle har hun nettopp vunnet en olympisk gullmedalje i gymnastikk, noe som betyr at hun har den fysiske styrken og utholdenheten til å takle den utmattende konkurransen. Og hun har også fleksibiliteten og akrobatiske ferdigheter til å kunne håndtere kompleks koreografi. Hun er ikke den første gymnasten som har bevist sin dyktighet i ballsalen. Tidligere olympiske mestere Shawn Johnson og Laurie Hernandez har vunnet Mirror Ball Trophy.

  Men å være god i gymnastikk betyr ikke nødvendigvis at du vil være i stand til å takle det kunstneriske og emosjonelle nærværet som kreves for danserutiner. Bare se på et par andre olympiere som konkurrerte på « DWTS »: Nastia Liukin og Simone Biles hadde trekkene, men begge hadde problemer med å få kontakt med fans som så på hjemmefra, og begge ble eliminert på fjerdeplass i løpet av sine respektive sesonger.

  Hvis konsensusen vår rundt Suni Lee er feil, så se opp for JoJo Siwa, som vi rangerer nummer to med 4/1 odds. Hun har allerede danseerfaring (hun dukket tidligere opp i realityprogrammet « Dance Moms »), og det faktum at hun skriver historie som den første deltakeren noensinne som danser med en partner av samme kjønn vil gi henne ekstra oppmerksomhet som kan føre til mye av stemmene fra TV-publikummet.

  Avrunder de fem beste i oddsen vår er tidligere Spice Girls-medlem Melanie C med 11/2 odds, Peloton fitnessinstruktør Cody Rigsby med 13/ 2 odds, og «The Talk»-verten og Broadway-utøveren Amanda Kloots med 7/1 odds. Sjekk ut den komplette rangeringen nedenfor fra og med nå, kom med spådommene dine her, og se resten av oddsen vår for sesongpremieren her.

  1. Suni Lee — 69/20 odds

  2. JoJo Siwa — 4/1 odds

  3. Melanie C — 11/2 odds

  4. Cody Rigsby — 13/2 odds

  5. Amanda Kloots — 7/1 odds

  6. Jimmie Allen — 25/1

  7. Matt James — 25/1

  8. Brian Austin Green — 28/1

  9. Olivia Jade — 48/1

  10. Mike «The Miz» Mizanin — 72/1

  11. Kenya Moore — 100/1

  12. Melora Hardin — 100/1

  13. Christine Chiu — 100/1

  14. Iman Shumpert — 100/1

  15. Martin Kove — 100/1

  Sørg for å forutsi dine spådommer slik at deltakerne kan se hvordan det går med dem i racerbaneoddsene våre. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før neste episode sendes hver mandag på ABC. Du vil konkurrere om å vinne en plass på ledertavlen vår og evige skryterettigheter. Se konkurransereglene våre og hør med andre fans i vårt reality-tv-forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts