More

  Claire Rehfuss (‘Big Brother 23’) exit-intervju: ‘Jeg vil aldri bli sint på Tiffany for å holde fast ved det hun tror på’

  Torsdag kvelds direktesendte episode med dobbel utkastelse av «Big Brother» begynte med den forutsigbare, men hjerteskjærende utkastelsen av Claire Rehfuss. Den 25 år gamle newyorkeren ble sendt til å pakke under overhodet til sin beste venn i huset, Tiffany Mitchell. Tiffany hadde opprinnelig siktet mot Alyssa Lopez, men da badetøydesigneren vant Power of Veto, hadde Tiffany ikke noe annet valg enn å slå på Claire for Cookoutens skyld. Claire vil nå bli med Sarah Beth Steagall, Britini D’Angelo og Derek Xiao i juryhuset.

  Etter at hun ble kastet ut, satte Claire seg ned med programlederen Julie Chen Moonves for hennes exit-intervju. Julie gikk rett til jakten og spurte hvordan Claire følte seg for å bli forrådt av Tiffany. « Dette spillet har blitt spilt i lang tid og mange ganger blir det ikke sett opp for fargede i spillet, » sa hun. «De går tidlig ut. Tiffany følte at hun måtte gjøre det hun måtte gjøre. Det er forferdelig at jeg er her, og jeg skulle ønske jeg ikke var det, og jeg skulle ønske det ikke var på min bekostning. Men jeg vil aldri bli sint på Tiffany for å holde fast ved det hun tror på og gjøre det hun føler er riktig.»

  Selv om Claires skjebne var så godt som beseglet før avstemningen direkte, gikk hun svingende ut ved å rope ut mannen ved siden av henne på blokka, Xavier Prather. « Jeg prøvde å fortelle gjestene at de må passe på Xavier i dette spillet, » innrømmet hun. « Jeg tror at han spiller den beste kampen der. Jeg synes han har plassert seg veldig, veldig bra der mange ser etter ham. Og jeg prøvde å hjelpe Tiff og [Hannah Chaddha] også, og kanskje få folk til å se på ham i stedet for på dem.»

  Før hun dro til « BB23 »-juryhuset, var Claire i stand til å gi noen siste tanker. « ‘Big Brother’ har så mange høyder og så mange nedturer, men jeg elsker dette spillet, » avslørte hun. «Det er forferdelig å gå ut i juryen og ikke sitte der på finalekvelden. Jeg angrer ikke på at jeg spilte, jeg skulle bare ønske jeg hadde gått litt lenger.»

  Claires dag 65-utkastelse ble innledet av Sarah Beth Steagall på dag 58, Derek Xiao på dag 51, Britini D’Angelo på dag 44, < strong>Christian Birkenberger på dag 37, Whitney Williams på dag 30, Brent Champagne på dag 23, Brandon “Frenchie” French på dag 16 og Travis Long på dag 9. Etter Claires direkte utkastelse ble Alyssa Lopez kastet ut under Hannahs HOH-regjering. En ny HOH vil bli kronet og nominere ytterligere to spillere for utkastelse søndag 12. september på CBS.

  Sørg for å lage dine « Big Brother »-spådommer for å påvirke oddsene våre på reality-TV-racerbane. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før utkastelsesepisoden sendes direkte på CBS. Du vil konkurrere om å vinne et $100 Amazon-gavekort og en plass på vår «BB23»-poengoversikt. Se konkurransereglene våre og bli kjent med andre fans i vårt reality-tv-forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts