More

  « America’s Got Talent » episode 17 oppsummering: Semifinals 2 inkluderer Golden Buzzer-skuespillene Victory Brinker, Lea Kyle …

  « America’s Got Talent » rykket ett skritt nærmere sesong 16-finalen med den andre av de to semifinalene som ble sendt direkte tirsdag 7. september. I denne runden, 11 akter per natt, inkludert wild card-valg hentet tilbake etter eliminering i en tidligere runde , opptre for dommerne. Tre akter går videre til finalen basert på publikumsavstemningen over natten. De som får 4., 5. og 6. stemmer vil konkurrere live om Dunkin’ Save som en vil tjene og en annen vil bli reddet av dommerne.

  På liveshowet 7. september, Simon Cowell. Howie Mandel, Heidi Klum og Sofia Vergara vil se en line-up ledet av en trio av Golden Buzzer-skuespillere: Heidis valg, rask endring artist Lea Kyle; Howies favoritt, Northwell Nurse Choir; og panelvalget, operavidunderbarnet Victory Brinker.

  I jakten på sesong 16-mesterskapet er også: vokalgruppen 1aChord, mentalisten Peter Antoniou, standup-komikerne Josh Blue og >Kabir Singh, dansetroppen ChapKidz, akrobatene Rialcris, sangeren Brooke Simpson og ensyklistene UniCircle Flow .

  Nedenfor kan du følge med på livebloggen vår mens vi oppsummerer all handlingen på « America’s Got Talent » sesong 16, episode 17 i bloggen vår minutt for minutt.

  8:04 p.m. – Først i kveld var 1aChord, sangtrioen som møttes ved en tilfeldighet for syv måneder siden i kafeteriaen deres på college og knyttet sammen over deres felles kjærlighet til tro og sang. I kveld sang de «Every Breath You Take», og harmoniserte stemmene mens ett medlem akkompagnerte på piano. På slutten av sangen fikk de selskap av et lite refreng for å legge litt tyngde til fremføringen og skru opp det hele noen hakk. Dommerne var alle smilende, elsket at de inkluderte koreografi og trappet det opp fra sine tidligere opptredener. Heidi skrek at det var utrolig at de gjorde en rockesang til en salme. Simon sa at arrangementet av sangen var hit eller miss, men at vokalen deres var gal (på en flott måte).

  20:14 – Kvinnene i UniCircle Flow var fast bestemt på å løse seg ut i denne runden etter et par feil i deres forrige opptreden. I kveld skuffet ikke deres 80-tallsdiskotema-opptreden til Dua Lipas « Physical » med de mange akrobatiske løftene og mer forhøyede balansetriks. Heidi sa at det var lett og sprudlende i kveld, noe som beviser at de er en allsidig akt med mye potensial. Sofia likte at antrekkene deres ikke dekket enhjulingene, så for første gang kunne vi se rekvisitten bedre. Simon la til at de tidligere var kjedelige, men med musikkendringen denne gangen var det en helt annen handling, og de kan ha hevet seg nok til å komme til finalen.

  20:25 – Hurtigskifte-artisten Lea Kyle overveldet også noen av dommerne i forrige runde, og i kveld var det nok en sjanse til å (kle seg for) å imponere. Nok en gang brukte hun teknikker som fikk plaggene til å se ut til å forsvinne ut av løse luften, i tillegg til at hun inkorporerte dem med rekvisitter som flyvende butteries og kronblader som flyr gjennom luften. Heidi forsterket at hun synes Lea er den beste hurtigbyttekunstneren de noen gang har hatt, og Sofia var enig med å si at alt arbeidet som går med plaggene og triksene hennes er fantastisk. Simon byttet melodi denne gangen og kalte det en ekte million-dollar-forestilling og sa at hun ville bli en stor hit i Vegas. Howie la til at hun fortjener å ha sitt eget show i Vegas, og det ville være underholdende nok.

  20:34 – Tegneserien Kabir Singhs mål med AGT er å leve opp til løftet han ga faren sin om å leve ut drømmen sin og ta vare på moren sin. I kveld gikk komediesettet hans omvei fra det typiske temaet til moren hans og vendte seg mot datinglivet hans. Dessverre var settet rystende, så mye at Simon mot slutten av sin tid slo sin røde X i et forsøk på å uttrykke misbilligelse. Simon begynte kritikken med å si at settet ikke gikk bra, og at buzzen på en eller annen måte gjorde handlingen bedre. Howie bemerket at det er mye press og komedie er vanskelig, og erkjente at det ikke gikk så bra som Kabir ønsket. Heidi sa at hun hørte latter fra publikum, og at han uansett er sympatisk og lett å se på. Sofia sluttet seg til Simon i misbilligelsen, og la merke til at han var synlig nervøs og at energien hans var av.

  20:45Northwell Health Nurse Choir er en gruppe som inspirerer sine kolleger, pasienter, familier og hele verden hver gang de synger. I kveld fortsatte de den tradisjonen med en gjengivelse av «Don’t Give Up on Me» av Andy Grammer med en blanding av korøyeblikk og perfekt plasserte soloer. Dommerne tildelte dem nattens første stående applaus med sin Golden Buzzer-supporter som fremhevet hvor rørende og trengte de er som en handling. Sofia trodde denne uken at hun kunne høre stemmene deres tydeligere, og derfor gjorde det det morsommere. Simon sa at sangutvalget deres alltid er perfekt, og at de denne uken gjorde ham takknemlig for at de bestemte seg for å lage showet i år.

  20:57 – Mentalist Peter Antoniou fikk Terry til å hjelpe ham på scenen med en tilfeldig samling bilder som ble sendt inn av fansen hjemme for å ta del i tankene basert på bilder alene. Han fikk også Sofia til å velge et av bildene tilfeldig og kommunisere telepatisk til Peter hva som var på bildet. Dessverre fungerte ikke det trikset da han ikke beskrev det riktige bildet som var i hendene hennes, men da han lukket settet med å projisere sine egne tanker inn i hodet til Terry slik at Terry beskrev riktig hva som var på bildet i hendene til Simon, innløste det hele. Heidi sa at Peters scenetilstedeværelse er stor og at han er perfekt for Vegas. Totalt sett var Simon forvirret over hvorfor trikset med Sofia gikk galt, og det ga Peter en mulighet til å ta opp at ting ikke alltid går riktig med mentalisme, men Simon traff fortsatt sin røde X.

  21:12 – I den siste runden spådde Simon at Victory Brinker vil være en av de største stjernene som noen gang har dukket opp fra et konkurransetalentshow. Etter nok en operaforestilling i kveld, imponerte Victory ytterligere Simon som sa at hun hørtes ut som hun klatret det største fjellet av en sang. Han la til at talentet hennes matches av hennes fryktløshet. Heidi oppfordret Victory til å ta en mikrofonslipp (som hun gjorde) for å feire den typen opptreden som er verdig å vinne konkurransen. Howie og Sofia var enige om at det var en fantastisk prestasjon og at hun kunne være en frontløper for å vinne.

  SE Hvor er de første 15 « America’s Got Talent »-vinnerne nå

  21:23ChapKidz dansecrewet inntok scenen i kveld med en hiphop-rutine som fremhevet deres synkronisitet og tutting-ferdigheter, samtidig som de understreket at de er en av de mest høye sesongens energihandlinger. Dommerne sto entusiastisk i applaus for dem mens publikum jublet høyere enn de gjorde for noen annen handling. Heidi sa at presisjonen deres var perfekt og at de kan ha sikret seg en plass i finalen. Simon toppet den spenningen ved å kalle det nattens beste prestasjon og Sofia ga uttrykk for at hun allerede gleder seg til å se dem opptre igjen i finalen.

  21:33 – Det er viktig å huske på at det kan ta måneder og måneder med øvelse for brødrene til Rialcris å perfeksjonere den 2-minutters akten som de samles for en AGT-forestilling. I kveld leverte den treningen flere menneskelige tårnakter der gutta løftet og balanserte hverandre på det som ser ut til å være de mest umulige måtene, som føtter hektet rundt halsen og to enarmede håndstående. Nok en gang var Simon gretten og slo sin røde X (tredje gang i kveld!) mens de andre dommerne klappet begeistret for handlingen. Sofia kalte det kreativt og spennende, men Simon la merke til at det har vært den samme langsomme handlingen hver gang de har gått på scenen. Heidi og Howie likte begge forestillingen, og sa at tillit, styrke og fare kombineres i handlingen.

  21:44 – Kveldens andre tegneserie, Josh Blue, sentrerte settet hans om Paralympics og hvordan han var på fotballaget før, men hans beste øyeblikk var off-the-cuff reaksjoner på klapping fra publikum. Sofia startet kritikken ved å fremheve hvor mye dommerne ler under alle settene hans og applauderte ham for å være en multitalent. Simon liker at Josh ikke bryr seg, og det er derfor han er en elskelig komiker. Howie gjorde poenget om at han kan være den sterkeste tegneserien i konkurransen i løpet av et år som han har sagt flere ganger er komikerens år.

  21:56 – Avslutningen av kvelden og semifinalene var Brooke Simpson, sangeren som ønsket å bli den største urfolkspopstjernen. I kveld sang hun «Bad Habits» av Ed Sheeran ved å injisere sin egen pop-stemning i det skarpe lyset og ved å jobbe med scene- og kameravinklene som en proff. Simon ble synlig imponert over opptredenen og sa at andre halvdel av den var spektakulær. Sofia kommenterte at Brooke er så selvsikker på scenen og sa at det er tydelig at hun ble født til å gjøre det.

  Latest Posts