More

  ‘Hell’s Kitchen 20’ siste 3 kokker avslørt: Stem på din favoritt ‘Young Gun’

  Og så var det tre. I løpet av den to timer lange episoden 6. september av «Hell’s Kitchen» sesong 20, ble de tre siste kokkene avslørt: Trenton Garvey (23 år) fra Union, Missouri, Megan Gill (23 år) fra Denton, Texas og Kiya Willhelm (22 år) fra Barrelville, Maryland. Før neste ukes brennende finale sendes på Fox, vil vi vite hvilken av disse kokke-testantene som er din favoritt. Er du Team Trenton, Team Megan eller Team Kiya? Stem i avstemningen vår og forsvar deretter valget ditt i kommentarfeltet.

  Trenton startet sesongen sterkt, selv om han fikk en kort hikke i den tredje episoden da Gordon Ramsay kalte ham ned (sammen med Antonio Ruiz og Sam Garman strong>) for å prøve å finne ut hva som skjedde med Alex Leniks « kyllingspill »-fiasko. Ingen så ut til å huske hvem som tok opp Alexs rå kylling til passet, men til slutt spilte det ingen rolle fordi Gordon sendte tilbake trioen etter en kort diskusjon om hvordan man jobber som et team. Omtrent midtveis i sesongen begynte verten å trekke Trenton til side og gi ham oppmuntrende ord, noe som kanskje signaliserte litt favorisering mot ham. Etter at showet gikk inn i den svarte jakkefasen, vant Trenton begge de individuelle utfordringene – Instagram-utfordringen og strandrett-utfordringen – og sementerte sin frontløperstatus.

  Megan fløy under radaren til den fjerde episoden, da hun fikk beskjed om å bytte fra det blå laget til det røde laget i et forsøk på å skape to sterkere lag. (Samtidig sendte Gordon også Victoria Sonora og Emily Hersh til det blå kjøkkenet og Payton Cooper og Sam til det røde kjøkkenet.) Senere i konkurransen imponerte Megan virkelig Gordons datter, Megan Ramsay, som valgte soyanudlene sine som dagens beste rett på vei inn i 21-årsmiddagen hennes. Men det var i den 10. episoden da Megan ble kalt ut av Gordon for å være « lederen » for Blue Team, noe som ga henne muligheten til å nominere én person for eliminering. Denne uken tjente Megan ekstra kredittpoeng ved å være den eneste spilleren som la merke til begge «sabotasjene» hennes, orzo-pasta i stedet for ris og zucchini i stedet for erter.

  Kiya startet sesongen som en av de mest uerfarne «Young Guns», men hun lot ikke det stå i veien for å komme seg til finalen. Da hun ble kåret til « lederen » av sitt røde lag i den 10. episoden, tok hun på seg å nominere Josie Clemens som den svakeste kokken i konkurransen; Gordon samtykket og sendte Josie pakking. Kiya var nær ved å vinne strandrettutfordringen, og tapte til slutt mot Trenton med bare tre stemmer. Under « sabotasje »-middagsserveringen presterte hun bra ved passet, men unnlot å legge merke til at det manglet en hovedrett fra en sekstopp og la ikke merke til at det var hummer på risottoen hennes i stedet for reker. Kiya brøt sammen i tårer, men Gordon ga henne en peptalk og hevdet at han også har gjort «tusenvis» av feil i karrieren.

  Som en påminnelse har de siste syv vinnerne av «Hell’s Kitchen» alle vært kvinner: Kori Sutton, Ariel Contreras-Fox, Michelle Tribble, Kimberly-Ann Ryan, Ariel Malone, Meghan Gill og La Tasha Mccutchen. Betyr det at gode nyheter er i horisonten for enten Megan eller Kiya? Sesong 12s Scott Commings er den siste mannen til å vinne, en tapsrekke Trenton håper å sette en stopper for dette året.

  Latest Posts