More

  Oops! Det ser ut til at JoJo Siwa ved et uhell avslørte sin ‘Dancing with the Stars’-partner

  Ring JoJo SiwaTom Holland fordi hun sannsynligvis definitivt har ødelagt identiteten til « Dancing with the Stars »-partneren sin. Kjendis-proff partnerskap vil ikke bli avslørt før den direkte premieren av sesong 30 20. september, men YouTuberen slapp opp i et intervju med E!s «Daily Pop» på torsdag.

  Siwa, som vil være en del av det første paret av samme kjønn i programmets historie, sa at kjæresten hennes, Kylie Prew, spøkte om at hun kom for nær Jenna Johnson. « Før jeg dro til den første øvelsen, sier Ky til meg: ‘Fortell henne, fortell Jenna at hun må gi plass til Jesus’, » sa Siwa. « Entertainment Tonight » har også separat bekreftet at Siwa faktisk er sammenkoblet med Johnson.

  Sammenkoblingen er en drøm som går i oppfyllelse for Siwa, som sa for to uker siden etter hennes og Suni Lees casting-kunngjøring, at hun ville elske å bli samarbeidet med Johnson, Lindsay Arnold strong> eller Britt Stewart. « Det er så mange jenter som er så fantastiske på dette showet som jeg ville elske å bli sammen med, » sa hun under programmets TV Critics Associations sommerpresse-turnepanel. « Jeg synes Lindsay er fantastisk. Jenna er utrolig. Britt er fantastisk. Jeg tror at hvis jeg fikk en av disse tre, ville jeg bare vært så glad.»

  Johnson, Arnold, som gikk glipp av forrige sesong på grunn av graviditet, og Stewart, som debuterte proff i fjor, er tre av de 15 proffene som skal konkurrere på den 30. milepælsesongen.

  Siwa, som har vært på «Dance Moms» og «The Masked Singer», sa at «Dancing»-produsentene spurte om hun ville ha en mannlig eller en kvinnelig partner, og hun nølte ikke med å velge sistnevnte. 18-åringen håper hennes banebrytende stint på den langvarige serien vil bryte ned dører for LHBTQ-miljøet.

  « Det er normalt for en jente å danse med en fyr, og jeg synes det er veldig kult. Men jeg synes det er veldig spesielt at nå ikke bare får jeg dele med verden at du kommer til å elske den du vil elske, men også at du får danse med den du vil danse med, sa hun. «Det kommer til å være mange barrierer vi må bryte gjennom. Hvem leder? Hvordan kler du deg? Hvilke sko bruker du? Jeg tror det hele er noe jeg ser frem til og å gjøre noe som aldri har blitt gjort før. Det kommer til å være vanskelig, men det kommer til å gi så mye til folk der ute – folk i LHBTQ-samfunnet, alle, folk som bare føler seg litt annerledes. Det kommer til å gi dem en følelse av: «Vent litt, en jente kan danse med en jente?» Hvorfor ikke? Og jeg synes det er veldig spesielt at jeg får gjøre det på dette showet.»

  For hennes del har Johnson gjort en bedre jobb med å holde leppene forseglet om kjendispartneren, selv om hun sannsynligvis er vant til det siden hun må gjøre det hver sesong. Sesong 26-mesteren snakket om sin ikke navngitte partner i en serie med Instagram-historier på mandag. « Parken min er like utenfor. Energien de bringer inn i rommet hver dag er smittsom, » ertet Johnson. « Jeg har det så gøy, og jeg kan bare ikke for dere alle finne ut hvem det er. »

  «Dancing» har premiere mandag 20. september kl. 20.00 på ABC.

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre kjente fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts