More

  ‘AGT’ 2021-plan: Når er finalen i ‘America’s Got Talent’ sesong 16?

  Den 16. sesongen av « America’s Got Talent » gikk offisielt inn i den siste fasen av konkurransen – liveshowene – tirsdag 10. august. I tre uker opptrådte tre grupper på 12 i kvartfinalen for USAs stemmer. Nå er « AGT » 2021-syklusen midt i den to uker lange semifinalerunden, med 11 akter på scenen begge ukene på Dolby Theatre. Sesong 16-finalen er planlagt til tirsdag 14. september (forestillingsshow) og onsdag 15. september (resultatvisning).

  De 36 beste kvartfinalistene, valgt av dommerne i det skjulte, opptrådte tirsdag kveld i tre uker. Amerika stemte på favorittdeltakerne hver gang, og deretter gikk syv akter fra hver gruppe videre til semifinalen. Det etterlot 21 akter fortsatt i konkurransen, med dommerne – Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum og Sofia Vergara strong> — og velger deretter Beyond Belief Dance Company som jokertegn for å fullføre Topp 22.

  SE ‘America’s Got Talent’: Se alle 55 Golden Buzzers på ‘AGT’ gjennom årene

  En av de 36 beste artistene, singer-songwriter Nightbirde (ekte navn Jane Marczewski), trakk seg fra konkurransen på grunn av kampen mot kreft. America erstattet henne med sangeren Storm Large under kvartfinalen, men hun ble raskt eliminert. « Siden min audition har helsen min blitt dårligere og kampen mot kreft krever all energi og oppmerksomhet, » skrev Nightbirde på Instagram. « Jeg er så trist å kunngjøre at jeg ikke vil være i stand til å fortsette fremover på denne sesongen av ‘AGT’. Livet gir ikke alltid pauser til de som fortjener det – men vi visste det allerede. »

  Fem Golden Buzzer-aktører gikk umiddelbart videre til live-showene basert på auditionene deres: koralgruppen Northwell Nurse Choir (av Howie Mandel), kampsportgruppen World Taekwondo Demonstration Team (av < strong>Terry Crews), sangeren Jimmie Herrod (av Sofia Vergara), artisten Lea Kyle (av Heidi Klum) og sangeren Victory Brinker(ved hele panelet). Så langt har ingen av dem blitt eliminert, når dette skrives.

  SE Nightbirde « vil ikke kunne fortsette fremover » på « America’s Got Talent » på grunn av kreftkamp: Fullstendig uttalelse

  Her er en nærmere titt på den gjenværende « AGT » 2021-planen:

  Tirsdag 31. august – semifinale 1 forestilling

  Onsdag 1. september – Semifinale 1 viser resultater

  Tirsdag 7. september – semifinale 2-forestilling

  Onsdag 8. september – Resultatene fra semifinale 2 viser

  Tirsdag 14. september — Finaleforestilling

  Onsdag 15. september — Sluttresultatene viser

  Latest Posts