More

  Emmy-hevn for Oscar-snubbede dokumentarer? «Welcome to Chechnya» hals-og-hals med «Dick Johnson is Dead» i våre odds

  HBOs «Welcome to Chechnya» og Netflixs «Dick Johnson is Dead» var sterke kandidater til beste dokumentarfilm ved Oscar-utdelingen det siste året, men ingen av dem kom med på filmakademiet. Oscar-tapet er imidlertid Emmy-utdelingen ettersom begge sakprosa-filmene er nominert for eksepsjonell fortjeneste i dokumentarfilmskaping, sammen med en annen film som nettopp gikk glipp av Oscar-utdelingen, «76 Days». Men hvilken film vinner?

  I motsetning til tidligere år, er det ingen Oscar-nominerte i årets Emmy-serie; Dokumentarer pleide å være unormale ved at de ofte var kvalifisert på begge arrangementene. Men Emmys innførte en ny regel som sier at « alle programmer som har blitt nominert til en Oscar er ikke lenger kvalifisert til å delta i Primetime Emmy Awards-konkurransen. » Så ingen flere saker som « Free Solo » som vinner Oscar og deretter feiret Emmys noen måneder senere.

  Alle tre av årets Exceptional Merit Emmy-nominerte var på Oscar-kortlisten med 15 filmer for beste dokumentarfilm – og «Chechnya» ble til og med på kortlisten for andre gang for sine visuelle effekter – men ingen av dem kom til det siste klippet, og gjorde dem tilgjengelige til Emmy nå. Når dette skrives er « Tsjetsjenia » Emmy-frontløperen med ledende odds på 8/5 basert på de kombinerte spådommene til Gold Derby-brukere for å fortelle den opprivende historien om LHBTQ-samfunnet i den russiske republikken, som har vært ofre for en voldelig utrenskning.

  Blant de som forutsier det å vinne er tre av Expert-journalistene vi har undersøkt fra store medier, åtte Gold Derby-redaktører, 13 av de 24 beste brukerne som fikk høyest poengsum ved å spå fjorårets Creative Arts Emmy-vinnere, og 14 av våre Alle -Stjerne Topp 24 som fikk høyest poengsum når du slår sammen de to siste års utmerkelser. Men dette er den eneste nominasjonen for « Tsjetsjenia », mens « Dick Johnson » også er oppe for sin regi og kinematografi.

  «Dick Johnson» styres av Kirsten Johnson og fokuserer på faren hennes, som lider av demens og som hun filmer i omfattende scenarier som dramatiserer hans død. Gitt den ekstra støtten fra TV-akademiet, er det fornuftig at det faktisk har mer støtte fra ekspertene våre enn «Tsjetsjenia», med fire journos som satser på den unike filmen, sammen med tre redaktører, åtte toppbrukere , og ni All-Stars.

  Så det kan gå begge veier mellom de to frontløperne, mens « 76 dager » – om utbruddet av COVID-19 i Wuhan, Kina – følger med bare én ekspert som forutsier det. «76 Days», som «Chechnya», har ingen andre Emmy-nominasjoner. På papiret ser det ut som om «Dick Johnson» har mest støtte, men velgerne kan trekkes til de to andre filmene for deres bredere geopolitiske betydning. Hvilken vei tror du dette tette løpet vil gå?

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre kjente fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts