More

  Emmys cliffhanger: Vil vinneren av beste komedieserie også ta med seg regi- og forfatterprisene?

  Komedieregi- og skriveløpene på årets Emmy-utdeling er blant de konkurrerende kategoriene. For det siste året tre år på rad har vinneren av beste komedieserie – «Schitt’s Creek», «Fleabag» og «The Marvelous Mrs. Maisel» — tatt hjem disse to prisene også. Den rekken kan ta slutt i år.

  Pilotepisoden «The Flight Attendant», «In Case of Emergency», er tippet til å vinne sjefsprisen for Susanna Fogel for sin dristige fremvisning av prangende, eksentrisk regi. Men HBO Max-hiten tar neppe serieprisen hjem. Den ligger på tredjeplass i oddsen vår, med ingen av våre eksperter som for øyeblikket spår en seier.

  Komedieseriens frontløper er «Ted Lasso». Kan det føre til en opprørt i regi? Tre av episodene konkurrerer: «Biscuits» (2. i våre odds), «The Hope That Kills You» (4.) og «Make Rebecca Great Again» (5.). Overraskende nok sendte ikke showet inn piloten sin. Det har vist seg å være en effektiv strategi for førsteårsprogrammer, da det gjør det mye lettere for velgerne å huske episodeinnhold. «The Marvelous Mrs. Maisel» gjorde nettopp det i 2018.

  «Ted Lasso» kan bli offer for stemmedeling, med støtten til Apple TV+-programmet distribuert på en ufokusert, spredt måte. Dette gjør at en annen nominert kan fly under radaren og vinne med bare et flertall av stemmer. Den faktoren er en av grunnene til at The Flight Attendant» ligger på toppen av oddsen vår.

  Men det ville være ganske sjelden for «The Flight Attendant» å reise hjem med kun regiprisen. Amazons « Transparent » og FXs « Atlanta » vant for regi, men ikke for serier tilbake i 2016 og 2017. Imidlertid vant hver sin hovedrolleinnehaver Emmy (Jeffrey Tambor og Donald Glover henholdsvis). For at «The Flight Attendant» skal gjenspeile denne banen, må Kaley Cuoco ta ut oddsfavoritten Jean Smart (« Hacks »).

  «Hacks»-helmer Lucia Aniello sitter på tredjeplass for å ha regissert piloten «There Is No Line». Da «Transparent» og «Atlanta» hver vant regien, hadde vinneren av beste komedieserie «Veep» sendt inn flere rorpinner.

  Denne multi-submission-faktoren kan også skade « Ted Lasso » i skrivekategorien. Selv om det med rette leder våre odds for pilotepisoden, kan Ted og hans verdsatte AFC Richmond kansellere seg selv på grunn av tilstedeværelsen av en andre nominert episode, «Make Rebecca Great Again». « Fleabag » og « The Marvelous Mrs. Maisel » møtte ikke dette problemet; kan det føre til en opprørt av « Hacks »?

  «Hacks»-episoden, «There Is No Line», ligger på andreplass i oddsen vår mellom de to «Ted Lasso»-innleveringene. Bare to programmer med mer enn ett manus i strid har seiret det siste tiåret: NBCs « 30 Rock » gjorde det tilbake i 2013 og Pop TVs « Schitt’s Creek » klarte å gjøre det i fjor for sin siste sesong. « Schitt’s Creek » var i stand til å overvinne denne skjevheten på grunn av mangelen på et sterkt alternativt valg for velgerne. Dessverre for «Ted Lasso» høstet HBOs «Hacks» hele 16 nominasjoner. Denne fyrverkerkomedien ser klar for en opprørt et sted.

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre kjente fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts