More

  «Only Murders in the Building»-anmeldelser: Steve Martins Hulu-serie er en «lur» parodi på mysterier om ekte kriminalitet

  Hulu hadde premiere på de tre første episodene av den nye komedieserien «Only Murders in the Building» 31. august, med flere episoder med premiere hver tirsdag til og med 19. oktober når den 10-episoders sesongen avsluttes. Det er en ekte krim-parodi ledet (og medskapt) av Steve Martin, som spiller en amatørleder sammen med Martin Short og Selena Gomez. Men hva synes kritikere om dette showet med dets stjerneklare rollebesetning?

  Når dette skrives har « Only Murders » en sterk poengsum på 75 på MetaCritic basert på 25 anmeldelser som er telt så langt: 23 positive, to noe blandede, men ingen direkte negative. Over på Rotten Tomatoes, som ikke måler noen anmeldelser som blandede, men bare som positive eller negative, er serien vurdert til 100 % fersk basert på 33 anmeldelser. Disse resultatene tyder på at det er mye å like i dette showet, og noen å elske. RT-kritikernes konsensus oppsummerer anmeldelsene ved å si: « ‘Only Murders in the Buildings’ tullete tilnærming til besatt av ekte kriminalitet er på en gang morsom og innsiktsfull, mye takket være den ekstremt sjarmerende sentrale trioen. »

  Kritikere sier at oppsettet til showet er « elegant, vanedannende enkelt, » med Martin, Short og Gomez som spiller en trio av podcast-obsessikere som prøver å komme til bunns i et dødsfall i bygningen deres. Det er « lurt, støyende og litt melankolsk » med « latter over gjennomsnittet » og « et smart mysterium. » Selv om andre hevder at showet mangler et « skarpt bitt » og er « mer dumt enn morsomt », trenger kanskje å være « litt mindre sprø og litt mer tenk ».

  Martin lagde showet sammen med John Hoffman, som tidligere var produsent og skribent for HBOs «Looking» og Netflixs «Grace and Frankie»; han er også tidligere Emmy-nominert som forfatter for 2009 Oscar-sendingen. Martin er en Emmy-vinner for variasjonsskriving, selv om trofeet hans kom for mer enn 50 år siden for hans arbeid med «The Smothers Brothers Comedy Hour».

  Martin og hans «Only Murders»-medstjerne Short dukket nylig opp i en rekke spesielle sammen, 2018s «Steve Martin and Martin Short: An Evening You Will Forget for the Rest of Your Life». Short har to Emmy-priser på mantelen (for « SCTV » og « AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mel Brooks »), selv om du skulle tro at de ville ha mer enn tre Emmy-priser mellom seg med deres status i bransjen. Kanskje det kommer flere for «Only Murders», som vil være kvalifisert for prisene i 2013. Sjekk ut noen av anmeldelsene nedenfor, og bli med i diskusjonen om dette og mer med dine andre TV-fans her i forumene våre.

  Alan Sepinwall (Rolling Stone): «Premisset til «Only Murders» er elegant, vanedannende enkelt. Hvis skaperne Steve Martin og John Hoffman nøyde seg bare med å spille den for å le, gjøre narr av podcaster med sann kriminalitet og folk som er besatt av dem, ville det allerede vært en av årets største TV-fornøyelser … Men serien viser seg snart å være – som ‘The Princess Bride’, ‘Galaxy Quest’ eller ‘Jane the Virgin’ – den sjeldne og fantastiske tingen: parodien som også gir et godt eksempel på den ekte artikkelen.»

  Danette Chavez (AV-klubben): «Slurt, støyende og litt melankolsk, Hulus ‘Only Murders In The Building’ ville vært en flott oppmuntring selv om vi ikke var i dvale på sensommeren. Dramedien, fra skaperne Steve Martin, John Hoffman og Dan Fogelman, glir ut av porten og introduserer karakterer og konflikter med stor elan og effektivitet … Hvis du finner personlige avsløringer like spennende som løsningen på en forbrytelse, kan den til og med bli din neste TV-besettelse. »

  Kristen Baldwin (Entertainment Weekly): «Den 10 episoder lange serien, skapt av Steve Martin og Jonathan Hoffman, er et solid, stjernefylt tegneseriemysterium som er på sitt beste når den velger karakter fremfor bred komedie … ‘Only Murders’ leverer latter over gjennomsnittet, et smart mysterium og en stjerneklar rollebesetning. Men det er vanskelig å rokke ved følelsen av at showet gikk glipp av en mulighet til å være noe spesielt, hvis bare Martin og Hoffman hadde tillatt det å være litt mindre sprø og litt mer tenk.»

  Chris Vognar (San Francisco Chronicle): «’Only Murders in the Building’ er søt i sin amatør-speed, oddetrio-formulering. Disse tre vet hvordan de skal stikke nesen der de ikke hører hjemme, noe som er bra for en eller annen grusom komedie … ‘Only Murders in the Building’ har ikke et spesielt skarpt bitt. Det er mer dumt enn morsomt. Men det tar tid å bygge sin karakter pers, og å plassere deres besettelse i en kulturell kontekst.»

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre kjente fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts