More

  Oppsummering av «America’s Got Talent» episode 15: Semifinals 1 inkluderer Golden Buzzer-skuespillene Jimmie Herrod og World Taekwondo Demo. Team

  «America’s Got Talent» gikk videre til semifinalefasen av sesong 16 på tirsdag med et liveshow med opptredener i en rekke formater. I denne semifinalerunden, som består av to episoder, vil 11 akter per natt, inkludert wild card-valg hentet tilbake etter eliminering i en tidligere runde, opptre for dommerne. Etter hver forestillingsrunde går tre akter videre til finalen basert på publikumsstemmen over natten. De som får 4., 5. og 6. stemmer vil konkurrere live om Dunkin’ Save som en vil tjene og en annen vil bli reddet av dommerne.

  På liveshowet 31. august, Simon Cowell. Howie Mandel, Heidi Klum og Sofia Vergara vil se en line-up ledet av to Golden Buzzer-aktører: Sofias valg, sangeren Jimmie Herrod og vert Terry Crewss valg, World Taekwondo Demonstration Team Martial Arts Group.

  I gruppen på 11 er også tre andre solosangere – Madilyn Bailey,Peter Rosalita og Tory Vagasy – pluss vokalgruppen Korean Soul, standup-komikeren Gina Brillon, luftspiller Aidan Bryant, tryllekunstner Dustin Tavella og stemmeartist Michael Winslow. Wild card-sporet gikk til Beyond Belief Dance Company, som ble eliminert i kvartfinale 1 da Madilyn brøt dommerstanden ved å vinne den offentlige avstemningen.

  Nedenfor kan du følge med på livebloggen vår mens vi oppsummerer all handlingen på « America’s Got Talent » sesong 16, episode 15 i bloggen vår minutt for minutt.

  20:03 – Avspark denne første kvelden i semifinalen var Peter Rosalita med Mariah Carey-versjonen av balladen «Without You». Som en proff visste han at han bommet på målet i starten av sangen og ba bandet starte på nytt slik at han kunne komme rett i gang. Enten feilen satte ham i gang med spillet eller ikke, kan sangen ha vært for stor fordi den ikke var den sterkeste vokalen han har hatt i konkurransen. Likevel ga dommerne ham en stående applaus og applauderte at han ble frisk fra hikken i begynnelsen. Simon var imponert over det faktum at han visste at han savnet introen og kommanderte scenen på direktesendt TV i så ung alder.

  20:14 – For sitt neste sett med stemmer spilte skuespilleren Michael Winslow et spill med dommerne der han fikk dem til å velge en kategori og han ville lage så mange lyder innenfor det settet som han kunne i sin tid. Simon valgte dyr, Sofia valgte havet, Heidi valgte videospill og Howie valgte maskinvare. Kategoriene ga ham en sjanse til å gjøre et mye bredere utvalg av lyder enn vi hørte ham gjøre i tidligere stadier av konkurransen. Howie elsket at han valgte noe interaktivt denne gangen, og Heidi gjorde et poeng at publikum lo hele tiden. Simon uttrykte respekt for Michael og at han kom ut i kveld mer avslappet enn forrige gang og etter å ha lagt nervene fra forrige uke bak seg.

  20:25 – Etter eliminering i kvartfinalen var Beyond Belief Dance Company den heldige akten som kom tilbake som dommerens jokertegn for å bli med i semifinalen. For sin andre sjanse brakte de unge jentene varmen med nok en danserutine med høy energi. Heidi fortsatte å vise støtte til dem og sa at hun synes de fortjener å være med i finalen. Howie sa at de leverte denne gangen, og Simon sa at deres følelse av optimisme som de representerer er en av hovedgrunnene til at de brakte dem tilbake og hva de bringer til konkurransen. Han la til at denne ytelsen var bedre enn deres forrige.

  20:35 – På scenen neste var luftespilleren Aidan Bryant med sitt forsøk på å perfeksjonere kunsten han lærte seg selv i sin egen hage. I kveld brukte han et apparat med tre ringer flettet sammen for å lage en globus som han vevde inn og ut av mens den snurret fra sperrene. Den dramatiske musikken bidro til å heve en handling som på sitt farligste innebar at han snurret fra toppen av kloden med kun anklene. Sofia utbrøt at det så ut som å se et Vegas-show og sa at denne gangen var produksjonen så jevn. Simon gjentok at han bare er 16 år gammel og selvlært, og kalte det en ytelse på gullmedaljenivå. Howie innrømmet at han var kritisk i siste runde, og at han denne gangen tok kritikken og forbedret handlingen.

  20:46Tory Vagasy har mottatt treff fra Howie tidligere for ikke å måle seg med de andre sangerne i konkurransen, men i kveld var hun fast bestemt på å bevise det for ham og publikum at hun hører hjemme i finalen. For å gjøre det valgte hun « Can You Feel the Love Tonight » som sang. Simon fortalte Tory at hun var i en tøff situasjon etter Aidan, og at hun til slutt var for trygg i kveld. Howie erkjente at hun er en fantastisk sanger med en fantastisk stemme, men var enig med Simon i at stilen hennes rett og slett ikke er riktig for dette showet. Heidi skilte seg fra gutta og sa at de er heldige som har henne og at ethvert Broadway-show ville være heldig å ha henne på scenen deres også.

  SE Hvor er de første 15 « America’s Got Talent »-vinnerne nå: Finn ut hva som skjedde med favorittene dine

  20:57 – Terrys Golden Buzzer-akt World Taekwondo Demonstration Team har som oppgave å bringe verden sammen gjennom deres atletiske kunstform. Denne uken kom de tilbake med sin nå varemerke synkronitet i bevegelse, men hevet standarden ved å la artister fremføre ferdighetene sine mens de har bind for øynene og kun ledet av lyden av ringende bjeller. De inkorporerte også flere kombinasjonstriks som betydde at mer knust tre fløy over alt. Howie kalte dem kveldens favorittakt og sa at han kunne se den i to timer i strekk. Heidi sa at det de gjør er så inspirerende, og hun kan forestille seg at alle hjemme ønsker å lære taekwondo selv. Sofia trodde at alt var større og vanskeligere denne gangen, men Simon avsluttet med å antyde at forrige uke var de ikke så gode som han opprinnelig trodde, og denne uken kom de tilbake ved å gi sin beste prestasjon i konkurransen.

  21:09 – For hennes to siste opptredener ga Madilyn Bailey oss én original sang og én coverlåt. Hun brøt båndet i kveld og valgte en annen original kalt « Red Ribbon » om minnet om bestemoren. Howie har ikke vært en stor fan av Madilyn denne sesongen, og kvelden var ikke annerledes, sammenlignet henne med Tory fordi hun ikke har vært så original som hun var i sin første audition. Heidi erkjente at det var en vanskelig sang for Madilyn å synge, og at hun i kveld vant henne. Simon trodde hun var tro mot den hun er som artist i kveld og at hun har tatt kritikken veldig bra gjennom konkurransen.

  21:20Dustin Tavellas kjærlighet til familien sin er kjernen i magien han utfører, og denne kvelden var ikke annerledes. For handlingen fikk han dommerne til å tenke på spesielle personer i livet deres og velge ut gjenstander etter hverandre som minner om dem. Til tross for tilfeldighetene i valgene deres, var Dustin i stand til å bevise at han hadde spådd dem fordi han hadde notater i lommen som sa det. Sofia ble imponert til tross for hvor nervøs han var, og Simon gjentok at han er spesiell på grunn av historiefortellingen.

  21:34 – Basert på Simons kritikk forrige runde, kom Korean Soul til semifinalen med et mål om å knytte flere til publikum med sangen deres. For å gjøre det valgte de Lauren Daigles « You Say », men dommerne kunne ikke bli enige om hvorvidt de lyktes eller ikke. Simon syntes riktignok låtvalget var bra, men han syntes også at for mange deler av sangen hørtes ustemt ut. Sofia var uenig og sa at de blir bedre og at de brukte dommernes kommentarer. Howie skilte seg igjen ved å si at han likte dem bedre sist, inkludert låtvalget forrige gang.

  21:45 – Komikeren Gina Brillon leverte et sett i kveld som fokuserte på rollen hennes som forelder og utfordringene som følger med at barn finner språk og endringene til en kvinnes kroppen etter graviditet. Howie påpekte at Gina er i komedien som en av fire tegneserier som kommer til semiserien, og at hun er hans kones favoritt. Heidi kalte henne dristig, Sofia kalte henne relaterbar og Simon sa at han tok feil for å være så kritisk til henne forrige gang fordi han elsket henne i kveld.

  21:55 – Nattens siste forestilling ble lagret for Sofias Golden Buzzer-akt, sangeren Jimmie Herrod. I kveld sang han Pinks ikoniske ballade «Glitter in the Air». I et sjeldent syn for kvelden reiste dommerne seg igjen i stående applaus med Sofia som kalte ham en showstopper og hevet listen igjen. Simon kalte det en « mesterklasse » og antydet at han ville gjøre det veldig bra i Vegas-showet. Heidi og Howie omtalte ham begge som den beste, og at det ikke er mulig at noen kan følge en slik opptreden.

  Latest Posts