More

  Oppsummering av «Lego Masters» sesong 2 episode 10: Hvem ble eliminert i «Flip My Block»?

  På vei inn i denne ukens helt nye episode av «Lego Masters», var Final 4-lagene klare til å kjempe: Zack & Wayne (brødre), Mark & ​​Steven ( brødre), Natalie & Michelle (venner) og Caleb & Jacob (brødre). Vert Will Arnett og Brickmaster-dommerne Amy Corbett og Jamie Berard utfordret de gjenværende duoene med å snu et kjedelig Lego-nabolag inn i en blokk fylt med actionfylte drømmehus. Så hvilket lag ble eliminert? Pluss: brukte Mark & ​​Steven endelig den gyldne klossen de hadde holdt på siden den femte episoden?

  Nedenfor kan du lese minutt for minutt vår « Lego Masters » oppsummering av sesong 2, episode 10, med tittelen « Flip My Block », for å finne ut hva som skjedde tirsdag 31. august klokken 20.00. ET/PT. Så sørg for å gi lyd fra seg i kommentarfeltet om favorittbyggemestrene dine på Foxs reality-TV-program og hvem du tror har det som trengs for å bli med på vinnerlisten.

  Fortsett å oppdatere/laste denne «Lego Masters»-bloggen for de siste oppdateringene.

  20:00 – «Tidligere på «Lego Masters!» I den niende episoden ble vennene Dave & Richard eliminert i «Land & Sea»-utfordringen da deres pingvin- og korall-blanding viste seg å bare være en pingvin med fargerikt hår. De to beste lagene i uken var Zack & Wayne og Caleb & Jacob, med Caleb & Jacob som dominerte på grunn av deres kameleon- og hummerbygge. Det var deres første seier for sesongen, og ga dem like med Natalie & Michelle og Zack & Wayne; Mark & ​​Steven leder fortsatt konkurransen med to sammenlagtseire. Hvem vil seire i kveld?

  8:05 p.m. – Deltakerne går inn i byggerommet og lærer om «Flip My Block»-utfordringen for hjemmeoppgradering. De må gjøre hverdagslige hjem til de villeste husene i landet. Brickmasters forventer at modellene skal være morsomme, fargerike og ville. Med 11 timer å bygge, kommer lagene i gang med denne utfordringen.

  20:15 – Brickmasters ønsker å se hele eiendommen komme til live på måter vi aldri har sett før. Lagene skal bruke alle de originale klossene fra det eksisterende huset. Michelle & Natalie er tidlige favoritter fordi dette er to « DIY » damer med oppussingserfaring. Caleb & Jacob kommer etter en nylig seier og kunne ha fortsatt fart. Mark & ​​Steven begeistrer Brickmasters ved å jobbe på et hjemsøkt hus. Selv om de har den gyldne murstein, ønsker brødrene å utmerke seg i hver utfordring. Caleb & Jacob jobber med et skianlegg som inkluderer et flyttehus og en skiheis. Zack & Wayne ser ut til å være eksperter på å koble til Lego-motorer for bevegelse, men Michelle & Natalie sliter med det aspektet.

  20:25 – Zack & Wayne bygger et flygende hus i form av en gris. Griser representerer stor rikdom, så den som bor her er «virkelig rik». Amy elsker fantasien. Med sju timer igjen å bygge, kaster Will inn en vri. Hvert lag vil ta en boks som inneholder tilfeldige ting som må inkorporeres i byggene deres. Caleb & Jacob får slanger, Mark & ​​Steven får kopper, Natalie & Michelle får klovnehår (?) og Zack & Wayne får snowboard. Disse snowboardene ville vært mye mer nyttige på Caleb & Jacobs skianlegg!

  20:35 — Brickmasters virker bekymret for Caleb & Jacob. De har mye igjen å bygge og klokken tikker. Natalie & Michelle har gjort klovnehåret om til sukkerspinnbusker, som er en flott landskapsidee utenfor sirkusteltet deres. Det er én time igjen av denne utfordringen, og lagene begynner å få panikk etter hvert som tiden går ned. Å flytte disse store byggene inn i galleriet er en stressende operasjon. Mark og Steven bryter en del av taket deres, men alt er bra. Tiden går offisielt ut og det er tid for dom.

  20:45 – Det er på tide å ta en titt på den hotteste blokken i landet. Mark & ​​Steven har bestemt seg for å innløse sin gyldne murstein som en forsikring. Det var deres siste uke å bruke den, så det var en enkel sak. Zack & Wayne er først oppe med et «Flying Pig Home». Vingene beveger seg mens grisen roterer i en sirkel, men jeg tror ikke dette ser mye ut som en gris engang. Men hvem bryr seg om hva jeg tenker? Brickmasters elsker det og kaller det en « utrolig bygg ». Mark & ​​Steven viser frem sitt «Rock N’ Roll Haunted House». Brickmasters skulle gjerne hatt flere fargerike detaljer, men liker det bevegelige plantemonsteret.

  20:55 – Michelle og Natalie presenterer «Under the Big Top». De har problemer med å få elektronikken til å fungere, og det tar litt tid å få den store toppen til å snurre. Brickmasters elsker bevegelsen til dette sirkuset og sukkerspinntrærne. Popcornmaskinen er « virkelig flott » og klovnebilen tilfører humor. Sist ut er Caleb & Jacob og deres « Ski Resort. » Det er en gigantisk vulkan som spyr ut slanger ved siden av skibakken, men hvem bryr seg? Det er en bevegelig skiheis, men Brickmasters skulle gjerne sett flere detaljer i bygningen. Disse to kan være i trøbbel.

  8:59 p.m. – Brickmasters overveier og bestemmer at dagens beste bygg tilhører Mark & ​​Steven. Teamet på vei hjem er … INGEN! Will sier at byggene var alt for gode og at alle er trygge. Neste uke vil alle fire lagene kjempe om tre plasser i finalen.

  Latest Posts