More

  ‘Big Brother 23’ vinnerspådommer: The Cookout fortsetter å dominere med Xavier Prather på toppen, Hannah Chaddha stiger

  Ny på å fjerne seg fra blokken med en veto-seier i onsdagskveldens episode av «Big Brother», Xavier Prather holder nummer én på toppen av Gold Derby-spådommene våre for andre uke på rad. Seerne tror den 27 år gamle advokaten fra Milwaukee spiller det beste spillet (så langt) og er mest sannsynlig å ta hjem hovedpremien på $750 000. Xavier befant seg på blokka denne uken ved siden av Claire Rehfuss selv om husholdningssjefen Sarah Beth Steagall ikke nominerte ham. I stedet avgjorde et spinn på ruletthjulet etter Alyssa Lopezs seier i High Roller’s Room hans skjebne. Da Xavier dro seg ut av blokken, erstattet Sarah Beth ham med Derek Xiao.

  På vei inn i torsdagens syvende utkastelsesepisode, forventes Xavier å vinne sesong 23 med 14/5 odds. Tiffany Mitchell er på andreplass med 37/10 odds og Kyland Young forblir på tredjeplass med 5/1 odds. Hannah Chaddha rykket opp til fjerdeplass med 13/2 odds og Claire er fortsatt det eneste ikke-Cookout-medlemmet blant de fem beste med 14/1 odds.

  Xaviers Veto-seier på onsdag gjorde veien til seier alt annet enn jevn. I tillegg til prisen tok han tre uheldige straffer i besittelse. Han ble fratatt BB-pengene sine, så han får ikke spille i neste ukes High Roller’s Room-konkurranse. Frontløperen må også holdes på glattcelle i 24 timer før denne ukens utkastelse. Det verste av alt er at Xavier kan bli satt på blokka som en tredje nominert når muligheten neste byr seg.

  Selv om Xavier er i en sårbar posisjon, har hans dominerende Cookout-allianse bestående av ham selv, Tiffany, Kyland, Azah Awasum og Derek Frazier tallene for å holde ham trygg. Hans verste scenario ville være at Claire vinner neste HOH og stiller ham og Kyland opp som nominerte. Den 25 år gamle AI-arkitekten fra New York har uttrykt interesse for å gjøre nettopp det, men med Tiffany i øret kan Claire være overbevist om å sette Sarah Beth eller Alyssa på blokken i stedet. I så fall ville Cookout fortsatt styre avstemningen. Det eneste andre ikke-Cookout-medlemmet som er kvalifisert til å spille i neste HOH-konkurranse er Alyssa, som anser Xavier som hennes nærmeste allierte i huset.

  Selvfølgelig er alt avhengig av at Derek X. blir kastet ut på torsdag. Han er Sarah Beths mål, men han er også en formidabel kampanjemann og håper å overbevise huset om å snu avstemningen og kaste ut Claire i stedet. Hvis Derek X. forblir i spillet, er han den største trusselen mot Cookout, og det er derfor det er så usannsynlig at det skjer. Se torsdagens direktesendte utkastelsesepisode på CBS og følg med på livebloggen vår for å finne ut om det blir Claire eller Derek X. som chatter med programleder Julie Chen Moonves på vei til juryhuset.

  Sørg for å lage dine « Big Brother »-spådommer for å påvirke oddsen vår for reality-TV-racerbane. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før utkastelsesepisoden sendes direkte på CBS. Du vil konkurrere om å vinne et $100 Amazon-gavekort og en plass på vår «BB23»-poengoversikt. Se konkurransereglene våre og hør med andre fans i vårt reality-tv-forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts