More

  ‘Big Brother 23’s’ Derek X.: ‘Det kan være en allianse jeg savner’

  Uke 7 var en serie uheldige hendelser for Derek Xiao på «Big Brother 23». Han mistet så vidt HOH til Sarah Beth og valgte deretter å stole på henne og spilte ikke i rulett for å prøve å sikre seg sikkerhet og ta Claire av blokken. Da ble han ikke valgt for Veto – Claire la fornærmelse til skade, og trakk Derek F.s chip – for å sikre at han ville få bakdør.

  Cookout-kvinnene ønsket at han skulle bli – og Tiffany prøvde å gjøre magien sin for å snu huset – men Cookout-mennene, inkludert en av hans nærmeste allierte, Kyland, ville ha ham borte, og dermed ble Baby D jurymedlem nr. 2 torsdag etter 5-2 stemme. Du trenger ikke å fortelle ham to ganger at han rotet til ved å ikke spille rulett, men hva annet angrer han på? Finn ut nedenfor.

  Gold Derby: Du laget noen overbevisende pitches og mange mennesker sa til deg at du ville være god for kampene deres. Hvorfor tror du at de til slutt ikke beholdt deg?
  Derek X:
  Jeg følte at jeg ga noen overbevisende pitches også. Kanskje jeg var naiv, men jeg trodde virkelig at for Big D og for Azah var det beste for spillet deres å beholde meg. Så jeg tror det kan være en allianse jeg mangler som enten Big D og Azah er en del av, og de er på samme side som potensielt [Xavier] og Kyland. Det er én teori. Men også, de prøver å spille et flytespill, og kanskje de bare vil ha mindre sterke konkurrenter i huset. Kan ikke utsette dem for noen av argumentene.

  Gold Derby: Føler du deg mer forrådt av Kyland eller av Sarah Beth?
  Derek X:
  Morsomt nok føler jeg meg mer forrådt av Sarah Beth. Jeg må se sesongen tilbake og se hvor hardt Kyland påvirket henne under HOH. Hvis Tiffany var HOH, hvis hun ønsket å ta ut Kyland, for å være rettferdig, ville jeg ikke ha nølet der. Så jeg klandrer ikke Kyland for kanskje ikke å stå opp for meg med SB, men jeg føler meg ganske forrådt av henne fordi hun kom med noen ganske dristige uttalelser til meg og gikk tilbake på alt.

  Gold Derby: Bortsett fra å ikke spille rulett, hva tror du var din største feil?
  Derek X:
  Jeg er sikker på at mange utviste gjester sier dette, men jeg følte meg altfor komfortabel, og jeg tror det generelle ordtaket er at når du føler deg for komfortabel i «Big Brother» er når du blir sendt hjem. Og jeg tror det skjedde med meg. Jeg sluttet å stille meg selv større spørsmål rundt hva annet som skjer i spillet, og jeg tror til syvende og sist det var en hel side av spillet som jeg savnet fullstendig som Kyland gjorde åpenbart i sin farvel-melding til meg.

  Gold Derby: Hannah foreslo at du skulle si at Sarah Beth spiller et Nicole F.-spill. Du nevnte ikke Sarah Beth i talen din, men jeg tror alle vet at du refererer til henne. Hvordan tror du Sarah Beth og huset vil reagere på at du roper henne ut på den måten, og hva slags innvirkning håper du det vil ha?
  Derek X:
  Da jeg holdt utkastelsestalen min, visste jeg ganske mye at jeg skulle forlate huset, så alt jeg egentlig ønsket å oppnå var å male et mål på Sarah Beth og hennes allierte, og flytte alle øynene vekk fra Tiffany, Hannah og Claire. Og jeg håpet ved å komme med denne uttalelsen, at folk vil innse, « Å, kanskje Sarah Beth er Nicole F. » men så tenk også på Nicole F. og det faktum at hun omringet seg med sterke allierte, og forhåpentligvis ser den andre siden av huset dette og de kan ta de skuddene.

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts