More

  « Dancing with the Stars » sesong 30 vil inneholde det første paret av samme kjønn med JoJo Siwa: « Det er virkelig spesielt »

  «Dancing with the Stars» vil markere sin landemerke for 30. sesong denne høsten med noe de aldri har gjort før: et par av samme kjønn.

  JoJo Siwa, som sammen med olympisk mester Suni Lee vil være en av deltakerne denne sesongen, vil samarbeide med en kvinnelig proff, som avsløres direkte på premieren på mandag 20. september, sa utøvende produsent Andrew Llinares torsdag på Television Critics Associations sommerpressetur. « Vi er så, så glade for at JoJo gjør dette og for at alle skal oppleve dette på showet, » sa Llinares.

  Siwa, som sa at hun ville elske å bli sammenkoblet med Lindsay Arnold, Jenna Johnson eller Britt Stewart, delte at hun fikk en e-post fra ABC spør om hun vil ha en mannlig partner eller en kvinnelig partner. 18-åringen, som kom ut som panseksuell i april, valgte det siste og er spent på å bryte ned barrierer for LHBTQ-miljøet.

  « Det er normalt for en jente å danse med en fyr, og jeg synes det er veldig kult. Men jeg synes det er veldig spesielt at nå ikke bare får jeg dele med verden at du kommer til å elske den du vil elske, men også at du får danse med den du vil danse med, sa hun. «Det kommer til å være mange barrierer vi må bryte gjennom. Hvem leder? Hvordan kler du deg? Hvilke sko bruker du? Jeg tror det hele er noe jeg ser frem til og å gjøre noe som aldri har blitt gjort før. Det kommer til å være vanskelig, men det kommer til å gi så mye til folk der ute – folk i LHBTQ-samfunnet, alle, folk som bare føler seg litt annerledes. Det kommer til å gi dem en følelse av: «Vent litt, en jente kan danse med en jente?» Hvorfor ikke? Og jeg synes det er veldig spesielt at jeg får gjøre det på dette showet.

  « Jeg tror at jeg samarbeider med en annen kvinne på dette showet er en følelse av » Å, det er OK,  » fortsatte hun. «Det er ikke «jeg må være sammen med en gutt» … Det er normalt å være sammen med hvem som helst, et menneske. Jeg er bare så glad. Jeg er så glad. »

  Siwas og Lees rollebesetninger ble annonsert torsdag under panelet. De resterende 13 kjendisene vil bli avslørt på «Good Morning America» onsdag 8. september.

  «Dancing» har premiere mandag 20. september kl. 20.00 på ABC.

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts