More

  Derek Xiao (‘Big Brother 23’) exit-intervju om fremtidig romantikk med Hannah Chaddha: ‘Forvent det uventede’

  Til tross for en solid kampanje for å snu huset i hans favør, ble Derek Xaio sendt pakke på torsdagens direkte utkastelsesepisode av «Big Brother». Den 24 år gamle start-up-gründeren fra New York ble bakdør av Head of Household Sarah Beth Steagall og kastet ut med en stemme på 5-2 over Claire Rehfuss. Hannah Chaddha og Kyland Young var de to stemmene i hans favør. Derek vil bli med Britini D’Angelo i juryhuset, men først stoppet han for å ta en prat med verten Julie Chen Moonves.

  « Selvfølgelig kan du se fra ansiktsreaksjonene mine, det suger, » sa Derek til Julie under sitt exit-intervju. «Jeg angrer så mye fra denne uken. Jeg tenkte på et langsiktig spill da jeg ikke skjønte at korttidsspillet mitt var i fare. Alt jeg kan gjøre nå er å håpe at det er en kamp tilbake. Ingen risiko, ingen belønning, men jeg tok litt for mye risiko.»

  Derek kan i det minste være stolt over å vite at han var en av USAs favorittgjester. Han ble gjentatte ganger gitt 100 « BB Bucks » for å bruke i High Roller’s Room, men klarte ikke å bruke noe av det i tide. « Amerika, jeg elsker dere alle så mye! » utbrøt Derek. « Takk for at du stemte på meg. Jeg beklager hvis jeg svikter deg. Jeg føler meg dum, men jeg prøvde mitt beste der inne.»

  Julie stilte Derek spørsmålet hele Amerika ønsket å vite. Er det romantikk i luften mellom ham og Hannah? « Vi er superspillfokuserte, » sa han. « Hannah er fantastisk, jeg elsker henne mye. Men der inne må du virkelig ha 100 prosent av energien din fokusert på spillet, ellers ender du opp med å sitte i denne stolen. Vi har begge hodet på samme sted.» På spørsmål om noe kunne utvikle seg utenfor huset, kastet Derek Julies ord tilbake på henne. « Forvent det uventede. »

  Dereks dag 51-utkastelse ble innledet av Britini D’Angelo på dag 44, Christian Birkenberger på dag 37, Whitney Williams på dag 30, >Brent Champagne på dag 23, Brandon «Frenchie» French på dag 16 og Travis Long på dag 9. Etter direkte utkastelsen, Tiffany Mitchell ble kronet som den nye HOH. Hun vil nominere ytterligere to spillere for utkastelse søndag 29. august på CBS. Vel, med mindre noen vinner skjebnens mynt og stjeler kraften hennes!

  Sørg for å lage dine « Big Brother »-spådommer for å påvirke oddsen vår for reality-TV-racerbane. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før utkastelsesepisoden sendes direkte på CBS. Du vil konkurrere om å vinne et $100 Amazon-gavekort og en plass på vår «BB23»-poengoversikt. Se konkurransereglene våre og hør med andre fans i vårt reality-tv-forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts