More

  Hvem bør være vert for ‘Jeopardy!’ nå som Mike Richards-sagaen endelig er over?

  Hvem hadde trodd at en av sesongens største TV-skandaler skulle komme ut av « Jeopardy! » Showet mottok en strøm av kjærlighet etter at mangeårige vert Alex Trebek døde i november i fjor på grunn av kreft i bukspyttkjertelen. Men kontroversen rundt Mike Richards – som var den utøvende produsenten av showet, som deretter tok vertskapsjobben for seg selv, og nå ikke har noen av jobbene – førte til et tilbakeslag, og lot døren stå åpen for noen andre. step inn. Så hvem synes du bør være vert nå som Richards-dramaet er over? Scroll ned for å stemme i avstemningen vår.

  Richards var en av de tidlige gjestevertene « Jeopardy! » ble vist i 2021 da showet søkte etter en ny vert for å prøve å fylle Trebeks sko – en stor ordre, faktisk. En rekke kjendiser fylte på, mange av dem hadde bånd til showet (tidligere mestere Ken Jennings og Buzzy Cohen) eller var i kunnskaps- eller informasjonsyrker (journalister som >Anderson Cooper, skuespillerinne og nevrovitenskapsmann Mayim Bialik). Så det var rart da det ble annonsert at Richards, som bare hadde vært showets EP i omtrent et år, skulle få jobben.

  Det åpnet en boks med ormer. Et urettmessig oppsigelsessøksmål fra da han jobbet på «The Price is Right» dukket opp igjen, og det samme gjorde kommentarer han kom med under en tidligere podcast som var så støtende at Anti-Defamation League snakket om det. Så han trakk seg som vert for «Jeopardy!» men var først forventet å fortsette som EP. Så den 31. august ble det kunngjort at Richards også ble droppet som produsent. Jakten på en ny vert vil gjenopptas i hans fravær, men fra gjestevertene som har vært omtalt i år så langt, hvem synes du bør være vert for « Jeopardy! » fulltid?

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts