More

  Hvem opptrer i kveld på « America’s Got Talent »? 31. august inkluderer Jimmie Herrod, World Taekwondo …

  Hvem opptrer i kveld (31. august) på « America’s Got Talent » sesong 16? To minneverdige Golden Buzzers-numre blant den første gruppen av « AGT »-semifinalister som vil innta livescenen på Dolby Theatre: kraftfull sanger Jimmie Herrod (pusht av Sofia Vergara) og kampsportgruppe World Taekwondo Demo. Team (drevet av Terry Crews). Den to timer lange episoden med liveopptreden begynner tirsdag kveld klokken 20.00. på NBC.

  Jimmie fikk sin Golden Buzzer i auditions med en fremføring av « Tomorrow » fra « Annie » (til tross for at Simon Cowell advarte ham om at det var hans minst favorittsang). Først lot Sofia som om hun ikke brydde seg om auditionen hans, men så sjokkerte hun publikum da hun slo hånden ned på Golden Buzzer. Portland-beboeren kom tilbake i den direktesendte kvartfinalen og leverte en ørebehagelig versjon av «Pure Imagination» fra «Willy Wonka & The Chocolate Factory», og gikk lett videre til neste runde.

  World Taekwondo imponerte Terry så mye med deres originale audition full av flips, vendinger og et positivt budskap at han ikke kunne stoppe seg fra å gå ned til dommerbordet og trykke på knappen. Demonstrasjonsteamet ble neste gang sett i live-showene der de brakte sine varemerke treblokkspark og kampsportbevegelser til Dolby Theatre, og tjente nok stemmer fra Amerika til å komme seg videre til semifinalen.

  De andre semifinalistene denne uken inkluderer tenåringsflygeren Aidan Bryant, tryllekunstneren Dustin Tavella, komikeren Gina Brillon, vokalgruppen Korean Soul >, sanger Madilyn Bailey, stemmeeffektartist Michael Winslow, barnesanger Peter Rosalita og sanger Tory Vagasy. I tillegg valgte « AGT »-dommerne danseakten Beyond Belief Dance Company som deres siste jokertegn i denne 16. sesongen.

  Her er hele « America’s Got Talent »-serien for liveshowet tirsdag 31. august:

  Aidan Bryant
  Alder: 16
  Sjanger: Akrobatikk
  Akt: Aerialist
  Hjemby: Prince George, Virginia

  Beyond Belief Dance Company
  Alder: 8-12
  Sjanger: Dans
  Akt: Dansegruppe
  Hjemby: Mesquite, Texas

  Dustin Tavella
  Alder: 35
  Sjanger: Magi
  Akt: Tryllekunstner
  Hjemby: Virginia Beach, Virginia

  Gina Brillon
  Alder: 41
  Sjanger: Komedie
  Akt: Stand-up komiker
  Hjemby: New York City

  Jimmie Herrod
  Alder: 30
  Sjanger: Sang
  Akt: Sanger
  Hjemby: Portland, Oregon

  Koreansk sjel
  Alder: TBA
  Sjanger: Sang
  Akt: Vocal Harmony Group
  Hjemby: Seoul, Korea

  Madilyn Bailey
  Alder: 28
  Sjanger: Sang
  Akt: Sanger
  Hjemby: Los Angeles, California

  Michael Winslow
  Alder: 62
  Sjanger: Komedie
  Akt: Stemmetramentalist
  Hjemby: Orlando, Florida

  Peter Rosalita
  Alder: 10
  Sjanger: Sang
  Akt: Sanger
  Hjemby: Filippinene

  Tory Vagasy
  Alder: 20
  Sjanger: Sang
  Akt: Sanger
  Hjemby: Pompano Beach, Florida

  Verdens Taekwondo-demo. Team
  Alder: TBA
  Sjanger: Akrobatikk
  Akt: Kampsportgruppe
  Hjemby: San Jose, California

  Sørg for å lage dine « AGT »-spådommer for å påvirke oddsen på reality-TV-racerbane. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før resultatepisoden sendes direkte på NBC. Du vil konkurrere om å vinne et $100 Amazon-gavekort og en plass på vår sesong 16-poengoversikt. Se konkurransereglene våre og hør med andre fans i vårt reality-tv-forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts