More

  Kommer Britt Stewart tilbake til ‘Dancing with the Stars’? Hun sier…

  Britt Stewart debuterte som proff « Dancing with the Stars » forrige sesong, og hvis hun hadde sine druthers, vil hun forbli på programmet i veldig lang tid. « Jeg vil absolutt fortsette i mange sesonger fremover, » sa hun til magasinet Dance i sin forsidehistorie i september.

  Et tidligere troppmedlem, Stewart ble det langvarige showets første svarte kvinnelige proff i fjor etter en fanpetisjon som ba om hennes promotering. « Dancing » har hatt svarte mannlige proffer, inkludert Brandon Armstrong og Keo Motsepe, men ingen kvinnelige før da. Hun ble sammen med den tidligere kunstløperen Johnny Weir, og endte på sjetteplass.

  « Jeg håper jeg kan inspirere svarte ballroomdansere til å se at det virkelig er tilgjengelig, » sa Stewart og la til at hun følte seg « virkelig støttet » av ABC, som forberedte henne for det nye søkelyset og granskingsnivået. «Det var interne samtaler om hvordan jeg ville bli stilt spørsmål fra pressen, og at de ønsket at jeg skulle være forberedt. Selvfølgelig kan sosiale medier også være det verste, og selv om det var noen negative ting jeg så, følte jeg meg virkelig støttet.»

  Det har ennå ikke vært noe ord om rollebesetningen for sesong 30, men Stewart har tatt danse- og koreografiopptredener rundt hennes potensielle « Dancing »-program. Hun har allerede Aaron Sorkins « Being the Ricardos », med Nicole Kidman i hovedrollen som Lucille Ball og Javier Bardem som Desi Arnaz, i dunken, og fungerte nylig som danseinstruktør for Octavia Spencer, som forberedte seg på en kommende rolle. Og hvis hun blir oppringt, er hun tilbake på TV til høsten. « Jeg spiste nylig middag med en venn som sa til meg, » Britt, jeg tror ikke du skjønner at du er på et stort TV-program,  » sa Stewart. « Det har ikke endret seg mye for meg. »

  Sesong 30 av «Dancing with the Stars» har premiere mandag 20. september kl. 20.00 på ABC.

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts