More

  Seth Meyers er redd for hvilken « kur » som kommer etter koronavirustrenden

  Du har sikkert hørt om Ivermectin, den antatte Covid-kuren som er primær og tiltenkt bruk som et ormemiddel for husdyr. FDA måtte nylig komme ut og råde folk til å ikke ta hestemedisinen de hørte om på Fox News.

  « Du er ikke en hest. Du er ikke en ku. Seriøst, alle sammen. Stopp det, « tvitret FDA faktisk.

  Seth Meyers bemerket hykleriet til konservative mediefigurer som rådet seerne til å snakke med legen deres før de får Covid-vaksinen som ville redde livet deres, men ikke før de tok uprøvde, eksperimentelle behandlinger av legemidler som er ment å behandle malaria eller, du vet, ormedyr. .

  « Fox News har i bunn og grunn blitt til en av de spam-e-postene som lover deg gratis naturlige boner-piller for livet, » sa « Late Night »-verten. « Hver gang noen prøver å selge deg et « mirakelmiddel » som « de » ikke vil at du skal vite om, bør du være mistenksom. »

  Meyers spilte noen klipp fra ikke-høyreorienterte nyhetskilder som dekker rapporter om folk som ble syke av å leke lege med dyremedisin. Ifølge Rachel Maddow har 70 prosent av de siste henvendelsene til giftkontrollsentre vært relatert til personer som tar animalsk ivermektin. Ivermectin kan tas av mennesker for en rekke forhold, men det er reseptbelagte ivermectin av farmasøytisk kvalitet, ikke hestepiller du kjøpte hos en traktorforsyning.

  « Jeg må si at da jeg først hørte at Fox News presset på Ivermectin, visste jeg at det kom til å bli ille, men jeg hadde ikke forventet at det skulle være hesteormemiddel, » sa Meyers. « Det høres ut som navnet på et stoff de gir supersoldater i en Paul Verhoeven-film for å gjøre dem til Robocops. »

  «Du kjenner noen i selskapet som laget Ivermectin en gang sa: «Hei, skal vi sette «ikke for folk» på hestepilleetikettene?» og noen andre sa: «Det er et bilde av en hest på flasken, det er greit! ‘ » han la til.

  « Hvordan blir dette dummere og dummere? » sa Meyers. « Først var det hydroksyklorokin, så var det blekemiddel, kraftige lys, nå er det hesteormemiddel? Jeg er ærlig talt redd for å forestille meg hva som skjer videre. En dag skal vi våkne og Brian Kilmeade skal fortelle folk at du kan kurere Covid ved å spise småbiter og sove i en seng med kattesand.»

  Han avsluttet det ved å anerkjenne de virkelige ofrene i alt dette: « Hestene som ikke kan få ormepillene sine. »

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts