More

  ‘Survivor 41’-spådommer: Nå kan DU forutsi hvem som vinner og hvem som blir stemt ut først

  Nå som vi kjenner identiteten til 18 helt nye castaways for «Survivor 41», er det på tide å hoppe inn i Gold Derbys spådomssenter og komme med spådommene dine. Hvem vinner «Survivor» 2021? Hvem blir stemt ut først i sesongpremieren 22. september? Gi oss dine førstevalg akkurat nå for å bevise at du er den smarteste «Survivor»-fanen der ute. Jeff Probst er vertskap for det langvarige programmet for CBS og har lovet at dette vil bli en av de farligste sesongene gjennom tidene.

  Hver uke vil den kvalifiserte brukeren med den høyeste prediksjonsnøyaktigheten tjene evige skryterettigheter og en plass på vår «Survivor»-poengoversikt. (Se våre konkurranseregler.) Det er gratis og enkelt å registrere seg for en konto via e-post, Facebook, Google eller Twitter, så hva venter du på? Du kan endre spådommene dine senere når som helst før neste episode sendes på CBS.

  Forrige sesong toppet brukeren vår Vinny 525 andre på den samlede ledertavlen for sesong 40 for å vinne vår «Survivor»-konkurranse. Han spådde alle de 74 spørsmålene gjennom sesongen med en ledende 68,41% nøyaktighet og en poengscore på 127 878. Avrundet topp 5 var brukerne våre Axolotlman med 66,98 %, Russell_James med 66,98 %, jjherkenhoff med 62,54 % og PlayerOne sterk> på 61,11 %.

  Her er spørsmålene du kan svare på hver uke i vårt «Survivor 41»-spådomsspill:

  Hvem vinner «Survivor»?

  Hvem vil bli stemt ut i stammerådet?

  Hvem vinner belønning?

  Hvem vinner immunitet?

  Vil et skjult immunitetsidol bli spilt?

  Vil noen slutte eller bli friskmeldt/fjernet?

  De 18 helt nye skipbruddene vil bli delt inn i tre separate stammer. De er: Brad Reese, Danny McCray, David Voce, Deshawn Radden, Eric Abraham strong>, Erika Casupanan, Evvie Jagoda, Genie Chen, Heather Aldret, Jairus Robinson strong>, Liana Wallace, Naseer Muttalif, Ricard Foye, Sara Wilson, Shantel Smith strong>, Sydney Segal, Tiffany Seely og Xander Hastings. Se høyoppløselige bilder av spillerne her.

  Sørg for å lage dine spådommer for å påvirke oddsene våre på reality-TV-racerbanen. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før neste episode sendes på CBS. Du vil konkurrere om å vinne evige skryterettigheter og en plass på vår «Survivor»-poengoversikt. Se konkurransereglene våre og hør med andre fans i vårt reality-tv-forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts