More

  ‘America’s Got Talent’ liveresultater 3 oppsummering: Hvilke 7 akter gikk videre til semifinale og hvem vant Dunkin’ Save?

  Det tredje og siste settet med 12 akter i kvartfinalen fremførte live på tirsdagens to timer lange episode av «America’s Got Talent». Bare syv av disse dusin aktene går videre til semifinalen. Så hvilke handlinger fikk nok stemmer til å opptre igjen i neste runde? Seere over natten stemte på favorittene sine, og resultatene ble avslørt under en times episode av « AGT » på onsdag.

  Oppstillingen ble ledet av to Golden Buzzer-aktører – vert Terry Crewss valg, World Taekwondo Demonstration Team Martial Arts Group, og Heidis valg, hurtigbytte artist < strong>Lea Kyle. I jakten er også en trio av solosangere, Anica, Storm Large og Brooke Simpson, danser Keith Apicary, dansegruppe ChapKidz , bandet The Curtis Family C-Notes, tryllekunstneren Klek Entos , akrobatisk trio Rialcris, gruppen UniCircle Flow og stemmeartist Michael Winslow.

  Følg med på livebloggen vår mens vi oppsummerer resultatshowet for kvartfinale 3, som er episode 14 av sesong 16. Hvem heier du på og hvem ville du bli glad for å se sendt på vei? Sørg for å gi lyd fra seg i kommentarene om nattens mest sjokkerende snubbs.

  SE Hvor er de første 15 « America’s Got Talent »-vinnerne nå: Finn ut hva som skjedde med favorittene dine

  For å starte resultatene, vil vert Terry Crews kunngjøre navnene på den sjette, syvende og begge steder som får stemme. Disse tre aktene vil være kvalifisert for Instant Save, en live-avstemning som finner sted under resten av showet, og den mest populære blir annonsert på slutten av timen. Han vil da gi oss inn på hvilke fem akter som fikk flest stemmer og automatisk gå videre til semifinalen. Det vil etterlate en uheldig fire akter med den korte enden av pinnen og umiddelbart eliminert. På slutten av episoden vil Terry først kunngjøre hvilken akt som vant Instant Save og går videre til semifinalen. Mellom de to gjenværende aktene fra den gruppen, vil dommerne stemme over hvilke dommere skal tildeles som den syvende akten som går videre.

  8:10 p.m. – Under oppsummeringen av gårsdagens liveopptreden-episode ble vi minnet om hvor vill Simon kan være. Han trykket på den røde X-summeren to ganger, og viste sin misnøye med dansen til Keith Apicary og magien til Klek Entos.

  20:15 – Simon sier at av de 12 aktene i går kveld var det bare tre som presterte bedre enn deres første audition. Han minner dem alle om at de må ta med « A-spillet » hver gang. Den første trioen som ropes ut er Michael Winslow, Storm Large og UniCircle Flow. De står i fare for å bli eliminert. En vil vinne øyeblikkelig lagring og en annen handling vil bli reddet av dommerne.

  20:30 – Det er på tide å finne ut hvem som har kommet til semifinalen. Rialcris og Klek Entos blir kalt frem. Amerika har stemt for å redde Rialcris. Klek Entos er eliminert. Neste ut er Keith Apicary og Lea Kyle. Amerika har stemt for å redde Lea Kyle. Keith har blitt eliminert. Da blir ChapKidz og The Curtis Family C-Notes kalt frem. Neste akt som går inn i semifinalen er ChapKidz. Curtis Family C-Notes sendes hjem. Med bare tre akter igjen på scenen, er Brooke Simpson kåret til semifinalist. Simon kaller henne « helt fantastisk » og sier at hun kan bli en skikkelig overraskelse fremover. Neste akt som går videre er World Taekwondo Demonstration Team Martial Arts Group. Anica er eliminert.

  20:45 – Topp 5-aktene har gått videre til semifinalen. Mens tre akter til svetter og venter på Instant Save, gir Howie sesong 12-mesteren Darci Lynn en kjøretime. Så kommer sesong 13 og «AGT: The Champions»-vinneren Shin Lim tilbake for å utføre litt magi mens kvartfinalist i sesong 5 Lindsey Stirling spiller fiolin og danser.

  20:55 – Avstemningen for kveldens Instant Save er stengt. Vinneren av Instant Save som går videre til semifinalen er Michael Winslow! Storm Large og UniCircle Flow må vente noen minutter lenger før dommerne bestemmer skjebnen deres.

  20:59 – Dommerne gir UniCircle Flow den siste plassen i semifinalen. De går videre med Rialcris, Lea Kyle, ChapKidz, Brooke Simpson, World Taekwondo Demonstration Team Martial Arts Group og Michael Winslow. Storm Large vil reise hjem sammen med Klek Entos, Keith Apicary, The Curtis Family C-Notes og Anica.

  Latest Posts