More

  Hvem er du enig med? Se våre redaktører Joyce og Christ sammenstøt om tilstanden til de (tilsynelatende) nære løpene

  [REDAKTØRENS MERKNAD: Av og til planlegger vi å presentere artikler/videoer/avstemninger fra Gold Derbys redaksjonelle sider hvis vi tror de kan provosere frem livlig diskusjon eller debatt her i forumene. Her er et perfekt eksempel. Snakk for å delta i debatten! Klikk her!] (Skrevet av redaktør Tom O’Neil)

  Av Chris Rosen

  Det er mindre enn en uke igjen til Emmy-avstemning og mindre enn en måned igjen til det store showet, og mens mange kategorier virker ferdige og støvete ut (trofeet er sannsynligvis gravert med Jason Sudeikis sitt navn allerede ), er det noen nærmere løp, spesielt hvis du går etter ekspertenes valg. Gold Derby-redaktører og eksperter Christopher Rosen og Joyce Eng er her for å se på dem og gjøre litt ekstra gjette.

  I komedie er birolle den minst låste av skuespillerkategoriene med en solid topp tre på plass: «Saturday Night Live»-stjernene Kenan Thompson og Bowen Yang, og «Ted Lasso’s» Brett Goldstein. Bekymringen for « Ted Lasso » var at den ville dele seg ut av en seier med fire mann i oppstillingen, men det blir tydeligere og tydeligere at Goldstein er den støttende fremstående. Det var allerede en sak som skulle lages basert på sesong 1, også kjent som sesongen som er nominert til 20 Emmy-priser, men det er mye tilfellet for sesong 2, også kalt sesongen som for tiden sendes midt under Emmy-avstemningen. Goldsteins Roy Kent har vært i front og i sentrum i den andre episoden og hadde et utstillingsvindu i fredagens episode, «Rainbow». Vil sesong 2 hjelpe ham med å score Emmy-gull?

  Hovedrollekategoriene for drama er mye nærmere nå enn for noen måneder siden, selv om «The Crown»-duoen Emma Corrin og Josh O’Connor fortsatt opprettholder sunne leads over «Pose»-stjernene Mj Rodriguez og Billy Porter. Men i stedet for å prøve å forutsi hvilke kategorier «The Crown» vil tape, er det bedre å forutsi et «Crown»-sveip slik at du er dekket uansett hvor den taper?

  De begrensede kategoriene tilbyr de nærmeste kampene i serier, skuespiller og skuespiller, og den siste av dem er uten tvil et av årets mest åpne løp. Paul Bettany (“WandaVision”) er frontløperen, men flere eksperter støtter Hugh Grant (“The Undoing”) i en kategori som alle en gang trodde var Ethan Hawkes (« The Good Lord Bird »). Vi har forskjellige valg i to av disse.

  Emmy-odds for beste komedie-birolle Kenan Thompson er foran

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts