More

  Hvilken « America’s Got Talent » eliminert akt ble mest ranet i kvartfinale 3: Klek Entos, Storm Large …?

  Nok et live-show betydde at ytterligere fem deltakere ble kuttet på «America’s Got Talent» sesong 16. Denne ukens håndfull skuespillere som ble eliminert under kvartfinale 3-episoden var: sangeren ANICA, musikerne The Curtis Family C-Notes, danseren Keith Apicary, tryllekunstneren Klek Entos og jokertegnsangeren Storm Large. Hvilken av denne kvintetten av utrangerte skuespillere tror DU var mest frarøvet muligheten til å komme seg inn i neste ukes semifinale? Stem i avstemningen vår nedenfor, og forsvar deretter valget ditt i kommentarfeltet.

  I den andre enden av spekteret fikk syv talentfulle aktører grønt lys basert på USAs stemmer og vil neste gang bli å se i semifinalen. De var: enhjulingsgruppen UniCircle Flow, artisten for hurtigbytte Lea Kyle, stemmetramentalisten Michael Winslow, sangeren Brooke Simpson , akrobatisk trio Rialcris, danseteamet ChapKidz og kampsportgruppen World Taekwondo Demo. Team. De fire «AGT»-dommerne – Howie Mandel, Heidi Klum, Sofia Vergara og Simon Cowell – hadde en avgjørelse for å redde enten UniCircle Flow eller Storm Large, og de stemte 3-1 for å redde ensyklistene.

  SE ‘America’s Got Talent’: Se alle 55 Golden Buzzers på ‘AGT’ gjennom årene

  Vår «AGT»-liveblogger John Benutty dekket alle deltakernes liveopptredener under episoden 24. august. Her er hva han hadde å si om de fem eliminerte handlingene:

  ANICARocksangeren tok på seg Bishop Briggs-sangen «River». Anica var i stand til å skru opp volumet på en allerede blomstrende soul-sang ved å legge til rockebandet hennes og på sin side gjøre den veldig til sin egen. På føttene kalte Heidi Anica en av favorittene hennes i konkurransen for hennes « Janis Joplin-vibes » og sier at hun gir henne gåsehud. Howie likte at hun leverte på kvinnelig rock-n-roll, Sofia likte denne forestillingen mer enn hennes første audition og tror publikum vil stemme på henne, og Simon syntes også den var bedre, men likte ikke pre-performance-pakken om henne å være eiendomsmegler fordi det virket for falskt og ikke viste nok om hvorfor showet er viktig for henne.

  TheCurtis Family C-NotesNeste ut var familien med syv medlemmer og bandet med instrumentalister fra San Francisco. I kveld serverte de fargerike kostymene deres en hel tallerken med moro fra 70-tallet, og produksjonen var til og med snill nok til å redigere forestillingen slik de klassiske musikkprogrammene fra den tiden ville ha vært. Mens Heidi og Sofia nøt energien av deres gjengivelse av «Love Train», hadde Howie den største forvirring i ansiktet og klappet ikke engang for dem på slutten. Han startet bemerkninger med å si at de virker som et coverband som ville vært i bryllup. Simon var litt mer positiv, men foreslo at de skulle velge en sang som ville slå an en mer aktuell tone neste gang. Heidi og Sofia var helt uenige og sa at de trives med familiesammenholdet og at de er perfekte for showet, men Sofia var mer nølende med tanke på at de skulle klare det i Vegas.

  Keith ApicaryHan var en av de mer overraskende tilskuddene til live-showene med fire ja-stemmer fra dommerne, og han visste når han gikk inn i kvartfinalen at han ville trenge en «game changer» for å holde det gående til semifinalen. Han begynte forestillingen i en falsk giljotin, og forfalsket farehandlingene vi ofte ser på showet, før han « festet » til sin egen originale sang. Selv om han så ut til å ler seg av plassen, slo Simon sin røde summer mens konfetti falt fra takbjelkene over en dansende Sofia og Heidi. Howie sa at dumtheten hans er veldig morsom og at talentet hans får folk til å smile uansett. Heidi sa at hun ikke er sikker på hva talentet er, men at det er veldig bra i kveld og at han får henne til å smile. Sofia erkjente at hun ikke vet om han vil klare seg noe sted med handlingen sin, men hun synes han er fantastisk. Simon nevnte at de kanskje sa ja til ham på en dag med auditions der alle andre var forferdelige og at dette aldri ville fungere i Vegas.

  Storm LargeStorm fikk sin andre sjanse av publikum, og returnerte til kvartfinalen med en plan om å « nivåe opp » med sin egen versjon av 80-tallshiten « Take on Me » av en- ha. Å gjøre sangen om til en kraftballade var et virkelig inspirert valg fra hennes side og levde absolutt opp til løftet om å gå opp for å fange velgernes oppmerksomhet. Som den eneste dommeren som sto og klappet for henne, kalte Heidi henne en « naturkraft » og uttrykte takk for at de får høre den utrolige stemmen hennes igjen. Sofia kalte henne en perfekt pakke, men trodde hennes første sang fikk stemmen hennes til å høres annerledes ut og at denne gangen ikke var bedre. Simon var enig med Sofia og sa at « råheten » fra den første audition gikk tapt denne gangen i mykheten i kveld. Howie syntes ikke det var et sterkt valg av sang.

  Klek EntosDen innhyllede skumle magikeren var neste med sine skumle triks sammen med Terry og Sofia som assistenter. Simon kjøpte ikke det Klek solgte i oppsettet og traff raskt X-summeren. Faktisk ble fortellingen om spøkelseshistorien i denne forestillingen kronglete og dratt ut. Simon forsvarte summeren sin med å si at « det tok lang tid å komme dit » som å vente for lenge på en kaffe, og historien hadde ikke en god slutt. Howie var uenig, og sa at den var verdt å vente på fordi den var som en skrekkfilm blandet med Darci Lynne Farmer. Heidi kalte det rart og freaky og tror at folk liker å være redde. Som en del av handlingen erkjente Sofia at begynnelsen var humpete, men at det til slutt kom i gang og var spennende.

  Sørg for å lage dine « AGT »-spådommer for å påvirke oddsen på reality-TV-racerbane. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før resultatepisoden sendes direkte på NBC. Du vil konkurrere om å vinne et Amazon-gavekort på $100 og en plass på vår «America’s Got Talent»-poengoversikt. Se konkurransereglene våre og hør med andre fans i vårt reality-tv-forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts