More

  « Mare of Easttown » kunne vært et Amazon-show

  Da «Mare of Easttown» debuterte i april på HBO, var det nok få som forventet at programmet skulle vise seg å bli en av årets mest anerkjente og Emmy-nominerte serier. Men drevet av sterk jungeltelegrafen og dens ukentlige utrulling, avsluttet «Mare» løpet med en finale som tilfredsstilte både fans og Emmy-velgere. Showet mottok 16 nominasjoner for HBO, inkludert beste begrensede serie, beste skuespillerinne i en begrenset serie for Kate Winslet, beste mannlige birolle i en begrenset serie for Evan Peters, og beste kvinnelige birolle i en begrenset serie for Julianne Nicholson og Jean Smart. Winslet og Peters er i mellomtiden oddsfavorittene til å vinne i sine respektive kategorier.

  Men det skjedde nesten ikke i henhold til det manuset. I et nytt intervju på TV-festivalen i Edinburgh sa Amazon Prime Video-sjef Jen Salke at hun hadde håpet å lande «Mare of Easttown» for strømmeplattformen, men tapte mot HBO. « Vi prøvde hardt å få « Mare of Easttown », og vi tapte den i forhandlingene, » sa Salke onsdag i en chat med James Corden. – Jeg tenker på prosessen. Jeg så tilbake på hvordan prosessen vår gikk gjennom det fordi jeg virkelig elsket showet. Og jeg er så fan av Kate, og jeg ville være stolt over å ha den på tjenesten.»

  Laget av Brad Ingelsby, « Mare of Easttown » fokuserte på en detektiv (Winslet) som prøver å løse et drap i hennes lille Delaware County-samfunn i Pennslyvania. Showet ble berømmet for sin sannhet, spesielt omsorgsproduksjonen betalt til de lokale aksentene og garderoben i innstillingen. I en samtale med Gold Derby forklarte utøvende produsent Mark Roybal at selv om de hadde mange tilbud for showet, føltes HBO som det naturlige landingsstedet på grunn av den tradisjonelle utrullingen.

  « Jeg tror at tidspunktet for det, at folk ønsket å ta en pust i bakken og vente en uke – de hadde den tålmodigheten, » sa han. « Det var en felles opplevelse av å se den og snakke om den uke til uke. Det var en tilbakevending til da vi hadde de vannkjølere øyeblikkene.»

  En rekke av årets beste Emmy-nominerte utfoldet seg på lignende måte: «Ted Lasso», «Wandavision», «The Mandalorian» og «Hacks» sendte alle episoder i et ukentlig utgivelsesmønster i stedet for å droppe alle på en gang.

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts