More

  ‘Nailed It’ kan opprøre regjerende Emmy-mester ‘RuPaul’s Drag Race’ for beste konkurranseprogram

  « RuPaul’s Drag Race » har vært ukuelig i reality-kategoriene på Emmy-utdelingen de siste årene, men kan det være en opprøring i 2021 for beste konkurranseprogram? Et par av Expert-journalistene vi har undersøkt fra store medier, satser på en opprørt av Netflix-serien «Nailed It». Kan de være inne på noe?

  Best Competition Program har vært utsatt for seiersrekker helt siden kategorien ble etablert i 2003. « The Amazing Race » vant de første syv årene på rad (2003-2009). Deretter tapte den mot «Top Chef» i 2010 før den vant igjen i 2011 og 2012. «The Voice» vant i 2013 før «Amazing Race» vant sin 10. (og så langt siste) pris i 2014.

  Etter det vant « The Voice » tre ganger på rad (2015-2017), og deretter tok « RuPaul’s Drag Race » over, og vant de neste tre årene (2018-2020). Så viser som begynner å vinne i denne Emmy-konkurransen har en tendens til å fortsette å vinne. Men det har vært unntak fra den regelen. Som nevnt ovenfor avbrøt «Top Chef» «Amazing Races» dominans, og det samme gjorde «The Voice» før «The Voice» selv ble en flerårig mester. Hver seiersrekke må starte et sted.

  Susan King (Gold Derby) og Lynette Rice (Entertainment Weekly) satser for tiden på at «Nailed It» skal vinne sin tredje nominasjon på rad. Netflix-bakeserien ville være den andre matkonkurransen som seiret etter «Top Chef», noe som kan love godt siden det var showet som falt det gigantiske «Amazing Race» for litt over et tiår siden. « Nailed It » støttes også av en av våre topp 24 brukere som fikk høyest poengsum ved å spå fjorårets Emmy-vinnere.

  Den store utfordringen for « Nailed It » kan være dens begrensede støtte i andre Emmy-kategorier. Det er bare andre navn som er beste virkelighetsvert (Nicole Byer), mens « Drag Race » har totalt ni, inkludert bud i en rekke håndverkskategorier, som indikerer støtte over hele linja fra en rekke TV-akademiets grener. Kan det hindre «Nailed It» fra å slå den, eller vil det være showet som stopper «Drag Race» i sporene sine?

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts