More

  Oppsummering av «Big Brother 23» episode 21: Redde vetoretten Claire eller Xavier 25. august?

  Et av Cookouts verste mareritt på «Big Brother» var at Sarah Beth Steagall skulle bli leder av husholdningen, men det viser seg ikke å være en så dårlig uke for dem. Etter at SB nominerte Claire Rehfuss og Derek Frazier for utkastelse, resulterte High Roller’s Room-vridningen i at Alyssa Lopez fjernet Big D fra blokken. Hun snurret deretter ruletthjulet og sørget tilfeldig for at Xavier Prather gikk opp i stedet. SB antydet tidligere at hvis Veto ble brukt på enten Claire eller Xavier, ville hun nominere Derek Xiao i hans sted … som er nøyaktig hvem Cookout ønsket å få ut denne uken. Så ristet Veto opp kampen onsdag kveld?

  Nedenfor kan du lese minutt for minutt vår « Big Brother »-oppsummering av sesong 23, episode 21 for å finne ut hva som skjedde onsdag 25. august klokken 20.00. ET/PT. Så sørg for å gi lyd fra seg i kommentarfeltet om dine favoritt-« BB23 »-husgjester på CBSs reality-TV-program, hvem som irriterer deg mest og som du tror vil slutte seg til vinnerlisten for « Big Brother » og vinne hovedpremien på $750 000. De gjenværende spillerne er: Alyssa Lopez, Azah Awasum, Claire Rehfuss, Derek Frazier, Derek Xiao , Hannah Chaddha, Kyland Young, Sarah Beth Steagall, Tiffany Mitchell og Xavier Prather.

  Fortsett å oppdatere/laste inn denne livebloggen «Big Brother 23» for de siste oppdateringene.

  20:00 – «Tidligere på «Big Brother»!» I den 20. episoden feiret Sarah Beth å være den første kvinnelige HOH i denne 23. sesongen. Hun rådførte seg deretter med BFF Kyland om hvem hun skulle nominere for utkastelse. Han fortsatte å svinge henne mot Claire og Derek X., og ville ikke at noen av hans andre Cookout-alliansemedlemmer skulle se blokken. Andre steder gråt Azah over utkastelsen av Britini D’Angelo, Derek F. og Tiffany kom i en stor kamp, ​​og Alyssa reddet seg selv (og dømte Xavier) ved å vinne Storspillerens rom. På tide å starte kveldens episode!

  8:10 p.m. – Alyssa er knust over at Xavier er på blokka på grunn av rulettspinnet hennes. Han forblir rolig fordi Cookout har ryggen hans, men Xavier håpet virkelig å ha en perfekt sesong uten å se blokken en gang. Nåvel, se på premien! Claire er lettet fordi hun sitter ved siden av en enorm trussel nå, men hun har ingen anelse om at Cookout ville kutte henne foran den største trusselen i deres egen allianse. Alyssa hulker mens Xavier trøster henne selv om det er han på blokka. Oppe i HOH-rommet møter SB Claire. SB sier at hun må snakke med folk og se hvor alles hoder er, men hun vil ikke at Claire skal gå hjem. Claire er ingen dummy og forstår at DX er bakdørsalternativet. Claire uttrykker bekymringen sin overfor DX, og han er forferdet. Tiffany blir med i samtalen og hun vil med rette at DX skal bli. Hun vet at hvis han treffer blokken, vil ikke Cookout redde ham. Senere forteller SB til Alyssa at hvis Xavier kommer opp vil DX ta hans plass. Dette begeistrer Alyssa.

  20:15 – DX drar opp til HOH-rommet for å snakke med SB. Han begynner mykt med å spørre hvordan SB ville føle seg hvis Claire valgte ham til Houseguest’s Choice. SB ser ut som hun er i ferd med å tisse på buksene, men sier at hun ikke ville brydd seg. Neste DX spør om SB vil ha Veto brukt. SB gir ikke opp noe! DX vet at han er i trøbbel og angrer på at han ikke spilte rulettspillet. Senere koser DX og Hannah (er de i SBs seng?) mens de diskuterer Veto. Hun vet at DX må vinne Veto for å forbli trygg, men hvis hun skulle vinne den, ville hun gjøre sitt beste for å holde ham trygg også.

  20:20 – Det er på tide å velge spillere til Veto-konkurransen! Med SB, Claire og Xavier er Azah (tegnet av SB), Big D (tegnet av Claire) og Alyssa (tegnet av Xavier). DX kjenner at spillet hans smuldrer rundt seg. Claire begynner å gråte i dagbokrommet. Dette er det verste scenarioet for dem begge. Claire sier at hun ikke har noe annet valg enn å sikre at Xavier forblir på blokka.

  20:30 – Det er tid for Veto-konkurransen! Spillerne vil konkurrere på egen hånd i bakgården. Det ser ut som et safari-tema, og spillere må sette opp dominobrikker langs banen som faller perfekt ned, treffer en summer og klokker tiden. De har en mulighet til å gå for Veto eller for en premie. Det er også flere straffer langs veien. Alyssa går for veto. Big D går for pengepremien. Azah-våpen for Veto. SB, Claire og Xavier velger åpenbart å gå for Veto. Jeg elsker at SB gir null F-er hvis Amerika liker henne. Mens du tar ruten med en BB-konkurs, forteller SB til Amerika at de kan « tørke baken » med BB Bucks fordi de ikke gir henne noe uansett. Ha!

  20:40 – Det er på tide å lære resultatene av Veto-konkurransen. Big D vant 100 BB Bucks og $7500 i kontanter. De avslører ikke hvem som vant premiene til de andre husgjestene, men alle vet at det var ham. Xavier har vunnet Power of Veto, men må tåle tre straffer: Han mister alle BB-pengene sine, må gå i isolasjon i 24 timer og kan bli en tredje nominert ved neste mulighet. Claire er knust og føler at hun svikter alle. Tiffany gir henne en peptalk og ber henne holde det sammen og være sterk. Tiffany føler seg konfliktfylt fordi hun elsker DX og Claire. Hun prøver å tenke på en plan for å holde DX utenfor blokken.

  20:55 – Gjestene får vite at de skal pakke Røde Kors nødsett for katastrofehjelp. De nyter muligheten til å ta en pause fra spillet og gjøre litt frivillig arbeid. Øyeblikk senere er det tilbake til spillet. DX chatter med Tiffany. Tiffany sier at han burde overbevise SB om å sette Hannah på blokka fordi Hannah ville ha stemmene til å bli. Tiffany er mer villig til å miste Claire enn DX fordi DX er mer verdifull for spillet hennes. Slitende! DX tar Tiffanys råd og bringer ideen til SB. DX vil garantere SB-sikkerhet i to til tre uker hvis hun holder ham trygg denne uken. SB spør Derek om han tror Hannah faktisk ville gått hjem hvis hun var på blokka ved siden av Claire. DX sier at hvis Hannah forlater spillet, vil SB og Kyland bli hans nærmeste allierte. SB behandler forslaget.

  20:59 – Det er tid for Veto-møtet. Som forventet har Xavier fjernet seg fra blokken. SB velger å erstatte ham med DX. Planen om å bakdør DX er i full gang. « Jeg tror at hvis jeg ikke skulle ta dette bildet mens det er perfekt stilt opp, vil det vise hensynsløs oversikkerhet fra min side, » sier SB mens han knuser DXs drømmer. SB har ingen anelse om at hun sannsynligvis vil følge ham ut døren snart.

  Sørg for å lage dine « Big Brother »-spådommer for å påvirke oddsen vår for reality-TV-racerbane. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før utkastelsesepisoden sendes direkte på CBS. Du vil konkurrere om å vinne et $100 Amazon-gavekort og en plass på vår «BB23»-poengoversikt. Se konkurransereglene våre og hør med andre fans i vårt reality-tv-forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts