More

  ‘RuPaul’s Drag Race All Stars’ 6 episode 11 oppsummering: i ‘The Charisma, Uniqueness, Nerve and Talent Monologues’

  Denne uken på den sjette sesongen av «RuPaul’s Drag Race All Stars», de fire gjenværende dronningene, Kylie Sonique Love, Ra’Jah O’Hara, Ginger Minj og Trinity K. Bonet, ble møtt av den femte finalisten som ville bli med i konkurransen på nytt for en sjanse til å ta kronen. Forrige ukes episode endte i en cliffhanger: fortsatte Silky Nutmeg Ganache sin seiersrekke gjennom « Rudemption Lip-Sync Smackdown » eller ga Eureka Silkys dødelige slag mot bumerangen tilbake i konkurransen?

  Nedenfor kan du sjekke ut vår minutt-for-minutt oppsummering av « RuPaul’s Drag Race All Stars » sesong 6 episode 11 for å finne ut hvem sin scenetilstedeværelse og historiefortelling i « The Charisma, Uniqueness, Nerve and Talent Monologues » ga dem en plass i finalen , siste fire. All Stars 6 sendes denne sommeren på Paramount+ med nye episoder lagt til strømmetjenesten hver torsdag klokken 03.00 ET.

  01 min – Basert på opptredenene deres på slutten av den siste episoden, avslørte RuPaul Charles sin beslutning om å gi Eureka « shantayen », noe som betyr at Silkys steamroll gjennom de andre hadde kommet til en slutt. Selv om det var trist å se Silkys harde arbeid treffe en vegg, var Eureka fast bestemt på å få mest mulig ut av returen.

  05 min – Det var ikke før neste dag før de fire siste fikk vite identiteten til den frekte dronningen. Ru ble med jentene selv i Werk-rommet for å gjenintrodusere Eureka for dem og for å gjøre det klart at hun er helt tilbake i konkurransen med en sjanse til å vinne kronen. For å ønske henne velkommen tilbake, kastet Ru en miniutfordring: en Pride-foto med tilpassede Levi’s-antrekk som viser stoltheten deres. Etter noen raske øyeblikksbilder foran den grønne skjermen, ble Kylie kåret til vinneren.

  09 min – For deres maxi-utfordring fikk dronningene i oppgave å fortelle historier om livet deres som dragqueen i sceneproduksjonen «The Charisma, Uniqueness, Nerve and Talent Monologues». Ru forklarte at å dømme ville være basert på deres evne til å fortelle en historie og berøre publikum med følelser.

  11 min – Mens de forberedte seg på utfordringen, fikk jentene endelig snakket om Eurekas tilbakekomst. Hun forklarte at hun var nervøs for reaksjonene deres på at hun kom tilbake, men syntes de var imøtekommende. Når det er sagt, vet hun at hun må vinne utfordringen for å unngå å gi dem muligheten til å stemme henne rett tilbake. Med sin egen status i konkurransen følte Trinity også at hun måtte vinne, ellers ville hun bli eliminert som den største trusselen.

  12 min – For å forberede dem til scenen møtte hver av dronningene Alec Mapa og Jermaine Fowler for å gå gjennom ideene deres og øve . Da Ra’Jah kom til scenen klistret til notatene hennes, måtte Jermaine forklare at det å være i sonen er det viktigste aspektet ved å komme i kontakt med publikum. Han fortalte henne at hun er naturlig morsom og at hun følger med sine sterke sider. Kylies historie handlet om hennes første gang i drag og Alecs eneste notater var å omorganisere noen av konseptene for å øke ante på den emosjonelle reisen. For monologen hennes ønsket Trinity å være litt mer komisk som en sjanse til å løse seg fra en tidligere utfordring. Jermaine mente at hun skyndte seg gjennom historien og rådet henne til å bremse litt slik at ingenting skulle gå glipp av. Alec fortalte Ginger at leveringen hennes hørtes for mye ut som skrevne ord, og at det ville være viktig for henne å snakke som hun ville til vennene sine for å unngå å høres ut som en konkurranse. Eurekas emne (bajs) flyttet grensene mer enn de andre dronningene var, men Alec og Jermaine var OK med det så lenge hun fant en måte å gjøre det mer til en metafor for et større konsept.

  19 min – Tilbake i Werk-rommet trakk Trinity Kylie til side for å uttrykke sin bekymring for at hun har mer press på seg selv enn de andre jentene fordi hun føler at noen av de andre jentene er « størknet » som finalister . Kylie sa at hun ikke er enig, men det var tydelig at Trinity satte seg inn i hodet hennes og overbeviste seg selv om at hun ikke er god nok til å komme til slutten. Kylie understreket behovet for å ikke bli fanget opp i det som kan skje og i stedet forbli i nuet og fokusert på å gjøre sitt beste.

  24 min – På hovedscenen fikk Ru selskap av seriedommerne Michelle Visage og Carson Kressley, samt spesialgjestedommer Justin Simien. Trinity åpnet produksjonen med sin historie, «Bamboozled», om å bli catfished på nettet. Det viser seg at steinbiten i historien egentlig bare ønsket en mulighet til å takke Trinity for å redde livet hans da han så henne komme ut som HIV-positiv på showet. Hjertet i slutten av historien tjente en fin balanse til begynnelsens komedien, men det virket som om Trinity fortsatt skyndte seg gjennom den som hun hadde gjort på øving i stedet for å la ordene puste. Kylie var neste med «First Time», historien om hennes første gang i drag og avsløringen om at det ga henne muligheten til å uttrykke sin femininitet. Ginger fulgte med « My Ruby Slippers » om redselen over at faren fanget henne i morens hæler og den uventede samtalen med moren hennes senere, hvor hun ga henne et første par egne rubin-tøffelhæler.

  32 min – Ra’Jahs historie «Bunny Tail» startet med et par hikke av glemte ord, men hun kom raskt tilbake til en jevn fortelling om en gang tuckingen hennes falt ut på scenen tidlig i karrieren. Eureka avsluttet med sitt mest pinlige øyeblikk i drag i historien «A Benefit for Boom Boom», en fortelling om at hun baisset buksene på scenen etter en dårlig timet middag med osteaktige jalapeño-maishunder og uventede ekstraopptredener på scenen. Begge dronningene brukte humor for å understreke deres evne til å overvinne pinlige øyeblikk på scenen, og satte et emosjonelt slag samtidig som de la inn latteren.

  38 min – Etter monologene gikk dronningene på rullebanen « Oops… I Did It Again ». Trinity åpnet i en nydelig kjole holdt sammen av store sikkerhetsnåler i ryggen, Ra’Jah fulgte etter i en kjole stilt for å se ut som den falt av kroppen hennes, Kylie gikk som en rotete spisende maishundhistorieansatt, Ginger hadde med seg et hjemmekoselig skoleball kjole og krølltang til scenen som en jente som måtte lage sin egen kjole, og Eureka lukket som en vindblåst og rotete Askepott.

  40 min – Dommerne startet kritikken med Trinity, og fortalte henne at komfortnivået hennes og det å skynde seg gjennom ordene ikke ga publikum noe rom til å nyte og absorbere det hun sa. De syntes imidlertid hun så nydelig ut på rullebanen. Ra’Jah ble klokket for at hun snublet i begynnelsen og fortalte at hun ikke var så samtalepreget som hun burde ha vært, men de elsket måten prestasjonen hennes på rullebanen forbedret hennes vakre utseende. Carson fortalte Kylie at hun er en naturlig født historieforteller, men likte ikke at hun satt ned det meste av forestillingen. Justin likte imidlertid å sitte ned fordi han sa at det gjorde historien sterkere. Dommerne likte at Ginger brakte sitt karakteristiske Southern-konsept til både historien og rullebaneutseendet, men at hun fortsatt er litt for polert. Justin fortalte Eureka at han hadde høye forventninger til henne og at hun leverte med sårbarhet og en klar historie og budskap. Av alle dronningene mente dommerne at Eureka var den mest samtalefulle, og det er derfor det var en så suksess.

  46 min – Basert på kritikken var det klart at Eureka var Rus valg som vinner. Det ga Eurekas første utfordringsseier for sesongen og sikret henne en plass i finalen. Med bare én vinner, igjen gjorde det at de resterende fire var sårbare for at avstemningen skulle bli eliminert. Bak scenen satt dronningene igjen med den vanskelige posisjonen å diskutere sine synspunkter om hvem som skulle reise hjem. Ra’Jah ga Eureka beskjed om at hun slapp ballen i opptredenen sin, men håpet at hun var den typen konkurranse som Eureka ønsker å gå mot. Hun la frem Trinitys navn som det som ble eliminert for å ha falt i bunnen mer enn noen av de andre. Du kunne se det på Trinitys ansikt at hun visste at skriften var på veggen at de andre jentene ville sende henne hjem. Forferdelsen over Eurekas retur betydde for Trinity at hun var så nær ved å klare finalen, og hun syntes ikke det var rettferdig at drømmen hennes ble hindret av forløsningsøyeblikket. Eureka fortalte Trinity at hun virker beseiret og oppfordret henne til å kjempe for å bli. I samtalene hennes med Kylie og Ginger fikk Eureka vite at de også ville stemme for at Trinity skulle forlate basert på merittliste alene.

  54 min – For å avgjøre hvem som skulle ta avgjørelsen om eliminering, møtte Eureka ukens leppesynkroniseringsmorder Jaida Essence Hall til «Good Golly Miss Molly» av Lille Richard. Jaidas tilnærming til å snurre rundt på scenen til musikken var sterk, spesielt med de emosjonelle uttrykkene i ansiktet hennes, men Eurekas klovnekjole revet bort til en kattedrakt og hennes splittelser og fall over scenen ga Ru bare én beslutning å ta: en slips! Som før betydde uavgjort at beslutningene til begge leppestiftene potensielt kunne sende to dronninger hjem. Først avslørte Jaida at gruppen stemte i flertall for å eliminere Trinity. Deretter avslørte Eureka sitt eget valg, og det var også Trinity. Som sådan ble bare Trinity eliminert, og etterlot oss med en annen siste fire enn det opprinnelig var ment.

  NESTE UKE: De fire beste konkurrerer i «The Grand Finale» om et samarbeid om Rus sang «This Is My Country» som vil teste deres tekst- og koreografiferdigheter. Mot slutten vet vi hvem av de fire som er den neste som blir med i Drag Race Hall of Fame som vinner.

  Latest Posts