More

  Seth Meyers mener ikke Donald Trump burde berømme Taliban

  På onsdagens « Late Night » kritiserte Seth Meyers de « høyreorienterte ghouls » som opptrer som at USAs deprimerende og kaotiske tilbaketrekning fra Afghanistan er helt og holdent president Joe Bidens feil, og ikke det kumulative, sannsynligvis uunngåelige resultatet av 20 år med beslutninger tatt av både demokrater og republikanere.

  Tidligere president Donald Trump – hvis administrasjon forhandlet frem en utgangsavtale med Taliban – har forutsigbart tatt kritikken av Biden for langt. Han har gått forbi og sagt at Biden gjør en dårlig jobb og at han ville ha håndtert tilbaketrekningen bedre ved å prise Taliban for deres kamp- og forhandlingsevner.

  Dette fikk Meyers til å parafrasere dril. « Du trenger ikke gi Taliban æren for noe – de er Taliban! » sa Meyers. « Det er spesielt galskap å kalle dem ‘gode forhandlere’, som om de prøver å snakke ned en bruktbilselger. »

  Meyers riffet på Trumps lovprisning av Taliban, og forestilte seg at han spilte golf med Taliban-lederen Abdul Ghani Baradar (« Fryktelig fyr, men jeg så ham ørn en par fem fra roughen ») og tjenestegjorde som politimester i San Francisco under Zodiac drap (« Slemme fyr, ekkel fyr, men du må gi ham æren for én ting: vakker, vakker skrivekunst »).

  Meyers svarte også til tidligere pressesekretær i Det hvite hus, Kayleigh McEnany, som han sa «bebor en alternativ virkelighet fullt ut». Hun gikk på Fox News og sa at da Trump var president, «så du ikke krise etter krise».

  « Vel, hun har rett i en ting, » sa han. « Du så ikke krise etter krise hvis du så på Fox. » Meyers listet deretter opp den fortsatt forbløffende lange listen over kriser som Trump skapte under sitt presidentskap, og endte med den gangen han fortalte en gruppe speidere om festing på William Levitts yacht.

  Moralen i historien er at Biden-administrasjonen ikke håndterer tilbaketrekningen godt, men det er ingen grunn til å tro at Trump ville ha håndtert det bedre, og mange grunner til å forvente at han ville ha håndtert det enda verre.

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts