More

  «The Masked Singer» vinner 2021 Emmy for kostymer: Andre juryerte vinnere inkluderer «For All Mankind», «The Simpsons» …

  «The Masked Singer» er nå en to ganger Emmy-vinner for sine ville, sprø og betagende kostymer. (Vi kan allerede høre Piglet hygge av glede.) Kostymedesignerteamet, ledet av Marina Toybina (se vårt nylige intervju), tok til seg sitt første trofé i fjor ved seremonien for kreativ kunst i 2020, men nå er dette kategorien er endret til en juryert pris, så den blir stemt på uker før alle de andre løpene. Foxs « The Masked Singer » deler sin andre pris i kategorien Variety/Nonfiction/Reality Costumes med to andre programmer – Disney+s « Black Is King » og IFCs « Sherman’s Showcase Black History Month Spectacular » – siden juryer kan velge å belønne alle de nominerte, noen av de nominerte eller ingen av de nominerte. Rull ned for den komplette listen over juryerte vinnere i 2021.

  Fox sin langvarige animerte serie «The Simpsons» tok hjem Emmy for individuelle prestasjoner i animasjon. Den deler æren med Adult Swims «Genndy Tartakovsky’s Primal» og fire animatører fra Netflixs «Love, Death + Robots».

  To andre juryerte Emmy-priser ble tildelt Apple TV+. « For All Mankind: Time Capsule » hevdet kategorien Innovation in Interactive Programming og « Calls » tok med seg trofeet for Motion Design.

  Vinnerne av alle disse juryerte løpene vil motta sine gylne statuetter under 2021 Creative Arts Emmy Awards, som finner sted på L.A. LIVE helgen 11. og 12. september. Den viktigste Primetime-sendingen sendes på CBS 19. september.

  Fortsatt forvirret av konseptet med juryerte priser? La oss konsultere Television Academys regelbok: «Deltagere i juryerte kategorier blir undersøkt av et panel av fagfolk i de aktuelle fagfellegruppene (animasjon, kostymedesign, interaktiv programmering og bevegelsesdesign) med mulighet for at ett, mer enn ett eller ingen bidrag tildeles en Emmy. Som et resultat er det ingen nominerte, men i stedet en ett-trinns evaluering og avstemningsprosedyre. Overveielser inkluderer åpne diskusjoner om hver deltakers arbeid med en grundig gjennomgang av fordelene ved å tildele Emmy.»

  Her er en nærmere titt på alle vinnerne av de juryerte prisene for 2021 Emmys:

  Individuell prestasjon i animasjon

  De juryerte prisene tildelt for individuelle prestasjoner i animasjon reflekterer mangfoldet av kunstneriske prestasjoner som bidrar til å lage 2D- og 3D-animert innhold og de talentfulle artistene som driver animasjonsfortreffelighet.

  Genndy Tartakovskys primal • Galskapens plage • Svømming for voksne • Cartoon Network Studios
  David Krentz, Storyboard-artist

  Love, Death + Robots • Ice • Netflix • Blur Studio for Netflix
  Robert Valley, produksjonsdesigner

  Love, Death + Robots • Ice • Netflix • Blur Studio for Netflix
  Patricio Betteo, bakgrunnskunstner

  Love, Death + Robots • All Through the House • Netflix • Blur Studio for Netflix
  Dan Gill, Stop Motion-animator

  Love, Death + Robots • Automatisert kundeservice • Netflix • Blur Studio for Netflix
  Laurent Nicolas, karakterdesigner

  The Simpsons • Wad Goals • FOX • A Gracie Films Production i samarbeid med 20. TV-animasjon
  Nik Ranieri, Layout-artist for hovedkarakterer

  Kostumer for et utvalg, sakprosa eller virkelighetsprogram

  « I årets Emmys-konkurranse returnerer Variety, Nonfiction and Reality til en juryert pris for å anerkjenne fortreffelighet i en kategori som har vokst til å omfatte så mange sjangre, » sa Luke Reichle, kostymedesign- og veilederguvernør. « Alle de tre vinnershowene er fantastiske eksempler på kunsten å designe kostyme og veiledning, og viser stor kreativitet i utformingen og utførelsen av hver unike visjon, » la guvernør Laura Guzik til.

  Black Is King • Disney+ • Walt Disney Studios
  Zerina Akers, kostymedesigner
  Timothy White, kostymeveileder

  The Masked Singer • Super 8 – The Plot Chickens! Del 2 • FOX • FOX Alternativ underholdning
  Marina Toybina, kostymedesigner
  Grainne O’Sullivan, kostymeveileder
  Gabrielle Letamendi, assisterende kostymedesigner
  Lucia Maldonado, assisterende kostymedesigner

  Sherman’s Showcase Black History Month Spectacular • IFC • The Riddle Entertainment Group, Emerald Street, Get Lifted og RadicalMedia
  Ariyela Wald-Cohain, kostymedesigner
  Patty Malkin, kostymeveileder
  Erica Schwartz, assisterende kostymeveileder

  Innovasjon innen interaktiv programmering

  « Det utmerkede arbeidet i For All Mankind viser kraften til en interaktiv og oppslukende historie for å gi en unik, enestående opplevelse for publikum, » sa Interactive Media-guvernør Lori Schwartz. « Dette kreative teamet omfavnet ny teknologi som vil inspirere til bedre og enda høyere kvalitet til bruk av AR-historiefortelling i fremtiden, » la guvernør Chris Thomes til.

  For hele menneskeheten: Time Capsule • Apple TV+ • Apple / Tall Ship Productions
  eple
  Tall Ship Productions

  Motion Design

  « Arbeidet til dette bevegelsesdesignteamet var nyskapende og originalt og bar virkelig fortellingen som ingenting vi noen gang hadde sett, » sa Greg Kupiec, guvernør for bevegelse og titteldesign. « Dette Emmy-vinnende verket oppmuntrer andre til å fortsette å heve standarden for bevegelsesdesign og å bringe bevissthet om kunsten og betydningen av bevegelsesdesign for å skape fremragende TV, » la guvernør Lauraine Gibbons til.

  Samtaler • Apple TV+ • Apple / Studiocanal / Bad Hombre Productions i samarbeid med CANAL+
  Alexei Tylevich, kreativ direktør
  Ethan Stickley, designer/animator
  Scott Ulrich, animatør
  Daisuke Goto, animatør
  Chi Hong, animatør
  James Connelly, redaktør

  Lag dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert, fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts