More

  28 % av «Lego Masters»-seerne sier sushi-kokkene Zack & Wayne fortjener å vinne sesong 2

  Etter hvert som kappløpet om å vinne «Lego Masters» sesong 2 avsluttes, trekker seerne frem brødrene Zack & Wayne som deres favorittlag som fortsatt er med i konkurransen. Disse sushi-kokkene fra Stockton, CA har bare vunnet en enkelt utfordring så langt (den innledende «LEGO Day Parade»-komp), men våre lesere har kåret de elskelige brødrene som laget som mest fortjener å ta hjem premien på $100 000 og «Lego» Masters” trofé. Det er et tett løp, siden det faktisk er uavgjort om andreplassen mellom ytterligere to sett med brødre, Caleb & Jacob og Mark & ​​Steven.

  Her er de fullstendige avstemningsresultatene fra vår nylige topp 5-avstemning:

  28 % — Zack & Wayne (brødre)

  25 % — Caleb & Jacob (brødre)

  25 % — Mark & ​​Steven (brødre)

  13 % — Dave & Richard (venner)

  9 % — Natalie & Michelle (venner)

  Topp 5-lagene ble offisielt annonsert forrige uke etter at bror-søsterduoen Bryan & Lauren ble kuttet fra konkurransen på sjetteplass. « Det var en opplevelse for livet, » sa Bryan & Lauren etter deres tårevåte eliminering. « Vi ønsket å bringe fantasi og glede og lykke til alle byggene våre, og fortelle historier som ville få folk til å smile, og forhåpentligvis bringe glede til mange familier. Så vi håper vi gjorde det. »

  Søsknene ble kastet ut på grunn av deres opptreden i « Puppet Masters »-episoden som krevde at lagene skulle bygge bevegelige dukker med morsomme personligheter. Skapelsen deres var en søt hund ved navn Hazel the Princess Pup, komplett med en britisk aksent og store øyne. Dessverre mente Brickmaster-dommerne Amy Corbett og Jamie Berard at dukken til Bryan & Lauren manglet bevegelse og var for blokkete.

  Også i bunnen denne uken, men trygge, var Michelle & Natalie med sin syngende bestemor-kreasjon ved navn Betty Bricks. Vennens kroppsbygning var for tung og armen brøt av midtveis i dukketeateret, noe som gjorde at dommerne ønsket mer. De ble til slutt reddet av dommerne, og bare så vidt knirket inn på topp 5.

  Er du enig i at Zack & Wayne bør være de som vinner Fox sitt reality-TV-program? Her er en påminnelse om banerekordene for hvert av de fem siste lagene i « Lego Masters » sesong 2:

  3 seire på utfordringen
  Dave & Richard (« Make And Shake », « Demolition Derby » og « Bricking Wind »)

  2 seire på utfordringen
  Mark & ​​Steven (« One Floating Brick » og « Puppet Masters »)

  1 utfordring seier
  Natalie & Michelle (« Hats Incredible! »)
  Zack & Wayne (« LEGO Day Parade »)

  0 utfordring vinner
  Caleb og Jacob

  Latest Posts