More

  ‘America’s Got Talent’: Nightbirde erstattet av jokertegnsanger Storm Large

  2. august ble « America’s Got Talent »-fansen trist over å høre at Nightbirde, Simon Cowells Golden Buzzer og en av de fremste som vant sesong 16, hadde å trekke seg fra konkurransen på grunn av hennes kamp mot kreft. « Siden min audition har helsen min blitt dårligere, og kampen mot kreft krever all min energi og oppmerksomhet, » skrev hun den gang. « Jeg er så trist å kunngjøre at jeg ikke vil kunne fortsette fremover denne sesongen. » Siden « AGT »-produsentene allerede hadde planlagt at Nightbirde skulle spille en av de 36 beste liveshow-opptredenene, måtte de ta en avgjørelse: la plassen hennes være åpen eller fyll den med et jokertegn? De valgte det siste.

  For to uker siden ble « AGT: America’s Wildcard » sendt på Peacock-nettverket, med fem som også løp ut for seernes stemmer. De var: sangeren Dylan Zangwill, tryllekunstneren Patrick Kun, sangeren Storm Large, komikeren Mike Goodwin og sangeren >Matt Mauser. Akten som fikk flest stemmer ble til slutt avslørt på direktesendt TV under forestillingsepisoden 24. august: Storm Large!

  Storm skilte seg ut under sin originale audition for den lune rock ‘n’ roll-tvisten hun ga til Frank Sinatras «I Got You Under My Skin». Paneldeltakerne stemte for å sende henne videre til Judge Cuts-runden, hvor hun ble eliminert (utenfor kamera). Sangerinnen har tidligere konkurrert på reality-TV-showet « Rock Star: Supernova », hvor hun kom på femteplass, og dukket opp på « The Ellen DeGeneres Show » i 2006.

  «AGT»-vert Terry Crews sjekket nylig inn via satellitt med Nightbirde, ekte navn Jane Marczewski, under resultatshowet 11. august. Howie Mandel bemerket hennes balanse, skjønnhet og mot. Simon forklarte at hun ikke har sviktet noen av fansen hennes og at hun allerede har vunnet showet, siden auditionen hennes påvirket millioner av mennesker rundt om i verden.

  « Å dele hjertet mitt med verden på ‘AGT’ har vært en ære og en drøm som har gått i oppfyllelse, » skrev Nightbirde på sosiale medier etter å ha forlatt showet. – Mitt synspunkt denne sommeren har vært forbløffende. For et mirakel at smerten jeg har gått gjennom kan omarbeides til skjønnhet som får mennesker over hele verden til å åpne øynene bredere … Takk for all støtten din, det betyr verden for meg. Bli med meg, jeg blir snart bedre. Jeg planlegger fremtiden min, ikke arven min. Ganske banket opp, men jeg har fortsatt drømmer.»

  Sørg for å lage dine « AGT »-spådommer for å påvirke oddsen på reality-TV-racerbane. Du kan fortsette å endre spådommene dine til rett før resultatepisoden sendes direkte på NBC. Du vil konkurrere om å vinne et Amazon-gavekort på $100 og en plass på vår «America’s Got Talent»-poengoversikt. Se konkurransereglene våre og hør med andre fans i vårt reality-tv-forum. Les flere underholdningsnyheter fra Gold Derby.

  Latest Posts