More

  « Big Brother 23 »-spoilere: Tiffany prøver å « work my little magic » for å snu avstemningen

  Du visste at det kom. Tirsdag startet Tiffanys forsøk på å snu avstemningen for å redde Derek X. på «Big Brother 23», som fortsatt er en hvit hval, men du kan Ikke skyld en jente for å prøve og holde ting eksternt interessant.

  Tiff tok en annen taktikk denne gangen enn den vanlige direkte forslaget eller metoden for å « plante frø ». Hun vet at hvis hun rett og slett presser på for at DX skal holde seg over Claire til Cookout, at det ikke bare ikke vil fungere, men å styrke spillet hennes enda mer når DX er borte og ikke vil være der for å hjelpe henne. Så hennes gambit nå er å spille beseiret. Hun fortalte Xavier, Kyland og Derek F. at hun ikke driver kampanje for Derek X., og hun har det fint med å kaste ham ut fordi hun « ikke er i en posisjon for å ringe noen skudd» siden hun ikke har vunnet noe. Igjen, og Big D har? Hun vil ikke at de skal se på henne som en emosjonell spiller eller som en bråkmaker, så hun kommer til å holde kjeft. Dette er ikke et forferdelig skuespill siden det ville avvæpne Cookout-gutta til å tro at de er klare, og det gir også egoet deres at de (les: X og Ky) bærer laget. Cookout-mennene drar stadig damene for ikke å dra i vekt (sannt, de suger på comps) som beveger seg inn i kvinnefiendtlig territorium fordi, igjen, hva har Big D gjort? Men det skillet har gjort Cookout til en tre mot tre på dette tidspunktet.

  Og siden hun visste at vi alle definitivt var forvirret, snakket Tiff umiddelbart om at hun prøver å snu avstemningen, men hun kommer til å gjøre det ved å gi råd til DX om kampanjen hans i stedet for å drive kampanje for ham. « Jeg lovet Ky og X at jeg ikke vil si noe til dem om kampanjer for å beholde DX her, og jeg vil ikke… ikke til dem. Jeg sa ikke at jeg ikke vil hjelpe DX med å bygge kampanjen hans. Mitt oppdrag for de neste to dagene er å gi Derek X sin kampanjepitch for Ky og Xavier, » sa hun. « La meg jobbe med min lille magi. Dryss litt frø blant Cookout. Jeg gir ikke opp. … jeg vil ikke at Derek X skal gå.»

  Tiff la til at hun ikke dro dit for å «sole seg og bare la alle gjøre det de vil», og selv om hun ikke ønsker å havne i juryen, har hun det bra så lenge hun spilte det hardest. «Jeg gjorde min del og jeg beklaget. Jeg vil ikke snakke om det med [The Cookout] igjen, men det betyr ikke at jeg kommer til å la DX bare gå ut den døren uten å gjøre en stor innsats for å bli her, fortsatte hun. « Jeg vil ikke prøve å overbevise de seks, men jeg vil prøve å gi ham hans tonehøyde og en fin overbevisende historie slik at han kan gjøre jobben sin for å overbevise de seks. »

  Hennes første råd til DX var å styre målet bort fra Kyland og mot Sarah Beth og Alyssa. DX slo til Azah, Xavier og Derek F. gjennom hele dagen. Den med X gikk forutsigbart ikke bra siden han er den som vil ha DX ut mest. Azah ble nesten svaiet og snakket om at hun var revet, men så kom X og foreløpig nappet det i knoppen. Big D ville ikke slutte å ta opp at DX prøvde å snu huset mot Big D forrige uke (men det gjorde Claire, så…), men så erkjente han og Ky at oppstart av DX ikke er ideelt for noen av spillene deres.

  DX kommer til å lagre banen hans til Ky, som han tror er den fjerde stemmen han kan få (forutsatt at han har Tiff, Azah og Hannah, som prøver å sikre innsatsen hennes med begge sider), for onsdag etter at X går i 24-timers isolasjon. Ærlig talt, han burde ha ventet til X gikk inn der på alle tonehøydene sine, slik at ingen kunne chatte med X etterpå. Xs innesperring er ment å ende i tide til at han kan avgi sin stemme på torsdag, så mange kan gå ned når X er borte hvis DX (og Tiff) spiller dette klokt. Du kan satse på at X allerede forventer dette, så han vil garantert ha noen siste chatter med alle før han blir låst inne onsdag ettermiddag. Ky har diskutert å muligens avgi en sympatistemme til DX – de bryr seg egentlig ikke om det ikke er enstemmig så lenge DX går – men han sa også til Azah at han ville at denne utkastelsen skulle gå hans vei siden han hadde ansvaret for å administrere dette HOH, som Azah sa var greit. Denne mannens frekkhet. Som om trenden med å « stemme slik HOH vil » ikke var ille nok, nå har vi en forespørsel om at folk skal « stemme slik fyren som manipulerte HOH vil. »

  Sjansen er stor for at Derek X. kommer til kort fordi vi ikke kan ha fine ting og fordi det ikke har vært en vellykket stemmeflipp ennå denne sesongen. En del av det er på grunn av Cookouts engasjement for de seks, og gutta er de mest urokkelige her. Cookout-kvinnene sitter virkelig fast mellom stein og hard. Hvis de kausjonerer for Cookout for å forbedre deres individuelle spill, vil de bli dømt for å ha forrådt saken. Hvis de holder seg til Cookout, med unntak av det svært usannsynlige scenariet (TM Jozea) som de kjemper ut i comps fra denne uken og fremover, vil de bare være sjekkpunkter for Cookout-gutta til å dampe til finalen tre. Men for Derek X. er det ikke en dårlig hånd å spille med for å ha et skudd for Derek X. å være på blokka mot et ikke-Cookout-medlem og ha Tiff som kampanjeleder og X i 24-timers innesperring.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts