More

  De to mest prisbelønte svarte personene i Primetime Emmy-historien kan vinne flere i år

  Ingen svarte artister har vunnet flere Primetime Emmy-priser enn filmfotografen Donald A. Morgan med flere kameraer og realitystjernen RuPaul Charles. Som det skjer har de begge flere nominasjoner i år. Vil de legge til sine historiske prisutdelinger?

  Morgan har for tiden rekorden som den mest tildelte svarte personen på Emmy-utdelingen med 10 trofeer på mantelen, og hele syv av dem kom for lysretningen hans for « Home Improvement » (1992-1996, 1998-1999). Nylig vant han tre ganger til for sin film med flere kameraer på Netflixs « The Ranch » (2017, 2019-2020) og er den forsvarende mesteren i sin kategori.

  Og oddsen virker ganske god for at han vil vinne igjen siden han har tre av de fem nominasjonene for beste multikamera-film i år. «The Ranch» avsluttet oppkjøringen forrige sesong, så det er ute, men i stedet kjemper han for «The Conners» (episode «A Heart Break and a Grave Mistake»), «Last Man Standing» (episode «Time Flies»), og « The Upshaws » (episode « Big Plans »). Han møter Patti Lee for «Call Me Kat» (episode «Plus One») og George Mooradian for «Country Comfort» (episode «Crazy»).

  Bortsett fra uavgjort med seg selv, er det beste Morgan kan gjøre å hake sin 11. Emmy. RuPaul kan imidlertid vinne opptil tre, noe som også vil bringe hans total til 11 av de åtte han har for øyeblikket. Men mens Morgan har akkumulert sine Emmys over flere tiår, har RuPaul slått opp på bare de siste fem årene. Han har kåret til beste virkelighetsvert for «RuPaul’s Drag Race» fem ganger på rad (2016-2020) og beste konkurranseprogram som utøvende produsent av «Drag Race» de siste tre årene (2018-2020).

  I år er RuPaul spådd å fortsette sin seiersrekke i begge disse kategoriene, men det er ikke alt. Han er også favoritten til å vinne Best Unstructured Reality Program som produsent av «RuPaul’s Drag Race: Untucked». Den spinoff-serien har blitt nominert fire ganger før uten å vinne, så hva er annerledes denne gangen? Vel, ingen av programmene som slo «Untucked» tidligere er i kategorien denne gangen. «United Shades of America», som vant fra 2017 til 2019, er nå i Best Hosted Nonfiction Series eller Special-konkurransen, mens 2020-mesteren «Cheer» ikke har sendt en sesong til. Det åpner døren for at RuPaul kan kvitte seg med enda et trofé.

  Så hvis både RuPaul og Morgan maksimerer vinnerpotensialet sitt i 2021, vil de la prisene være likt for flest priser for et svart individ i TV-akademiets historie. Tror du de vil sette den nye rekorden sammen?

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts