More

  Derek Hough ville konkurrere på « Dancing with the Stars » igjen hvis denne superstjernen er partneren hans

  Derek Hough forbereder seg på sin andre sesong som dommer i «Dancing with the Stars» denne høsten, men det betyr ikke at han har trukket seg helt fra «Dancing»-konkurransen. Under en opptreden på tirsdagens « The Kelly Clarkson Show » sa Hough at han « aldri ville si aldri » til å bli proff igjen hvis den « riktige partneren » kom.

  På spørsmål fra Kelly Clarkson om han hadde noen i tankene, nølte ikke den 17-doble proff- og rekordseks-mesteren med å si Celine Dion, som han møtte da hun opptrådte på finalen av sesong 5 – Houghs første sesong en proff – helt tilbake i november 2007. «Hun opptrådte og jeg gikk opp trappene med noen sko, og hun sier: «Derek Hough!» Jeg er som «Celine Dion kjenner navnet mitt,» husket Hough (se ovenfor). «Jeg visste ikke hva jeg skulle si, så jeg sa bare: «Jeg holder sko.» Og hun sa [synger], «Derek Hough holder sko, å ja.» Og så hun gjorde en sving og gikk bort, og jeg sa: ‘Helvete skjedde bare?’»

  Hough møtte divaen igjen senere og hun fortalte ham at hun elsker å danse og danse etter showene hennes. « Hun skal gjøre showet sitt og så går hun på dansekurs og danser i et par timer. Jeg sier «Hva?» Så hun ville vært flott,» sa Hough. Vi kan allerede forestille oss deres moderne rutine til «My Heart Will Go On».

  Foreløpig er imidlertid Hough, som sist konkurrerte på sesong 23 i 2016 med Marilu Henner, fornøyd med å være dommer, noe som er en mye mer « cosh » jobb. En to ganger Emmy-vinner for koreografi og to ganger nominert i år (inkludert en for sine to spesielle opptredener på sesong 29), Hough ble dommer forrige sesong da Len Goodman ikke kunne reise fra England til USA på grunn av COVID-19-restriksjoner. Goodman vil være tilbake for den kommende milepælen 30. sesongen sammen med Hough, Carrie Ann Inaba og Bruno Tonioli. «Jeg er spent på denne sesongen fordi Len kommer tilbake, så det kommer til å være fire av oss bak dommerbordet. Jeg prøver å tenke hvor jeg skal sitte, » spøkte Hough. «Jeg kan bare sitte på fanget hans og si: «Hva syntes du, Len? Hva syntes du om det, kjære?

  Sesong 30 av «Dancing with the Stars» har premiere mandag 20. september kl. 20.00 på ABC.

  Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple/iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjonsnøyaktighet. Se våre siste spådomsmestre. Kan du toppe våre anerkjente ledertavler neste gang? Husk alltid å holde spådommene dine oppdatert fordi de påvirker de siste oddsene på racerbanen, som skremmer Hollywood-høvdinger og -stjerner. Ikke gå glipp av moroa. Snakk og del dine tullete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore siste utmerkelser. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem spår du og hvorfor?

  Latest Posts