More

  « Hell’s Kitchen »-krangel: Sam Garman anklager Antonio Ruiz for å være hans « død » i konkurransen

  «Hell’s Kitchen: Young Guns»-kokk-testantene Samuel Garman og Antonio Ruiz hadde en avtale som skulle inngå sin endelige dom før Gordon Ramsay: ingen av dem ville si et vondt ord om den andre, og de ville la merittlisten deres være den eneste avgjørende faktoren for hvem som dro hjem. Høres bra ut på papiret, ikke sant? Da Gordon spurte Sam hvem som var det svakeste leddet på det røde laget, hedret Sam kompisen sin ved å nekte å svare. Men det gjorde bare den anerkjente britiske kokken mer og mer sint. Deretter snudde han seg til Antonio og stilte det samme spørsmålet, og Antonio avfyrte et dødsskudd på ett ord: «Sam».

  Kokken Ramsay tok umiddelbart Sams jakke, noe som gjorde denne 23 år gamle kjøkkensjefen fra Fleetwood, Pennsylvania til den 11. personen som ble eliminert fra sesong 20.

  « Din innsats er 100%, » sa Gordon til Sam, som kom fra en katastrofal kveld på middagsservering der han ikke kunne tilberede kylling ordentlig. « Jeg kan ikke be om en mer lidenskapelig ung mann. Men når jeg stiller deg et spørsmål, gi meg et jævla svar. Det er det, unge mann. Hodet opp. Fortsett å klatre opp stigen og en dag kommer du dit.»

  Sam surmulet ut av restauranten og uttrykte skuffelse over sin [tidligere] kompis på det røde laget. « Jeg er definitivt forbanna, » mumlet han. «Antonio gjorde meg virkelig forbanna denne natten. Det var ærlig talt min bortgang. Han er personen som burde stå her. Men jeg er ikke typen som skyver skylden rundt, jeg er typen som eier den og lærer av den. Små feil er det som dreper deg, og det er det som skjedde i kveld.»

  Gordon henvendte seg senere til sine Final 7-deltakere som en general på slagmarken. « Å være en god kokk bestemmes ikke bare av hva du gjør når ting går bra, » begynte han. «Jeg ser etter hvordan du presterer når ting går dårlig. Fordi Red Team i kveld, kunne du ha forhindret den situasjonen fra å skje hvis noen tok kontroll. Er det klart? »

  I en privat skriftestol forsvarte Antonio valget sitt om å kaste Sam under bussen. Han sa: « Til syvende og sist var Sam den verste kokken. Det er sant. jeg løy ikke. På slutten av dagen kunne han ha sagt navnet mitt, men han gjorde ikke det.» Antonio ble nominert av lagkameratene for gjentatte ganger å rote med laksen og for å ha prøvd å gjemme seg fra en stor arbeidsbelastning ved å koke asparges.

  Neste uke, Antonio, Brynn Gibson, Kiya Willhelm, Emily Hersh, Megan Gill, Steve Glenn og Trenton Garvey konkurrerer om svarte jakker med bare fem av disse sju konkurrentene som tjener den ettertraktede æren. Hvem heier DU på for å motta svarte jakker?

  Latest Posts