More

  Oppsummering av «Lego Masters» sesong 2 episode 9: Hvem ble eliminert i «Land and Sea»?

  På vei inn i denne ukens helt nye episode av «Lego Masters», hadde topp 5-lagene endelig blitt avslørt: Zack & Wayne (brødre), Mark & ​​Steven (brødre) , Natalie & Michelle (venner), Dave & Richard (venner) og Caleb & Jacob (brødre). Tirsdag kveld kom verten Will Arnett med den sjokkerende kunngjøringen at de fem lagene ville bli delt i to, med ett medlem av hver duo som bygger en skapning som bor på landet og den andre personen konstruerer et dyr som bor under havet. Som alltid var Brickmaster-dommerne Amy Corbett og Jamie Berard til stede for å kåre ukens sterkeste og svakeste lag.

  Nedenfor kan du lese minutt for minutt vår « Lego Masters » oppsummering av sesong 2, episode 9, med tittelen « Land & Sea », for å finne ut hva som skjedde tirsdag 24. august klokken 20.00. ET/PT. Så sørg for å gi lyd fra seg i kommentarfeltet om favorittbyggerne dine på Foxs reality-TV-program og hvem du tror har det som trengs for å bli med på vinnerlisten.

  Fortsett å oppdatere/laste denne «Lego Masters»-bloggen for de siste oppdateringene.

  20:00 – «Tidligere på «Lego Masters!» I den åttende episoden ble søsknene Bryan & Lauren eliminert i dukketeaterutfordringen rett før de kom inn på topp 5. «Det var livets opplevelse,» sa søsknene etter deres tårevåte eliminering. « Vi ønsket å bringe fantasi og glede og lykke til alle byggene våre, og fortelle historier som ville få folk til å smile, og forhåpentligvis bringe glede til mange familier. Så vi håper vi gjorde det. » I mellomtiden vant brødrene Mark & ​​Steven sin andre utfordring takket være deres godt skulpturerte dragedukke. Hvem vil seire i kveld?

  20:05 – I kveld treffer «Lego Masters» en vegg når Will forteller lagene at de blir delt i to. Hvert medlem vil lage sin egen bygning (en skapning som lever på land og en annen under havet). Når de er skilt vil de ikke motta hjelp fra lagkameraten, og en vegg vil dele dem opp slik at de ikke en gang kan se hverandre. Brickmasters understreker at skapningen må være « umiddelbart gjenkjennelig » og deres individuelle byggestrategi må « skinne gjennom. » De har fem timer på seg til å fullføre solobyggene sine. Klokken starter nå!

  20:15 – Caleb er litt nervøs for å bygge kameleonen sin fordi partneren hans Jacob er mer av «skapningsspesialisten». På den andre siden av veggen føler Jacob seg ganske trygg med hummeren sin. Nedover midtgangen bygger Richard en pingvin mens partneren Dave bygger koraller. Mark bygger en « massiv manet » og håper å overgå broren Stevens sjiraff. Hvis de begynner å føle seg nervøse, holder Mark & ​​Steven fortsatt på den gyldne klossen for sikkerhets skyld. Michelle jobber med en rotte for det siste kvinnelige laget som står mens partneren hennes Natalie bygger en manet. Når hun finner ut at Mark også bygger en manet, vil Natalie umiddelbart endre retning og velger en elektrisk ål i stedet.

  20:30 – Wayne jobber med en krokodille til landskapningen sin mens Zack bygger en løvefisk. Med mindre enn to timer igjen av byggeprosessen begynner Dave å bli nervøs for korallen sin. Når han ser seg rundt i rommet, innser han at han har den eneste bygningen uten ansikt. Brickmasters innrømmer at korallen er vanskelig å gjenkjenne, og de virker mer imponert over Richards pingvin. Tiden går ut, og mens byggerne kjører over kreasjonene sine for å bli dømt, faller Zacks hale av løvefisken hans. Å nei! Dette kan være en katastrofe. Deretter kunngjør Will en andre del av denne utfordringen. Lagkameratene vil nå slå seg sammen for å slå sammen de to dyrene sine og lage en fantastisk, magisk skapning. De har fem timer på seg til å skape en verden der bygningene deres lever sammen. Dette er sannsynligvis en livredder for Zack & Wayne.

  20:45 – Dave og Richard skiller karakterene sine fra hverandre for å kombinere dem til én. Siden pingvinen er så mye større enn korallen, bruker de korallen til å legge til en mohawk for en helt ny « Punk Rock Penguin. » Zack & Wayne er glade for å se at omfanget av byggene deres er like, og de planlegger å kombinere krokodille- og løvefisken deres til ett skummelt beist. Caleb og Jacob går en lignende rute med sin «Kameleobster». Mark & ​​Steven må plassere et sjiraffhode på en manet fordi skalaene deres er så forskjellige. Moralen på dette laget er litt dårlig, så jeg ville ikke bli overrasket om de trekker ut den gyldne klossen senere i kveld.

  20:55 — Tiden er utløpt og topp 5-lagene vil nå bli dømt. Mark & ​​Steven føler seg nervøse, men velger å beholde sin gyldne kloss. Det betyr at de er kvalifisert til å bli eliminert. Deretter presenterer Dave & Richard « Poco Rocko i Seebee Geebees » for dommerne. Punkrockpingvinen har flotte detaljer å beundre og Brickmasters kaller det « supermoro », men er i konflikt fordi det ikke er en ekte mashup. Det er fortsatt bare en pingvin. Michelle & Natalie viser frem sin « Rateelian in Goudapest »-skapelse, som murmesterne kaller « fantasifull », men den enorme « gouda-verdenen » distraherer fra skapningen. Zack & Wayne har bygget « Løvekrokens Lair », som murmesterne kaller « skremmende » og et « vakkert ekteskap » av skapningene deres. Caleb & Jacob har bygget «Kameleobster i mursteinen» og murmesterne roser denne mashupen og sier at disse tvillingene har «kommet» i konkurransen. Sist ute er Mark & ​​Steven med deres «Jelraffe in Kelp Savannah». Brickmasters sier at det ser litt for bokstavelig ut med et sjiraffhode på toppen av en manet, men de liker vannverdenen den lever i.

  20:59 – Det er på tide å finne ut hvem som har vunnet denne utfordringen og hvem som blir eliminert. Brickmasters overveier og kårer Zack & Wayne og Caleb & Jacob til de to beste lagene denne uken. Vinnerne er Caleb & Jacob! De to nederste lagene er Michelle & Natalie og Dave & Richard. Teamet som ble eliminert i denne niende episoden er Dave & Richard. Disse to pappaene er skuffet, men stolte over det de har oppnådd da de forlater «Lego Masters».

  Latest Posts