More

    Alt å vite om ‘sirkelen’ sesong 3 på Netflix

    « Sirkelen » fans har kjørt rundt i … vel, sirkler … venter på den nye sesongen å begynne, og nå er ventetiden nesten over. Netflix har avslørt at sesongen 3 utgivelsesdato vil bli 8. september 2021, og det vil finne sted over fire uker. På slutten av sesongen vil spilleren som tjener den høyeste vurderingen fra deres andre sekvestrert konkurrenter vinne $ 100 000 Grand Prize. Les videre for alt å vite om « sirkelen » sesong 3 på Netflix, inkludert støpte og episodeformat. Hvem er kastemedlemmene? Som vanlig har noen av deltakerne valgt å spille som seg selv, mens andre vil spille som noen helt forskjellige, aka en steinbit. De åtte kastemedlemmene som skal starte spillet, er Ruksana Carroll (fra NJ), Nick Uhlenhuth (fra Seattle), Calvin Kiing Crooks (fra Miami), Michelle Rider (fra South Carolina), Kai Ghost (fra Nashville), Daniel Cusimano (fra Florida), Ava Marie Capra & Chanel Marie Capra (fra Los Angeles) og Matthew Pappadia (fra Long Island). Mer vil bli lagt til senere. Se bilder av spillerne ved å klikke gjennom galleriet ovenfor. Hva er episodeformatet? Merk kalendere fordi de 13 episodene i sesongen 3 vil bli delt opp over fire uker. Episoder 1-4 vil streame 8. september, episoder 5-8 vil streame 15. september, episoder 9-12 vil streame 22. september og finalen vil streame 29. september. hvem er verten? Michelle Buteau returnerer for å være vert for det morsomme og flørtende virkeligheten tv-showet, selv om hun ikke får offisielt møte konkurrentene til finalen. Denne entertaineren vant 2021 Critics Choice Award for Best Comedy Special for hennes Netflix Project « Michelle Buteau: Velkommen til Buteauupia. » den fine utskriften Her er den offisielle synopsis fra Netflix: « Sirkelen » er tilbake og sesong 3 lover flere vendinger og overraskelser i butikken. En kastet av åtte nye deltakerne går inn i « sirkelen », hvor de flirter, blir venn, piss av og konkurrerer i utfordringer mot hverandre på en unik sosial medieplattform for å tjene den ultimate pengepremien som toppeffekter. Med $ 100k på linjen, vil de være i stand til å tjene Clout og finne ut hvem som er ekte og hvem er en steinbit? Kritikere Choice Award Winner Michelle Budeau Returnerer for å være vert for konkurranseserien. « Sirkelen » er en fire ukers must-se på sosiale medier konkurranse som lanserer 8. september og fortsetter med nye episoder den 15. september, 22 og finalen 29. september. « Sirkelen » er produsert av Studio Lambert and Motion Content Group. Executive-produsenter for Studio Lambert er Stephen Lambert og Tim Harcourt, med Lauren Hicks, Charlotte Smith og Sarah Fay. Executive-produsenter for bevegelsesinnholdsgruppe er Richard Foster og Chet Fenster. traileren Den 1. september utgav Netflix en video teaser for de nye episodene. Blant quirky hemmelighetene lærer vi at Ava & Chanel er søstre som spiller som en person, mens Michelle er en person som tilsynelatende har to kontoer. Se sesongen 3 offisiell trailer her: Hvem er de tidligere vinnerne? For de med kortsiktige minneproblemer, « Circle » har allerede kronet to vinnere: Joey Sasso (sesong 1) 15. januar 2020 og Delesa St. Agathe ( Sesong 2) 5. mai 2021. Joey spilte som seg selv mens Deleesa spilte som en steinbit kalt Trevor, en « single far » og hennes virkelige mann.

    Latest Posts