More

    ‘America’s Got Talent’ Episode 16 Recap: Hvilke fem handlinger avanserte til finalen?

    « America’s Got Talent » fortsatte den endelige fasen av sesongen 16 på tirsdag med den første av to semifinale forestillinger og på onsdag med resultatene av det showet basert på publikum stemmer. I denne semifinalen rundt, 11 handlinger per natt utfører foran dommere Simon Cowell , howie Mandel , Heidi Klum og Sofia Vergara . Av de 11 handlingene på 31. august live showet, vil bare fem av dem gå videre til « AGT » finalen. Disse 11 handlingene inkluderer to utpekt for den gylne summeren: Sofia valg, sanger Jimmie Herrod og vert Terry Crews ‘velg, World Taekwondo Demonstration Team Martial Arts Group. Også i jakten er tre andre solo sangere – Madilyn Bailey, Peter Rosalita og Tory vagasy – pluss vokalgruppen koreansk sjel, stand-up komiker Gina Brillon < / Sterk>, aerialist Aidan Bryant , magiker Dustin Tavella og stemme artist Michael winslow . Det vilde kortet var utover trosdanselskap , som ble eliminert i kvartfinalen 1 da Madilyn brøt dommerne knytter ved å vinne den offentlige avstemningen. Nedenfor, følg sammen når vi recap America’s Got Talent « sesong 16 Episode 16 og gi deg Semifinalresultater 1. september i vår Live Blog. 8:00 pm Recapet minnet oss hvor mye de elsket Aidan, og at natten ble truffet eller savnet når det kom til positiv tilbakemelding for flere av semifinalistene. Howie var spesielt hard da det kom til koreansk sjel, Madilyn og Torys vokale forestillinger. 8:09 PM – Med de 11 handlingene på scenen, viste Terry de handlingene som scoret 4., 5. og 6. i den offentlige stemme og er i fare for eliminering: Jimmie Herrod , Michael Winslow , og World Taekwondo Demonstration Team . Av disse tre vil bare to forbli innenfor topp 5 og gå videre til finalen: en som øyeblikkelig lagring og en annen som dommernes redskap. Umiddelbart hoppet Jimmie ut til en 45% ledning i live-avstemningen med Michael-trailing på 30%, og World Taekwondo kjørte i tredje til 25%. 8:13 P.m. – foran flere resultater, Ben Platt kom til scenen for å utføre sangen « Du vil bli funnet » fra den nye filmen « Kjære Evan Hansen. » Det var sikkert en inspirerende ytelse for kunstnerne fra denne sesongen, og mange av de siste, som drømte om å være på en Broadway-scenen. Chorale-gruppene vil også ha elsket det for de store ensemble-øyeblikkene som kom halvveis i, en masterclass i å sette en gruppe sangere for å slå følelsesmessige beats. 8:19 – Neste, Terry brakte frem utover trosdanselskap , Gina Brillon og Tory vagasy å høre deres resultater. Av de tre, er den eneste handlingen som avanserte til finalen Gina Brillon! 8:26 PM – Ti år gammel Shoji s audition fra tidligere denne sesongen har over 60 millioner visninger, slik som en spesiell godbit for ham som er hentet i mester Shin Lim slik at han kunne møte og se en av hans avguder på jobb. Hva gjorde det veldig spesielt er at alt skjedde på bursdagen hans! Se hvor er de første 15 ‘America’s Got Talent’ vinnere nå: Finn ut hva som skjedde med dine favoritter 8:30 – En annen alun, komiker predikant Lawson , det vil være på Agt Vegas Live Show (som vert!), Stoppet av for et live sett i kveld som vi vil. I kveld løp han gjennom et helt sett med vitser sentrert rundt hans navn, og hvor ofte blir folk forvirret av at han ikke egentlig er en predikant i en kirke. Hans evne til å fly gjennom historiene med en slik fluiditet er imponerende og viser hvor mye vekst han har hatt siden på showet i sin opprinnelige sesong. 8:39 PM – For neste sett med resultater trakk Terry Aidan Bryant , Madilyn Bailey og koreansk sjel framover. I den gruppen er den eneste handlingen om å gå videre til finalen Aidan Bryant! 8:42 s. Mellom de to vil Dustin Tavella være i finalen! 8:49 s. Handlingen som tjente det skillet denne uken var Jimmie Herrod! 8:58 s. Heidis stemme gikk til World Taekwondo. Sofias stemme gikk også til World Taekwondo. Simon lukket det ut ved å gi verden Taekwondo flertallet og det femte stedet i finalen!

    Latest Posts