More

    ‘America’s Got Talent’ fans rasende over Peter Rosalitas sjokkerende eliminering

    Peter Rosalita var en av de fremre løpere å vinne « America’s Got Talent » sesongen 16, noe som gjør sin eliminering denne uken enda mer sjokkerende. Den 10 år gamle sangeren ble ødelagt under semifinalen 1-resultatene viser sammen med lydeffekter. / strong>, sanger Madilyn Bailey og sang gruppe koreansk sjel . Av denne sextet stemte våre lesere i vår siste meningsmåling som Peter var mest røvet av et skudd av å gjøre i finalen. Faktisk var avstemningen ikke engang nær. Her er de komplette avstemningsresultatene: 59% – Peter Rosalita 22% – Michael winslow 8% – Tory vagasy 5% – Madilyn Bailey 3% – utover trosdanselskap 3% – koreansk sjel se ‘America’s Got Talent’: Se alle 55 Golden Buzzers på ‘AGT’ gjennom årene Peter hadde litt av en snafu under hans levende semifinals ytelse da han savnet sin cue for å begynne å synge « uten deg » av Mariah Carey . Men han gjenvunnet vakkert da han spurte bandet om å begynne igjen. De fire « AGT » -dommene – Howie Mandel , Heidi Klum , Sofia Vergara og Simon Cowell – All kommenterte hans befaling av scenen under det plagsomme øyeblikket. « Stemmen din er så kraftig som du er søt, » begynte Heidi. Hun sa at hun sannsynligvis ville ha løp av scenen hvis hun hadde en lignende teknisk « hikke », men den Peter « holdt det sammen, startet igjen og hørtes fantastisk. » Sofia Chimed i det « Hva skjedde i begynnelsen var fantastisk » fordi han « ikke savnet et slag. » Simon ble enige om at han « tok kontroll på et live show », mens Howie kalte ham en « sann profesjonell » på grunn av hvordan han behandlet motgang. Det er sannsynlig at feilen koster Peter noen få stemmer, men han hadde allerede en oppoverbakke klatre med tanke på at det var så mange sangere som utfører under hans semifinaler gruppe. Jimmie Herrod Var den eneste sangloven som gjorde det til finalen (og til og med da måtte han stole på øyeblikkelig lagre), mens Peter, Tory, Madilyn og Korean Soul var alle kuttet. Kanskje delte de fem deltakerne alle sangstemmen? Peter sang tidligere « alt av meg selv » i auditions og « jeg har ingenting » i kvartfinalen. Den talentfulle Tyke ble født i Abu Dhabi, De forente arabiske emirater, men bor nå i Filippinene. I løpet av sin audition, ender Peter seg til publikum da han sa at han ville bruke $ 1 million premiepengene på en Nintendo-bryter og en bærbar PC for sin online skole. Foruten Jimmie ble fire andre handlinger gitt det grønne lyset basert på Amerikas stemmer og vil neste bli sett i finalen: Aerialist Aidan Bryant , magiker Dustin Tavella , komiker Gina Brillon og kampsportister World Taekwondo Demo. Team , som avanserte på grunn av dommernes redskap. Sørg for å gjøre dine « AGT » spådommer for å påvirke vår virkelighet tv racerbaner odds. Du kan fortsette å endre dine spådommer til like før resultatene Episode Airs bor på NBC. Du konkurrerer om å vinne et $ 100 Amazon-gavekort og et sted på vår « America’s Got Talent » Leaderboard. Se våre konkurranseegler og høres av med andre fans i vår reality tv forum. Les mer Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts