More

    Artem Chigvintsev kommer tilbake til å « danse med stjernene » for å forsvare sin speilkule trofé! « Det er en fantastisk følelse å være tilbake »

    Artem Chigvintsev er tilbake! Han gjorde det offisielt på sosiale medier den 2. september at han vender tilbake til sesong 30 av « danser med stjernene » for å forsvare speilet Ball Trophy han vant i fjor. Rull ned for å se på videomeldingen på Twitter. « Det er en fantastisk følelse å være tilbake, » fortalte han sine etterfølgere. « Takk til dere alle dere som støtter showet. Vi kan gjøre det vi gjør på grunn av dere.  » Men han la til, « Jeg vet ikke hvem min partner er ennå. Jeg kan ikke vente med å finne ut. Jeg er veldig spent på det.  » Han ga også en spesiell takk til sin partner Nikki Bella og deres sønn « for å støtte meg i denne reisen og la meg gjøre det jeg elsker å gjøre. » Chigvintsev vant den britiske versjonen av konkurranseserien, « Kom strengt med å danse, » på sitt første forsøk, men det tok ham lenger å nå toppet på « DWTS ». Han ble først med på showet i sesong 19, men over hans første åtte årstider ble han aldri ferdig bedre enn sjette sted. Imidlertid tok sesongen 29 ham sammen med « Bachelorette » Alum Kaitlyn Bristowe , med hvem han endelig hevdet speilet balltrophy. Kan han vinne showet to ganger på rad? Det har skjedd før. Pro Dancer Cheryl Burke doblet opp (sesonger to og tre), som det gjorde Julianne hough (sesonger fire og fem). Derek hough gikk tilbake-til-back to ganger (sesonger 10 og 11, årstider 16 og 17). Selvfølgelig, alt avhenger av hvem du er parret med. Den komplette « DWTS » Celebrity Cast vil bli annonsert 8. september, med sesongpremiere av showet å følge mandag 20. september. Gresskjent & # 128588; & # 127995; og takknemlig & # 128591; & # 127995; @Dancingabc (jeg antar jeg elsker å si først og fremst) & # 128514; & # 128514; #dwts pic.twitter.com/9s8xaj5bio. – Artem Chigvintsev (@artemchigvintse) 2. september 2021 Gjør dine spådommer på Gold Derby nå. Last ned vår gratis og enkle app for Apple / iPhone-enheter eller Android (Google Play) for å konkurrere mot legioner av andre fans pluss våre eksperter og redaktører for beste prediksjons nøyaktighetsresultater. Se våre nyeste prediksjonsmester. Kan du topp våre respekterte leaderboards neste? Husk alltid å holde spådommene oppdatert fordi de påvirker våre nyeste racerbaner, som skriker Hollywood Chiefs og Stars. Ikke gå glipp av moroa. Snakk opp og del dine huffete meninger i våre berømte fora der 5000 showbiz-ledere lurer hver dag for å spore de siste prisene buzz. Alle vil vite: Hva synes du? Hvem forutser du og hvorfor?

    Latest Posts