More

    ‘Big Brother 23’ SPOILERS: Hvem er uken 9 nominasjoner for utkastelse 9. september?

    Lurte på hvem uken 9 leder av husstanden er, og hvem de har nominert til mulig eviction, men kan ikke vente til søndagens episode for å finne ut? Så fortsett å lese da vi har masse « Big Brother » 23 SPOILERS. Vi har sett de levende fôrene og har alle de saftige detaljene i det som har skjedd i huset siden slutten av live-episoden den 2. september. Rett begynte # BB23 logget seg på torsdag, begynner houseguests en utholdenhetskonkurranse som hadde dem hengende på tau for kjære liv. Før showet signert av, Derek Frazier og Alyssa Lopez hadde falt. Resten av houseguests hang på i ca 15 minutter til Claire rehfuss la løs med vilje (hun kan ikke være hoh i to uker kjører). Hun ble sluttet på bakken i kort rekkefølge av Hannah Chaddha , Xavier Prather og Azah Awasum . Det forlot bare Kyland Young og Tiffany Mitchell opp på tauene. Men da ble Kyland snublet og Tiffany ble husholdningenes leder for den andre uken på rad. Husk at hun ble ousted som Hoh i forrige uke etter at Claire vant mynten til Destiny Contest. Tiffany hadde nominert Kyland og Sarah Beth steagall . Claire holdt disse nominasjonene. Og å bli med på dem i avfyringslinjen var Xavier, som ble sendt der som straff for å miste kraften i veto-konkurransen. Til slutt ble Sarah Beth sendt pakking. På fredag ​​nominert Tiffany Xavier, men han er bare en plassholder. Den andre nomineren, Alyssa, er målet. Alt som står mellom Alyssa og Eviction er kraften til veto-konkurransen på lørdag. Denne POV bringer tilbake Zingbot. Stem i vår undersøkelse om hvem du vil se ut fra 9. september. Eller liker du både Alyssa og Xavier så mye at du vil se en substitusjon i nominasjonene via POV? Pass på å høres av i kommentarseksjonen med tankene dine på # BB23 så langt. Sørg for å gjøre dine « storebror » spådommer for å påvirke vår virkelighet tv racerbaner odds. Du kan fortsette å endre dine spådommer til like før Eviction Episode Airs bor på CBS. Du konkurrerer om å vinne et $ 100 Amazon-gavekort og et sted på vår « BB23 » Leaderboard. Se våre konkurranseegler og høres av med andre fans i vår reality tv forum. Les mer Gold Derby Entertainment News.

    Latest Posts